Orijinalini görmek için tıklayınız : Bölgelere göre avcılarımız başlığı...
imported_avkolik
26.Aralık.2007, 19:43
Forumumuzda istek öneri ve şikayetleriniz başlığı açtık ama malesef fazla rağbet görmüyor sanırım...Abilerim kardeşlerim bizim aklımıza gelenleri zaten yapıyoruz ama mutlaka unuttuğumuz fakat foruma açılması elzem olan konu başlıkları vardır...İşte bu gibi konularda sizlerden yardım ve öneri bekliyoruz...Ayrıca lütfen çekinmeden sitemiz hakkında buradan yorum yapın, şikayetlerinizi bildirin.Bildirin ki doğruyu hep beraber bulalım...
Aklıma gelen bir öneriyi bu başlık altında oylamaya açayım amdem bende :)
Benim aklıma gelen forumumuzda bölgelere göre avcılar başlığı açalım mı?Örnek olarak
KONU BAŞLIĞI ------> Bölgelere göre avcılarımız ( üyelerimiz )
ALT BAŞLIKLAR ----->
# KÜTAHYA AVCILARI
# KAYSERİ AVCILARI
# ANTALYA AVCILARI
..........
..........
gibi.....Lütfen önce konu başındaki ankette evet açılsın yada hayır açılmasın şeklinde oy kullanın.Sonrada isterseniz yada gerek duyarsanız bu konuya cevap yazarak görüşünüzü bildirin...Sevgiler, saygılar...
Adil Karakus
26.Aralık.2007, 20:03
Değerli Avkolik,nacizane bir öneride ben sunmak istiyorum,
Mustafa ÇİL kardeşimizin ve ekibinin üretimi olan pointerlerin kimlerde olduğunu,pointerlerin son durumlarını eşleştirmeler yapılmışmı nesil nerelere ulaşmış kimlerde hangi illerde EMET menşeyli pointerler var bunlarla ilgili bir sanal ortamda paylaşıma açabileceğimiz bir linkmi olur veya bir kulüpmü kararız elbirliği ile bilemiyorum nasıl olur ama,bence EMET menşeyli ÇİL üretimi POİNTER lerin seceresini çıkartıp tutmamız lazım diye düşünüyorum.Bazı arkadaşlarımıza fantazi gelebilir belki ama tüm samimiyetimle içimden geçen bu ve bu konu ile ilgili olarak MERSİN de üzerime düşen görevi yapmaya hazırım.
saygılar sevgiler
yasar_yetim
26.Aralık.2007, 20:07
kan gurubunu unutmayalım belkı bı arkadasımızın ıhtıyacı olur.
TARGET
26.Aralık.2007, 20:22
sözümü geri aldım.
imported_avkolik
26.Aralık.2007, 20:26
kan gurubunu unutmayalım belkı bı arkadasımızın ıhtıyacı olur.
haklısın kardşeim bak unutulanlar nasılda çıkıyor...bunu ekliyorum...eywallah
Değerli Avkolik,nacizane bir öneride ben sunmak istiyorum,
Mustafa ÇİL kardeşimizin ve ekibinin üretimi olan pointerlerin kimlerde olduğunu,pointerlerin son durumlarını eşleştirmeler yapılmışmı nesil nerelere ulaşmış kimlerde hangi illerde EMET menşeyli pointerler var bunlarla ilgili bir sanal ortamda paylaşıma açabileceğimiz bir linkmi olur veya bir kulüpmü kararız elbirliği ile bilemiyorum nasıl olur ama,bence EMET menşeyli ÇİL üretimi POİNTER lerin seceresini çıkartıp tutmamız lazım diye düşünüyorum.Bazı arkadaşlarımıza fantazi gelebilir belki ama tüm samimiyetimle içimden geçen bu ve bu konu ile ilgili olarak MERSİN de üzerime düşen görevi yapmaya hazırım.
saygılar sevgiler
Çok ama çok teşekkürler..."BİZİM SAYFAMIZ" başlığı altında teslim edilenler, yetiştirdiklerimiz ve şu anda yetişenler gibi başlıklar düşünmüştük...Ve bu konuda çalışmalarımız son hızla devam ediyor.İnşallah bittiğinde sizin istediğiniz gibi olacak...(bu arada hazırlanan sayfa geç kaldı diye mustafa usta köpürüyo zaten inşallah bu mesajları görmez :S )
imported_avkolik
07.Ocak.2008, 11:51
evet arkadaşlar biraz katılım 20 kişi bile yorum yapmamış daha...
SİZE İYİ MUHABBETLER EĞER GRUPLAŞMA YAPILACAKSA BEN YOKUM. SEN KİMSİNKİ DİYEBİLİRSİNİZ HERKES ÖZGÜRDÜR.
ADAPAZARLI AVCI
08.Ocak.2008, 07:11
Bu guruplaşmayı yapmayalım tek grup var oda türkiye avcıları. olur.
ADAPAZARINDAN SAYI VE SEVGİLER.
ENVER BİRADER ANLAYIŞIN VE YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. KONU BÖLGE OLARAK AVCILARI AYIRMAKSA HER BÖLGE KENDİNE SİTE AÇSIN ORDA NE YAPILACAKSA YAPILSIN. KESİN VE NET TAVRIM "HAYIR" DIR...... BÖYLE BİRŞEYİN DÜŞÜNÜLMESİ BİLE BENCE KÖTÜ. KIZACAK VEYA DARILACAK BİRŞEY YOK KİMSEYEDE SAYGISIZLIK YAPTIĞIMDA YOK. BÖYLE BİRŞEY YAPILIRSA KESİNLİKLE DOSTLARIMIN BULUNDUĞU BU SİTEYİ SIK KULLANILANLAR YERİMDEN ÇIKARTIR BİRDAHADA ADIMIMI ATMAM SAYGILAR SEVGİLER.
yasar_yetim
08.Ocak.2008, 14:35
ya ben anlayamadım bu hangı bolgede avcı kardesımızın oldugunu bılmek ıcınmı yoksa guruplasma adınamı eger guruplasma adınaysa bende yokum
TARGET
08.Ocak.2008, 16:15
Sevgili Arkadaşlar.il veya ilçelerinde veya komşu illerde bulunan fakat bu sitede beraber olduğumuz ,ama kendilerini şahsen tanımadığımız avcı arkadaşlarla tanışma ve kaynaşma açısından iyi olur düşüncesi ile hareket etmek lazım diye düşünüyorum.Birimiz agrı'da birimiz izmir'de memleketin her yerinden her kesimden bu sitede avcı dostlarımız oldu.Bu konuda arkadaşların yazılarında daha fazla hoşgörü ve dikkatli davranmaları gerektiğini düşünüyorum.Sizce Avkolik'de üye olmakda bir grup değilmi.Sevgi ve sayğılarımla.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.