PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KILAVUZUN BEREKETİ......

fevzi dursun
17.Eylül.2008, 10:56
geçtiğimiz pazar günü bıldırcın arayışımda önümden kılavuz bıldırcın kalktmıştı. ben klavuza atış yapmıyorum.  kalktığı meraya da devamlı giderim.
bugünde aynı meraya gittim. bereketli bir av günüm oldu. allah sizede nasip etsin...

kızım NAZ da keyifli hani :)
http://img520.imageshack.us/img520/2971/resim250os5.jpg

17.Eylül.2008, 11:00
abicim cok güzel av yapmısın ellerine sağlık paylasım için tesekkürler

turker
17.Eylül.2008, 11:05
fevzi abi dunku temennim tutmuş rastgelmiş:)cok guzel paylasım olmuş saygılar

fevzi dursun
17.Eylül.2008, 11:08
fevzi abi dunku temennim tutmuş rastgelmiş:)cok guzel paylasım olmuş saygılar

çok keyifli bir gündü. bereketli bir av günümüz oldu. valla ne zamandır bekliyoduk bu görüntüleri...

eyvallah uğur kardeşim teşekkür ederim.. uğur senin yavru ne alemde fotolarını bi paylaş bakalım ya büyümüşmü..??

Halil KÜÇÜK
17.Eylül.2008, 11:09
Fevzi abiciğim rasgele limiti aşmıssın gibi
çantayı boşaltmamıssın gibi duruyonhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif

turker
17.Eylül.2008, 11:12
allah daim etsin abi insallah boyle avlar bizede nasip eder:)

fevzi dursun
17.Eylül.2008, 11:24
Fevzi abiciğim rasgele limiti aşmıssın gibi
çantayı boşaltmamıssın gibi duruyonhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif

estağfirullah halil kardeşim. ben hayatım boyunca hiç limite yaklaşamadım. değil aşmak. allah yazdıysa bozsun. ben ve ekürilerim hırsı sevmeyiz. cumarteside gidip köpeğimizin fermasında birkaç tüfek atalım yeter değilmi abim.

Mesut BÜLBÜL
17.Eylül.2008, 12:22
fevzi kartdeşim maşallah kılavuzunda özelliğini verdiğimiz değerini anlayan kardeşlerimiz de ikna olacağından cokta eminim şindi allah da avını dayim eylesin günlerdir anlatmak istediğimizde buydu kılavuzu vurmak akan ceşmeyi kapamak veya bindiğimiz dala kesmek gibidir dediğimiz buydu teşekürler paylaşımın için nazada maşallah saraya haklamış birdaha, köpeksiz av duvaksız geline benzer veya fitilsiz kandile benzer nice avlara diyorummilastan selamlar sayğılar şindilik

i.emre arman
17.Eylül.2008, 12:33
avın daim olsun fevzi abi meralar yavaşyavaş dolmaya başladı

Halil KÜÇÜK
17.Eylül.2008, 13:24
abi bitanesin sen yav ,avın bol olsun
Siz ve ailenize, mersinden sevgi ve selamlar

17.Eylül.2008, 14:32
maaşallah güzel av olmuş...

unforgiven
17.Eylül.2008, 14:34
Fevzi abim eline emeğine sağlık güzel bir paylaşım olmuş...

Saygılarımla...

fevzi dursun
17.Eylül.2008, 16:28
göçünde gelmesiyle avcı arkadaşların yüzleri bi nebze gülüverdi. bir sevinçli haberde hafta sonuna doğru hava sıcaklıklarının düşmesi ve yağmurun gelmesi.
herkeze kazasız belasız avlar dileğiyle rastgele...

4x4cemal
17.Eylül.2008, 17:54
Selamün aleyküm fevzi iyi niyetin bereketi olmuş Allah daim etsin. Develiden selamlar

17.Eylül.2008, 20:29
maşallah rastgele

Sebahattin AVCI
17.Eylül.2008, 20:54
fevzi abi ben nazı tekrardan ikinci kez bu kaputun üstünde verdiği bu pozdan dolayı tebrik ediyorum avınız daim olsun RASTGELE

18.Eylül.2008, 06:20
Avın daim ve bereketli olsun rastgele...

fevzi dursun
18.Eylül.2008, 16:48
arkadaşlar iyi dilekleriniz için herkeze çok teşekkür ederim. yüce rabbim herkeze kazasız belasız avlar nasip etsin rastgele...

mustafa aydoğmuş
18.Eylül.2008, 17:40
kılavuzu vurmayalım vuranları da uyaralım ustam tebrik ederim güzel av olmuş

talan
18.Eylül.2008, 18:30
iyi bir av güzel bir paylaşım olmuş,avın da paylaşımında daim olsun fevzi kardeş, rasgelsin.

Murti42
18.Eylül.2008, 18:51
eline emeğine sağlık güzel bir paylaşım olmuş...

19.Eylül.2008, 05:47
Abicim çok güzel av olmuş. Bak dediğim çıkıyor. Bu hafta daha da bereketli olacaktır. Allah nice bereketli av günleri nasip etsin.

fevzi dursun
19.Eylül.2008, 07:55
fevzi abi ben nazı tekrardan ikinci kez bu kaputun üstünde verdiği bu pozdan dolayı tebrik ediyorum avınız daim olsun RASTGELE

sebahattin kardeşim naz ın değil kaputun üstünde başımın üstüne koyarım böyle bol fermalı av günlerinde http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif

murat kardeşim ve fehmi abim teşekkür ederim abi. allah herkeze böyle avlar nasip etsin.

kılavuzu vurmayalım vuranları da uyaralım ustam tebrik ederim güzel av olmuş

mustafa kardeşim çok haklısın. ama aslına bakarsanız kılavuz koruma hayvanları kapsamında bulunuyor. tabi avıda yasal olarakta yasak. ama vicdanen de vurmamak lazım. ben hayatım boyunca sıkı çekmedim. çok gizemli ve güzel bir hayvan

Abicim çok güzel av olmuş. Bak dediğim çıkıyor. Bu hafta daha da bereketli olacaktır. Allah nice bereketli av günleri nasip etsin.

beklenen bereket geldi. allaha şükür hava sıcaklarınında bi nebze düşmesi bizleri sevindirdi. tekrar arkadaşlarımıza avlarımızı limitler çervesinde yapalım diyorum. ille limitide doldurcaz diyede avlanmayalım. zaten kekliğin yasak olduğu bir ülkede herkezin bıldırcına saldırması yazık olacak. lütfen biraz sağduyulu olalım arkadaşlar..

Mesut BÜLBÜL
19.Eylül.2008, 12:02
doğru söylüyorsun fevzi kardeşim bizlerdede fazla yapılacak bir av kalmadı zaten yasak olan avlak cok avcı cok AV YOK yandık zaten kara kara daha ben hepisi 15 tane bıldırcın vurabildim henüz toplam 8 adetini bir ğünde vurdum gerisini ser artık kafana göre .selamlar sayğılar