PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : FİKİR VE ZİKİR BİR OLMAZSA

Adil Karakus
16.Eylül.2008, 21:25
Değerli arkadaşlar hepinize saygı ve selamlarımı sunarım ,

insan hayatında fikir ve zikir bir olursa dirlik ve birlikte olur,görünen oki benim oldukça değer verdiğim olguların burada artık olmadığını görüyorum.

Aylar önce değer verdiğim ve saygı duyduğum bir dostuma dedimki "Fikir ve zikir bir olursa birlik ve dirlik olur böyle ortamı muhafaza ederseniz hep beraberiz demiştim bu gece itibarı ile benim için her şey hayal kırıklığı oldu
benim çok önem verdiğim bu değerler yok olmuş.
Çok değer verdiğim arkadaşlarımın özelliklede yöetimde görevlerini başarı ile ifa eden arkadaşlarımın ziyaretçi olarak görünmelerini bünyem kaldıramaz.Hele hele yeni atamalardan duyduğum rahatsızlığıda dile getirmeık isterim nticede ben hala şu dakikaya kadar bu sitede yönetici konumunda olan bir insandım en azından bana sorulabilirdi diye düşünüyorum,buradan hareketle sizlerden çok özür dileyerek siteden affımı sizlere deklere tmek terim,bilerek yada bilmeyerek kalp kırmış isem çok özür dilerim...

Kiseye küs veya kırgınlığım yoktur ,buradaki herkes hala dostum ve arkadaşımdır bunu özellikle belirtmek isterim

hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum ben elimdeki bayrağı bırakıyorum ve eminimki hakkını verecek insanların eline geçer avkaolik benim için çok özel bir siteydi
Adil Karakuş
05327712700
akarakus@sisecam.com.tr

Ferhat ULUDERE
16.Eylül.2008, 21:29
Sizin gibi değerli yöneticilerimizin sizden önce ayrılmaları da ,en az sizin kadar üzmüştü beni.Ne diyeyim artık buranında tadı kaçtı.Benide lütfen siliniz Adil abi..

16.Eylül.2008, 21:33
sen nereye adil abi ya :(

Ferhat ULUDERE
16.Eylül.2008, 21:34
Birlik ve beraberliğe canım kardeşim,birlik ve dostluğa..

17.Eylül.2008, 01:28
Ayrılırken pek zorlanmadın herhalde.

17.Eylül.2008, 01:32
Arkadaşlar bence hiç polimiğe girmeyin
biz işimize bakalım herkes gitmekte özgür...
ama edebiyle gitmekte bir erdemliktir bunu kaç kişi yapabiliyor ona bakmak lazım.gerçek avcılar burda zaten boşverin siz içiniz rahat olsun...

Halil KÜÇÜK
17.Eylül.2008, 06:29
Ayrılmana üzüldüm.Kalıp haklı olduğun konuda mücadele etmen daha güzel olurdu.Birde giderayak yaptığın atışmalarda sana hiç yakışmadı.orçuna bu kadar saldırı olmaz.Suçun çoğu orçunda ise, siz yöneticiler azıda sizdedir. Köpekler konusunda kırşehirli Atilla Altan' ın yaptığı açıklamaya bir cevap vermen gerekir.(köpekle ilgili)
Sevgi ve saygılar

Mesut BÜLBÜL
17.Eylül.2008, 08:16
adil kardeşim helal olsun ğüle ğüle ama ğitmene cok üzüldüm canım kardeşim görüşlerinizede sağı duyarım böyle ayrılman kendine olan değerini dahada yükseltiyor selamlar şindilik adil kardeşim muğla milastan

ATİLLA altan
17.Eylül.2008, 09:30
eyyyyyy adil karakus eyyyyy sen ki millete akıl veriyodun ne oldu orcun benım gardasım olur versene onada akıl hadi bunlara gerek yok neyse sen benım soruma cevap ver sen yeter.

imported_avkolik
17.Eylül.2008, 09:42
Atilla ALTAN seni son defa uyarıyorum...

Ya dediklerini ispatla yada Adil abiden özür dile..Kardeşim Mustafa ÇİL açıklama yaptı...Hala yazıyorsun...Dediğim gibi ya açıklama yap yada özür dile ...Yoksa gerekeni yapacağım...Bekliyorumm

Halil KÜÇÜK
17.Eylül.2008, 09:57
Sayın atilla
Bu konuyu bence burda bağlayalımmı ne dersin
Adil kardeşim arkadaşım olur.bu vesile ile bugün tel.tekrar görüştüm.
Mersinde adilin köpeklerinin kaybolması ve bulununcaya kadarki sürede adille hep beraber hareket ettik Senin anlattığın gibi olay böyle gerçekleşmemiştir.O denemde olayları kısaca kendisi izah etmiştir.vede doğrudur.bu konu benim açımdan olayların içinde bulunmam vede bu konu hakkında bilgi sahibi olmam nedeniyle ,konu kapanmıştır.Ama yinede bilmediğimiz bir şey varsa lütfen özelden veya burda açıklamanı rica ediyorum.Kendiside belkide açıklama yapacaktır.
Mersinden sevgi ve saygılar

imported_avkolik
17.Eylül.2008, 10:04
Ben kounun Atilla ALTAN tarafından okunmadığını varsayarak bekliyorum...Biraz daha cevap gelmezse üyeliğini sileceğim..

Halil KÜÇÜK
17.Eylül.2008, 10:23
Atilla Altan
Açıklama vede özür bekliyoruz

imported_avkolik
17.Eylül.2008, 10:35
Böyle insanlarla uğraşacak ne zamanım var nede vaktim...Gereken yapılmıştır...

Bu arada Adil Abi konu için ve elimizde olmadan olan bu tür olaylar için özür dileriz..

fevzi dursun
17.Eylül.2008, 11:43
adil abi azda olsa yaptığım bazı yorumlarda seni kırdım. bana çok uzun yazmıştın. sana özelden ne yazacağımı dahi bilemedim. ama kısaca özetliyeyim. o gün için tüm arkadaşların huzurunda size özrü borç bilirim. senin gibi sağlam kişiliği olan birisinin siteden ayrılması beni üzdü.
siteden çok sevdiğim çok değer verdiğim dostlarımda ayrılmıştır.
ama beni gerçekten üzen konunun açıklığa kavuşmaması. açıklamalar olmaması. neyse abim herşeyin ilacı zaman. zaman yalan söylemez. herşey gün geçtikçe su yüzüne çıkar.
hakkınızı helal edin.

Sebahattin AVCI
18.Eylül.2008, 08:37
atilla artan seni birimi saldı saldır diye buraya yazı yazdırdı hayırmı bi sıkıntınmı var kardeş taş atıp gidiyorsun orçun da ne oluyor sen onun abisi olamazsın olsan olsan başıboş zavallı biri olursun bu sitede sana seviyeli konuşman konusunda tahriksiz ve teşviksiz bir muhabbet diliyorum
burada kimseyi savunma amaçlı isim belirterek kimsenin şahsına hakaret etmeyelim tel. var arasın sıkıntını orada gider burada av ile ilğili doğayla ilgili yorumlar yazılır

Halil KÜÇÜK
18.Eylül.2008, 08:52
Sevgili Sebahattin bu konuda rahat ol
Ali ekber gereğini yapmıştır.
Sevgi ve saygılar