PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : denizde boşçıktı

maraton
20.Eylül.2008, 15:31
http://img124.imageshack.us/my.php?image=spa0711rd6.jpgdeğeli arkadaşlarım denize ava ğittik elimiz boşdöndük sebebine ğelince avı avıbilmeyenlerin eline bıraktılar ondan ya salı ğünü binlerce kuşçıkıyor denizden üç ğün yağmur yağıyor diyoruzki tamam oldu buseferde kuşçıkmıyor bizde mecburen kuş neğün çıkarsa oğün ğidiyoruz neyalım söylediklerim bazı arkadaşlara tuhaf ğelebilir bizler karadeniz kıyısına sınırı olan iller bıldırcını denizden çıkarken vuruyoruz yani bek yapıyoruz tıpkı çulluk beki yaparğibi köpektel azımdeğil kaybolmaşansı hiç yok bıldırcının yoköle vurdum köpek bulamadı yaralı ğitti kanatkırma palavra olmaz herşey ortadadır çokzevlidir anlatılmaz yaşanır derlerya öle bişey inşallah yarın size bunu anlatmamın sebebi ğöçeden av hayvanlarının nezaman avlanacağı ğünü avcının belirlemesidir tşk herkeze hayırlı iftarlar

unforgiven
20.Eylül.2008, 21:53
http://img124.imageshack.us/img124/6746/spa0711rd6.jpg

Resim görüntülenemiyordu.Tekrar ekledim...

Saygılarımla...

maraton
20.Eylül.2008, 21:57
sağol ismail kardeşim emete ğeldim mustafanın yanına akınla fakat malum ramazan ğezip uğrayamadım kusurabakma inşallah bidahaki sefere

unforgiven
20.Eylül.2008, 21:58
Nasip kısmet abim...inşallah bir dahaki sefere...

Saygılarımla...

maraton
20.Eylül.2008, 22:01
mustafa işte olduğuiçin bide hastsı vardı ğezemedik yine ğelecem ozaman sana horozda ğetirecem inşallah

unforgiven
20.Eylül.2008, 22:02
İnşallah canım abim...Şimdiden teşekkür ederim...

Saygılarımla...

mustafa aydoğmuş
20.Eylül.2008, 23:07
abi yüzerek mi çıkıyor denizden :)paylaşım için teşekkürler

Sebahattin AVCI
21.Eylül.2008, 00:27
recep abi haklısın bugunde yokmuş denizde arkadaşlar boş gitmiş bakalım yarın gidiyorum denize nasip umudum yok ama rusya yağmurlu moskova yağmurlu göç gelmiyor arazidede birşey yok salı günkü göç nereye gitti anlamış degilim

21.Eylül.2008, 17:02
zizinde yapabileceğiniz şeyler var örneğin iskele alabanda yelkenler fora rüzgar yoksa onuda yapamassınız

Mesut BÜLBÜL
22.Eylül.2008, 12:46
arkadaşım maşallah aport tamam ferma nasıl acaba şaka biryana latife olsun dedim avın gerisi nerde hepsi bumu da benmi göremiyorum demekki anlaşılan denizde boşmuş paylaşım icinde cok teşekürler kardeşimsağlık olsun