Orijinalini görmek için tıklayınız : MİLLİ PARKLARI VE YABAN HAYATINI GÖREVE ÇAĞIRIYORUM...
pythom
20.Eylül.2008, 11:49
Arkadaşlar dün sabah evdeyken telefonum
pythom
20.Eylül.2008, 12:02
Kusura bakmayın konu yarım kaldı dün sabah evde otururke telefonum çaldı benden yaşca büyük saygı gösterdiğim bir abim dört ay kadar önce pointer yavru vermiştim onun için aramış neyse sendeki yavru nasıl diye sordu bende fena değil iyi dedim benim ki canavar gibi oldu dedi koku çok sağlam falan geçen gün önünde beş tane keklik vurdum dedi bir an afalladım ne kekliği falan dedim bildiğin keklik abi şimdi kekliğemi ğidilir dedim daha zamanı var dedim gayet rahat oooohooo biz bir buçuk aydır keklik avlıyoruz dedi ne diyeceğimi bilemedim köpek çelgin falan bulup geliyor maşallah dedi şimdiye kadar yedi sekiz tane keklik vurdum ben dedi sinirlendim telefonu kapattım.Şimdi sayın abilerim hata kimde böyle avcılardamı milli parklardamı yaban hayatındamı yoksa bizim gibi duyarlı avcılardamı ,çok afedersiniz yoksa biz enayimiyiz.
fevzi dursun
20.Eylül.2008, 16:05
ne yazıkki bu gerçeği herkez biliyor duran ali kardeşim. biz vicdanen akşam yattıkmı rahat uyuyoruz boş ver kardeşim. bu tip insanlar çıkıpta kendilerini bi de ben avcıyım diyolar. bunlara avcılığı zorla soksan girmez.
egede bıldırcın sezonu açılalı yaklaşık birbuçuk ay oldu. ama  hala bıldırcın palazlarını görüyorum. size yemin ederim her hafta önümden bir veya iki palaz kalkıyor. atış yapmıyorum.
4x4cemal
20.Eylül.2008, 18:20
Selamün Aleyküm. Duran kardeş ruhsat, pul, eğitim, denetim, hepsi fasa fiso insan önce vicdanen huzurlu olmalı veya vicdanımız bizim bekçimiz, polisimiz, jandarmamız, hakimimiz olmalı, şimdi avcıyı yargılayan çok kimseleri, haklı çıkaran o densizleri Allaha havale ediyorum. Fevzi kardeşimi örnek davranışından dolayı Naz da aynısını yapmıştı ikisinide tekrar tebrik ediyorum.Selamlar
pythom
21.Eylül.2008, 09:46
Abilerim her gün sabah 100 metre ilerimde keklikler ötüyor ama ben kılımı bile kıbırdatmıyorum her şeyin zamanı var teşekürler.
Valla biz duyarsız avcılar bence daha suçlu bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı bizim ülkeye ait.Kaçak ava giden birini gördüğümüz halde ihbarda bulunmuyoruz ondan sonrada kendi kendimize homurdanır dururuz.
Tabi görevini yapmayan yetkililerde suçlu masa başından bu iş olmaz hadi beyler dağlara ve ovalara iş başına...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.