Orijinalini görmek için tıklayınız : AVCILIK+ARKADAŞLIK+DOSTLUKTUR
develili
18.Eylül.2008, 11:27
değerli aarkadaşlarım şu zamanda av etine ihtiyacı olan yoktur bence gaye etçilik olmadığına göre bu işin amacı tanışmak kaynaşmak en önemliside sağlam çıkarsız amaçsız dostluk kurmak ev o temel üzerine kurulu benim yaşadığım ve şahit olduğum yılların dostluğu var dost olurken ne olur dikkat edelim o değere zarar vermeyelim sonra kişilere sarılamıyosun sütten ağzı yanan misali BENİM SİLOGANIMA KİMSE ZARAR GETİRMESİN ARKADAŞLAR( DOSTKOLİK] başka kolik olmayalım aman haa sonra üzülürüz hoşça ve dostça kalmak dileğiyle KAYSERİ\DEVELİ``den sevgi ve selamlarımla
Ergin
18.Eylül.2008, 12:01
Anlamı olan insanlar anlamlı şeyler yaparlar sizin yazınızda çok anlamlı keşke herkes sizin gibi düşünse
DOSTLUK PAYLAŞMAK ESAS OLSUN GERİSİ BOŞ OLSUN !!!!
unforgiven
18.Eylül.2008, 13:52
Metin abim eline yüreğine sağlık...
Saygılarımla...
yüreğine sağlık ağabeyim...
Eyvallah Metin kardeşim ne güzel satırlar
dostluğun anlamını bilmek çok önemli teşekkürler..
Mustafa ÇİL
18.Eylül.2008, 17:25
sen bir tanesin be hacımm
talan
18.Eylül.2008, 18:46
eyvallah metin im, çıkarsız arkadaşlıkların sonu dostluktur.
usta çok güzel konuya temas ettin ama yeni resimler nerede
Sebahattin AVCI
19.Eylül.2008, 01:32
kısa ve öz olsada güzel anlatmışsın metin abi menfaat ve çıkar ugruna dostluk kuranların mumları çabuk söner saygı ve sevginin dürütlüğün olduğu her yerde dostluklar ömür boyu sürer
sakaryadan sevgi ve saygılar metin abim allah dostluklarını ebedi kılanlardan eylesin allaha emanet ol
Halil KÜÇÜK
19.Eylül.2008, 03:46
Teşekürler metin abim.
Doğru sözler dost pınarından akan tertemiz su gibidir. İçmeye kanamazsın.
Anlayana çok güzel sözler.
Teşekkürler.
aliihsan.emet
19.Eylül.2008, 13:01
SELAMÜNALEYKÜM.... doğru söze diyecek söz olmaz ,cümleten ALLAHA emanet olun.
fevzi dursun
19.Eylül.2008, 16:33
kısa ve öz olsada güzel anlatmışsın metin abi menfaat ve çıkar ugruna dostluk kuranların mumları çabuk söner saygı ve sevginin dürütlüğün olduğu her yerde dostluklar ömür boyu sürer
sakaryadan sevgi ve saygılar metin abim allah dostluklarını ebedi kılanlardan eylesin allaha emanet ol
MENFAAT ÜZERİNE KURULAN DOSTLUKLAR MUM GİBİ SÖNER.....
AVCILIK+ARKADAŞLIK+DOSTLUK=AVKOLİK
4x4cemal
19.Eylül.2008, 17:18
Selamün Aleyküm. Arkadaşlar henüz net aboneliğimi yapamadım ama dostkolikliğim ilk aylardaki gibi yine şahlandı, sebepse bakıyorum tüm dostlar omuz omuza vermiş bize ayrı kalmak yakışmaz. Başta kadim dostum Metin olmak üzere yukarıda mesajları ile katılımda bulunan değerli dostlara tlf ile arayıp soran Ali İhsan Çelik, Halil Küçük kardeşlerime ve özelden sürekli yazan Mesut Bülbül abim ve Fevzi dursun kardeşime kısacası isimleri hatırıma gelmeyen aynı duygu ve düşünce içerisinde bulunan tüm DOSTKOLİKLERE selam olsun.
fevzi dursun
19.Eylül.2008, 19:47
böyle dostlar sitede herzaman bulunduktan sonra. arabamızın marşı basmazsa bile çıkıp arabayı elbirliğiyle iktirip vurdurarak çalıştırmasınıda biliriz.. sizin gibi çok sağlam dostlar olduktan sonra yola devam ederiz abim :)
cemal abime not : abi arada bi şu gülen sarı kafalarıda kullan be abim :)
abicim çok güzel sözler ellerine sağlık paylasım için tesekkürler
AVCI 1
20.Eylül.2008, 09:26
METİN KARDEŞ AĞZINA SAĞLIK BENİM İÇİMDEN GEÇEN HER ŞEYİ TEK KELİME İLE ÖZETLEMİŞSİNNN NE GÜZEL DEMİŞSİNN TEŞEKÜR EDERİMM... BU ZAMANDA ÜÇ KURUŞLUK İNSANA BEŞ KURUŞLUKK DEĞER VERDİNMİ KALANN İKİ KURUŞA MENFAAT İÇİNN SENİ SATARLARR YETERKİ DÜŞME ????? TEKRAR SAOL METİN KARDEŞŞŞŞŞ
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.