Orijinalini görmek için tıklayınız : BÖYLE AV YAPILIRMI BİRDE BUNU TV de YAYINLAMAK BÜYÜK YANLIŞ DEĞİLMİ
ben seğretmedim ama geçenlerde tv de yayınlanan bir avcı diyeceğim bence değil ALLAHTANDAMI korkmaz insan.üveyik avı diye gönderdiği hayvanların su başında su içerken vurup sonrada başında yorum yapmış.çok yazık bence avcılık bu değil.bir önceki konumda bahsetmiştim işte bunlar kitapta yazılı olmayan kurallar.avcılığı birazda vicdanımızla yapalım lütfen.SAYGILAR
bülent erdem
15.Eylül.2008, 21:31
atalarımız "su içen insana yılan bile dokunmaz" derler..
yeryüzünde her canlının 1 numaralı yaşam kaynağıdır su,,bunları bile bile su içmeye inen kuşları vurmayı avcılık kavramı ile bağdaştırmamız mümkün deyil..heleki bunu tv de yayılamak ahmaklıktır "avcı" isminin altında ..
uğur bey "vicdan" vurgunuzda çok yerinde olmuş..bu işin olmazsa olmazı bence..
yasar_yetim
15.Eylül.2008, 21:38
bende yaban tv dekı abılerımızın bu bıldırcın kıtlıgındakı bıldırcınları nasıl buluyolar dıye merak edıyordum duası varmısta bılmıyormusuz sagolsun ahmet kardes benden sonra yapmıs acıklamayı..
ahmethoca
15.Eylül.2008, 22:02
Vicdan muhasebesi yapabilmek bir erdemdir.Allah her kuluna nasip etmemiş bu meziyeti...Ben izlemedim ama yaban tv de bir bıldırcın avı esnasında açık unutulan teyp sesinin duyulduğunu söylüyordu arkadaşlar...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.