Orijinalini görmek için tıklayınız : KÖPEĞİM DEYZİDEN FERMA GÖRÜNTÜLERİ
gazi sonmez
15.Eylül.2008, 11:04
GÜZEL HAREKETLER BUNLAR
http://www.pikniktube.com/v/9a4d09b436cf6f243c710f1de2095b88/güzel-harketler-bunlar
HEM ÇEKTİM HEM ATTIM
http://www.pikniktube.com/v/bef56c265881a334ed4d4a27c51dc13b/ferma2
BILDIRCIN PIRRR DEDİ...
http://www.pikniktube.com/v/358d9599404a01d1d6fcbd511a0d941d/BILDIRCIN-PIRRR-DEDİ
ÇOK ÇALIŞTIK ÇOK EMEK HARCIYORUZ BURADAKİ DEĞERLİ ABİLERİMİN ÇOK YARDIMINI GÖRDÜM FİKİRLERİ BANA IŞIK OLDU KÖPEĞİM ŞU ANDA 5 AY 9 GÜNLÜK....YİNE YORUM VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM BEN İLK DEFA AV KÖPEĞİ YETİŞTİRİYORUM..BİRDE USTALARA SORMAK İSTEDİĞİM BİR ŞEY VAR KÖPEĞİM BAŞKA USTA KÖPEKLE AVLANIRKEN AV YAPMIYOR YANIMDA ÖNÜMDE GEZİNİYOR FAKAT KENDİ BAŞINA OLDUĞUNDA 3 KİŞİ AVLANSAK 3 ÜMÜZÜN ÖNÜNÜDE AŞAĞI YUKARI GİDEREK TARIYOR NEDEN OLABİLİR VEYA ÖNERİNİZ NEDİR TEŞEKÜRLER. ŞÜKÜR RABBİME BU GÜNLERİDE GÖRDÜK.
VİDEOLAR İSMAİL ŞEN KARDEŞİMİZ TARAFINDAN DÜZENLENMİŞTİR....
unforgiven
15.Eylül.2008, 11:11
Maşallah Rabbim nazarlardan saklasın...
Saygılarımla...
H.İbrahim UYSAL
15.Eylül.2008, 11:12
Daha nice fermalarını görürüz inşallah Deyzinin kardeşim..Verdiğin emeklerin karşılığını alman beni çok mutlu etti..Sana ve köpeğine doyumsuz avlar diliyorum..
hakan YALCIN
15.Eylül.2008, 11:20
maşallah cok güzel fermalar inşallah devamı hep böyle olur
Fatih HACIABBASOĞLU
15.Eylül.2008, 11:32
maşallah cok güzel fermalar inşallah devamı hep böyle olur.. fazla acele etme bence ..daha köpeğin küçük...Büyüyünce harika olacaktır bu emeğinle....
İsmail ÇIKRIKÇI
15.Eylül.2008, 11:35
Gazi bey benim tavsiyem köpeğin fermada yanına yaklaş ayağını yere vur yada kuşun kendisi kalkmasını sağla karşıdan köpeğe tut kap gibi komut verme yoksa fermada beklemez.
Paylaşım için teşekkür ederim. Rastgele
fevzi dursun
15.Eylül.2008, 12:06
maşallah gazi avcı olmuş deyzi. allah kazasız belasız avlar dileğiyle
Mesut BÜLBÜL
15.Eylül.2008, 13:06
gazi kardeşim cok güzel olmuş maşallah dilim dağlara taşlara fermadaiken kendin yaklaş bence yere vur veya hadi oğlum veya hadi kızım gibi tek anahtar kelime sec derim cok ğüzel avın bol ferman gani olsun
ahmethoca
15.Eylül.2008, 17:28
Gazi bey harika görüntüler. İnşallah daha nice fermalar ve bereketli avlar diliyorum. İsmail ağabeyimin dediklerine katılıyorum.Bence köpeğinin ferma duruşunu kap komutuyla bozdurma. Kuşu sen kaldır ya da Kuşa doğru git ve köpeğinide yanında kuşa yaklaştır yani fermada yürüt. Nacizane fikrim bu yöndedir. Saygılar.
gazi krdeş köpeğin güzel içinde potansiyel var bende arkadaşların dediklerine katılıyorum köpeğe tut veya baskomutu verme sakin bir şekilde köpeğe yaklaş onu okşa köpeğinde sakin hareketler içinde bulunsun köpeğe bağırman onu daha heyacanlı hale getirir ve fermayı çabuk bozmasına yol açabilir.köpeğin yaşını dolduruncaya kadar mümkünse tek köpekle ava gitmeye çalış. köpeklerin kendilerine güveni tam olarak 12 ila 16 aylık olunca oturur. başka köpek varken aramayı bozması ve dikkatini verememesi kendine olan güveninden kaynaklı. rasgele.
bülent erdem
15.Eylül.2008, 20:46
maşallah deyziye,emeklerinizin karşılığını alıyor olmanıza sevindim..
allah daim etsin
Sebahattin AVCI
15.Eylül.2008, 22:25
biraz heyecanlı olmuş ama harika diyebilirim çok güzel maşallah avınız daim olsun
ibrahim_45
16.Eylül.2008, 19:34
maşallah güzel köpek çok güzel paylaşım olmuş ellerine sağlık rasgele.
avcikardes35
16.Eylül.2008, 20:40
hoşgeldin hemşerim...tut komutu yanlışşş....bence kullanma
güzel görüntüler maşallah emek ve sabrın meyvelerini almaya başlamışsınız... bu arada henüz yavru daha başka köpeklerin yanında avlanmaması kadar doğal birşey yok.. korku ve diğer köpeklerle oynama isteği köpeği avdan düşürür yalnız avlanmanız daha mantıklı bence...
abi çok güzel bi görüntü yakalamıssn ellerine sağlık paylasım için tesekkürler
gazi sonmez
17.Eylül.2008, 08:03
verdiğiniz değerli bilgiler için teşekürler.mustafa çil abimiz nerelerde kayıp yahu, ismail kardeşimede teşekürler video düzenlemeleri için, inşallah allah ömür verirde ileride daha güzellerini paylaşırız burada..
Necati BURAK
18.Eylül.2008, 09:28
forumu okudum ve gazi kardeşin köpeğini incerledim kimi demiş kopay kimi demi,rş bırak köpeği kimi demiş ferma vermez kimi demiş köpek olmaz diye bunları görünce ne kadar boş konuştuklarını anlamışlardır inşallahda insanlarını köpek sevgisini soğutmazlar birdaha inşallah.....yurası olan gocunur arkadaşlar...gazi kardeşim harika bi hayvan olmuş...maşallah
gazi sonmez
18.Eylül.2008, 16:18
abilerim ve kardeşlerim böyle yazmanıza gerek yok benim köpeğin cinsini ay öncesine kadar bende bilmiyordum ayrıca buradaki abilerim ve kardeşlerim bana herzamn yardımcı oluyor oluyor onların olumlu ve olumsuz düşüncelerinden ben herzamn faydalanıyorum hepinize teşekür ederim ileride inşallah daha güzel görüntüleri burada beraber paylaşırız.
mustafa aydoğmuş
19.Şubat.2009, 05:40
maşallah çok güzel hareket bunlar
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.