PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bu 4. avımız oldu

tugay_helvaci
14.Eylül.2008, 18:44
Sevgili abilerim kardeşlerim öncelikle hepinizi selamlıyorum.Bu başlığı açmayı hiç istemezdim ama artık açma gereksinimi hissettim.Bıldırcın sezonu acıldığından beri dünkü gidişimle 4. avımı yaptım ve üveyikten başka birşey göremedim dikkat ettiyseniz üye olduğum günden beri profilimdeki fotorafım aynı şimdi burda tuhaf olan ne diyeceksiniz bıldırcın sezonu acıldığından beri 1 bıldırcın görmedim gezmediğimiz yer kalmadı ama yok yok köpek fermayı unutucak yakında her sabah ava cıkarken iyi bir av olup resimlerini paylaşmak istiyorum olmuyor bu kuşlar bu kadar salakmı bir teyiple güzelim meraları bırakıp dağların başına cıkıyor veya insanlarımız mı cok uyanık...Anlatılanlara göre kekliğin olucağı kayalıklardan bıldırcın kaldırıp vuranlar varmış artık yorumlar sizin....

ahmethoca
14.Eylül.2008, 19:33
Sevgili kardeşim seni çok iyi anlıyorum bu yıl bazı bölgelerimizde kuş olmadığı bir gerçek. Sebeplerini daha önce de çok konuştuk ve tartıştık. Keşke güzel avlar yapıp resimlerimizi paylaşsak. Siz yinede gezdiğiniz meraları , muhabbetlerinizi fotoğraflayıp yollayabilirsiniz. Bizler dostlarımızın paylaşımlarını av vuramadıkları zamanlarda da görmek isteriz canım kardeşim.

bülent erdem
14.Eylül.2008, 20:03
sevgili turgay,senin gibi genç bir avcı kardeşimizin hevesinin kırılması beni çok üzer...ama seni anlıyorum..
evet arkadaşlar,kuş az bu sene yurt genelinde aynı durum söz konusu.fakat bizim alanyada durum biraz farklı.
bir tarafta;avda fişek bile atamadan gelen arkadaşlar!!!diğer tarafta bir adım bile atamadan 2 kutu(50 FİŞEK)attığını göğsünü gere gere anlatan şahıslar..
ve sonunda bizim gibi bunları duyan genç kardeşlerimizin üzüntüsü!! ben bir alanyalı olarak bu genç kardeşimizin içinde bulunduğu ruh halini gayet ii anlıyorum...yazık gerçekten çok yazık!!!

fevzi dursun
15.Eylül.2008, 07:55
ahmet ve bülent kardeşim güzel açıklama yapmışlar.
tugay kardeşim siteminde yerden göğe kadar haklısın abim. bu kuşun olmayışı tüm ülke genelinde mevcut. canını sıkmana hiç gerek yok abim. bak ben 3 tane bıldırcın vurdummu göğsümü gere gere sitede paylaşımlarımı sunuyorum. vurmasakta sunuyorum. burada av bahane. muhabbet sohbet şahane. kuşları toplayıpta katliam gibi av yapanların zaten bu sitede yeri yoktur. o tip insanlar kendilerini avcı sıfatına sokmasınlar. bizim gönlümüz rahat abim. av yapsakta yapmasakta.

Sebahattin AVCI
15.Eylül.2008, 08:45
bu sezon pek bereket yok teyipte kuranlardan duyuyoruz bişi yok göç bundan sonra ara ara başlıyor haklısın okadar geziyoruz av yok 3-5 tane olsada köpekte moda girse diyoruz ama nasip olur inşallah keyfin kaçmasın avın bereketli olur inşallah RASTGELE

ahmethoca
15.Eylül.2008, 10:22
Fevzi abime katılıyorum. Limitler dahilinde yaptığı avı bizlerle paylaşan ya da av vuramasada o gün yakaladığı güzel kareleri paylaşan tüm dostlara sonsuz teşekkürler.

Mesut BÜLBÜL
15.Eylül.2008, 12:12
turgay kardeşim ahmet hoca ,fevzi kardeşim bülent hep aynı konu bu yıl fazlabıldırcın yok sanırım cumartesi gün ören denilen beldedeydimboş pazarğün milasın cevresinde gezdim yok bende aynı görüşteyim ya yok yada anca mı gelecek bilmiyorum üzüntünü iyi anlıyorum bizde1 adet bıldırcın kaldırdık onuda vurduk keşke damızlık kalsamıydı diyorum selamlarhepinize buradan

tugay_helvaci
15.Eylül.2008, 16:20
İçinde bulunduğum durumu anladığınız için saolun yine biraz içim rahatladı yazılarınızla. Ben kendi bölgemde bıldırcın yok sanıyordum demekki türkiye genelinde problem var. Bu haftasonu şansımı birdaha deneyeceğim vursamda vurmasamda fotorafları paylaşırım abilerim...

ahmethoca
15.Eylül.2008, 17:10
Saol kardeşim.Rahat ol. Hep aynı sorunla mücadele ediyoruz.Pes etmek yok...