PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : POLEMİKLERE GİRMEYELİM...

17.Eylül.2008, 10:49
ARKADAŞLAR GİDEN ARKADAŞLARIMIZ DA SAĞOLSUNLAR SİTEYE BÜYÜK KATKILARI OLDU...AVKOLİK AİLESİ HALA AYAKTA VE AYAKTA KALMAYA DA DEVAM EDECEK...SİZDEN RİCAM GEREKSİZ POLEMİKLERE GİRMEYELİM,GİDEN KARDEŞLERİMİZE DE HİÇ BİRŞEY DEMEYİN...HERKES ÖZGÜR...HAYDİ BİZ İŞİMİZE BAKALIM...

Halil KÜÇÜK
17.Eylül.2008, 11:00
Sağduyu arkadaşlar
Mersinden sevgi ve saygılar

develili
17.Eylül.2008, 11:21
ne garip bir dünya bir avuç dost bir siteye sığamadık hey boş dünya sen ne boşsun ama anlamsızsın oydu buydu falandı filandı bir müddet sonra bakmışın meseleler fındık kabuğunu doldurmaz HATASIZ DOST ARAYAN DOSTSUZ KALIR. lütfen arkadaşlar kimse kapıyı sert kapamasın belki bir gün lazım olur çalmak için

fevzi dursun
17.Eylül.2008, 11:33
teşekkürler metin abicim. güzel özetlemişsiniz...
gidenlerde bizim arkadaşlarımızdır. çok güzel günlerimizde geçmişdir. hepimizin birbiri üzerinde hakkı vardır. benden yana herzaman helal olsun. giden arkadaşlarda haklarını helal etsinler. ortada herhangi bir sorunda yoktur. bunu büyütmeyede gerek yok..
herkeze hayırlı paylaşımlar....

17.Eylül.2008, 12:01
Yaa kusura bakmayın ben daha ortada ne döndüğünü anlayamadım kaçırdığım topiklermi oldu ne oldu anlamış değilim işin aslı nedir?kim kimin tavuğuna kışş dedi ne oldu açık ve net olarak arada geçenleri biri açıklayabilirmi lütfen...!!!

unforgiven
17.Eylül.2008, 13:35
Sevgili abilerim öncelikle Orçun kardeşimin de dediği gibi polemiğe kesinlikle gerek yok. Gidenler arasında saygı duyduğum sevdiğim büyüklerim vardı.Sitemiz için gecesini gündüzüne katan insanlar vardı içlerinde.Bundan sonra yapılması gereken geçmişi öğrenmeye çalışmak yerine geleceğe emin adımlarla ilerlemektir.Gerekli açıklama zamanı geldiğinde ve de yönetim tekrar şekillendiğinde büyüklerimiz tarafından yapılacaktır.Bundan sonra kesinlikle ve kesinlikle gidenlerin arkasından konuşmak ya da sorun neydi gibisinden soruların sorulmamasını rica ediyorum.Sevgili Metin abimin de dediği gibi kapıları biz kesinlikle sert kapatmayalım çünkü sorunu olan insanlar sorununun olduğu insanlarla görüşerek birer medeni insan gibi bütün sorunları çözmüşler ve de ayrılmaya karar vermişlerdir...

Saygılarımla...

17.Eylül.2008, 13:57
Tamam işte ben de onu diyorum zaten konuyu bilsekte, bizde bi karar versek diyorum, kim doğru kim yanlış bi görsek, elbetteki eskiyi kurcalamak iyi değil ama gerçekten çok kafama takıldı....

unforgiven
17.Eylül.2008, 14:36
Uğur abimle yaptığımız özel görüşmeden sonra olay kapanmıştır.Bundan sonra kimse bu konu hakkında açıklama yapılana kadar kesinlikle soru sormasın RİCA EDİYORUM....

Saygılarımla...

Mustafa ÇİL
17.Eylül.2008, 17:16
teşekkürler dostlar

BURASI GERÇEK AVCILARIN STESİ OLMAYA
GERÇEK DOSTLARIN STESİ OLMAYA GDEN ARKADAŞLARDA DAHİL OLMAK ÜZERE
DEVAM EDECEK

Mustafa ÇİL
17.Eylül.2008, 17:16
TAKİ BİR ÜYESİ KALINCAYA DEK DEVAM

unforgiven
17.Eylül.2008, 17:28
Devam canım abim devam... Bizim niyetimizin dostluk ve kardeşlik olduğunu herkes bizi tanıyan biliyor...

Saygılarımla...

