Orijinalini görmek için tıklayınız : flash flash flash
haslan7
13.Eylül.2008, 21:16
GECE FAR AVI YAPAN İNSANLIK DIŞI BOHÇACILAR JANDARMA VE ORMANCILARIN KUCAĞINA DÜŞTÜ.6KİŞİ YAKALANDI
AYAŞTA YAPILAN DENETİMLERDE 1 İHBAR ÜZERİNE GİDİLEN BÖLGEDE 6KİŞİ GECE FARLA TAVŞAN AVI YAPAN ANKARA SİNCANDAN GELEN AVCILARI KÖYLÜLERİN İHBARI SONUCU 6 KİŞİYİ YAKALADI VE 7 ADET VURULMUŞ TAVŞANLA BERABER SUÇÜSTÜ YAKALADI. JANDARMA ARABALARA TÜFEKLERE VEDE VURULAN HAYVANLARA EL KOYDU BOHÇACILARI ORMAN BAKANLIĞINA İFADESİ VE TUTANAĞI ALINDIKTAN SONRA ŞAHISLAR TESLİM EDİLDİ. GEREKEN CEZAYI UYGULANAN ŞAHISLARA ADLİYENİN YOLU GÖZÜKTÜ. AYRICA ALKOLLÜ OLDUĞU BELİRLENEN ŞAHISLARA AYRICA CEZA ALDILAR..JANDARMA VE ORMAN MEMURLARI BU UYGULAMALARIN HERGÜN 24 SAAT SÜRECEĞİNİ VE BU KAÇAK AVLANMANIN ÖNÜNE GEÇİLECEĞİNİ BELİRTTİ.(A,A)
imported_avkolik
13.Eylül.2008, 21:33
oh olsun beter olsunlar :D :D :D
ahmethoca
13.Eylül.2008, 21:38
Tebrikler jandarma,tabrikler orman görevlileri,Teşekkürler hakan kardeşim.Ooohh olsun bohçacı kadeşlerime..
haslan7
13.Eylül.2008, 21:47
sevgili hocam bu konuyu senin için araştırdım.umarım derin bir nefes almışsındır.http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
imported_avkolik
13.Eylül.2008, 21:52
kardeşim bu aberin linkini verebilirmsin
ana sayfada ahberlere ekliyem ben
ders olsun
ahmethoca
13.Eylül.2008, 22:09
Ekle Ali Ekber kardeş ekle... Almammı Hakan kardeşim almammı. Az daha ciğerlerim patlıyordu. Bu gün duyduğum en güzel haber oldu. Belki de sesimizi duydular..
ekrem
13.Eylül.2008, 23:09
allahlarından bulsunlar çok güzel olmuş.güzelim kopay sesi dinleyip vurmak varken işin şeytanlığına kaçmışlar müstehak bumlara inşallah arabalarıda satılırda akıllanırlar.yakalayanların eline sağlık
pythom
14.Eylül.2008, 11:43
Valla çok güzel olmuş far avı yapanların yakalandıkları anki tansiyonları kaçdı acaba
fevzi dursun
14.Eylül.2008, 12:03
ayakta alkışlıyorum. abi bu olayı güncelleştirelim ya. valla çok sevindim. bizim buradada akşam gizliden klüpte konuşuyoduk. böyle bir baskın olacaktı. akşam kokusu çıkar. yasakçılar dadanmış keklik yerine klübe telefon gelmiş. bu gün görevli memur arkadaşlar ve jandarma bi baskın yapacaklardı. inşallah bir sevinçli haberde akşam ben açarım.
H.İbrahim UYSAL
14.Eylül.2008, 13:48
İnşallah hep böyle göz açtırmazlar,bunlara..
Tamer Teldemir
14.Eylül.2008, 21:44
Çok güzel bir haber,umarım bu yasak avların özelliklede gece avcılığının kökü kazınana kadar her gün böyle haberler alırız.
Mustafa KOCA
15.Eylül.2008, 09:52
yakalatanların da yakalayanların da emeklerine sağlık,gereken en ağır cezanın verilmesi dileğiyle.
Fatih HACIABBASOĞLU
15.Eylül.2008, 10:12
İnşallah hep böyle göz açtırmazlar,bunlara..
Mesut BÜLBÜL
15.Eylül.2008, 13:59
beter olsunlar hangi devirden kalmışlar onlar ben kac yıldır dağlarda tavşanın yüzüne hasretim coğumuz aynıdır tecellilerini ceksinler derimbence cok sevindirici bir haber oldo filaş filaş dediğin kadar varmış sağolasın canım benim ASLAN HAKANIM
ahmet recai
15.Eylül.2008, 14:12
Bu kontrollerin lokal olarak değil de ,yurt geneline yayılması dileğimdir.Bu da polis,jandarma ve milli parkların otokontroliünden ve işbirliğinden geçer.Bohçacılara iyi bir ders olmuştur sanırım.Ellerine sağlık yakalayanların.
fehmiabaci
15.Eylül.2008, 14:22
Beter olsunlar.. birilerinin ahı tuttu demekki!..
bülent erdem
15.Eylül.2008, 21:00
bizleri ufakta olsa sevindiren haberler...
AVI İLE ARASINDAKİ ADALETİ BİLEN AVCIYA RASTGELE
sipsak
15.Eylül.2008, 21:23
harıkaaaaaaa
Çoook iyi olmuş. İnşallah devamı yurt genelinde uygulanır.
talan
16.Eylül.2008, 20:08
oh iyi olmuş inşallah devamı gelir.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.