4x4cemal
17.Eylül.2008, 17:50
Selamün Aleyküm. Değerli dostları birarada görünce bi selam vermek istedim. Biz böylede mutluyduk zaten.

avcı51
17.Eylül.2008, 18:01
Nerdesin Mustafa biraderim
iki gündür seni 48 saat nöbetemi yazdılar.http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
sevgi ve saygılar

unforgiven
17.Eylül.2008, 19:50
Hala mutluyuz canım abim...Devam devam dostlarla yola aynen devam...

Saygılarımla...

18.Eylül.2008, 00:30
lütfen arkadaşlar kimse kapıyı sert kapamasın belki bir gün lazım olur çalmak için

ne kadar doğru bir söz Metin kardeşim herşeyi özetlemiş zaten...

Sebahattin AVCI
18.Eylül.2008, 07:48
ben zannetmiyorum burada arkadaş dost olupta muhabbeti doyum suz bir sabahcı kahvesinden sıkılarak ayrılan olsun tabi bazı arkadaşlar gelip gecicidir onlarda bi menfaat çıkar ugruna işlerini görüp giderler kalanda olur tabi aralarında bu kişilerde tüfegini KÖPEĞİ ni satmak amaçlı 10 günlük misafirdirler ben böyle düşünüyorum
bu sitede kimsenin özel bir üstünlüğü ayrıcalığı yoktur sadece bazı degerli yorum ve fikirlerine saygı duydugumuz birşeyler örendiğimiz bize yorumları ve fikirleri ile paylaşımlarını emeklerini eksik etmeyen bu insanlara birazdaha saygı duymak gerekiyor buraya herkes fikir ve düşüncelerini kafasına takılan soruları ögrenmek bilgi edinmek için yazar ve yazılan yorumlar yeni üye eski üye diye bakılmamazlık okunmamazlık cevap yazmamazlık olmaz herkez o yönden eşittir
herkesin ugrakmata olduğu bir işi vardır kimi çok rahat pc başındadır kimide denk gelirse yada bir cafeden girer vaktince takılır sohbete girer yorumları okur fotolara bakar yazacağı birşey olursa yazar çıkar her üye nin hepsi hergün girme mecburiyeti yoktur musait zamanımızda girilir bazen öyle oluyorki online üye sayısı satırlara yetmiyor bazente ben tek başıma kaldığım zamanlar bile oldu sabahın 4 lerinde mesela
misafire herzaman kapımız açık eski üyelerimizinde ayrılmalarıda burada eskisi gibi zaman ayıramamaktan yada özel şahsi nedenlerden olabilir kiminin okulu vardır kimi pc sini satmıştır kiminin internete girme olanağı imkanı iş güç nedeniyle bitmiştir herkese saygı duymak lazım
bu sevginin dostluğun saygı ve sevginin bol oldugu avkolikte olmaktan mutluluk duyuyorum

avınız ve dostluğunuz daim olsun RASTGELE
SAKARYADAN TÜM AVKOLİK ÜYELERİNE SAYGI VE SEVGİLERim ile

Mesut BÜLBÜL
18.Eylül.2008, 08:21
değerli üyelerimizin de dediği ğibi bende aynen katılıyorum hakikaten cok emekleri gecmiştir ayrılan kardeşlerimizinde bunu hepimiz biliyoruz kapı hikayesini cok beğendim ayrılan arkadaşlarımızada selamlar sayğılar diyorum bu fani bir dünyadır bizlerde gelip gececeğiz bende kendi adıma yinede abi kardeşiz diye düşünüyorum şindilik MUĞLA MİLASTAN selemlar sayğılar herkeze .

Mustafa ÇİL
18.Eylül.2008, 10:58
GERÇEK DOST VE AVCILARA SELAM OLSUN

Yusuf
18.Eylül.2008, 11:22
Ya arkadaslar tam av sezonunudayiz kimsenin avdan falan bahsettigi yok.
Nasil gidiyor avlar,Nerde bu bildircinlar,uveyikler goren yerini bilen,vurabilen var mi?
Saygilar.

ADAPAZARLI AVCI
18.Eylül.2008, 13:05
BURASI GERÇEK AVCILARIN STESİ OLMAYA
GERÇEK DOSTLARIN STESİ OLMAYA GDEN ARKADAŞLARDA DAHİL OLMAK ÜZERE
DEVAM EDECEK

18.Eylül.2008, 15:17
Sevgili dostlar ne olduğunu anlıyamadım ama bildiğim bir şey var şu kısacık hayatta birbirimizi kırmayalım.selamlarımla