PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MADEMKİ DAYANIŞMA DİYORUZ.BUYRUN ÇÖZÜM BULALIM.

21.Eylül.2008, 18:45
KONULARA YAZILARA GENEL OLARAK BİR SÜREDİR BAKIYORUM.

GENELDE SORUNLAR ORTAK.
BU SİTEDE DOSLUK AVCI DAYANIŞMASI YETERİNCE GELİŞMİŞ.
EKSİK OLAN HER YERDE OLDUGU GİBİ MALİ GÜÇ.
BİRAZ ÖNCE BİR HESAP YAPTIM.EĞER KİŞİ BAŞI 10 YTL BİLE TOPLANSA YILDA 15.000 YTL GİBİ BİR RAKAM ÇIKIYOR.
BU HİÇDE AZ BİR PARA DEĞİL.

İÇİNİZDE YAA HER YERE PARA ÖDÜYORUZ BİRDE BURAYAMI ÖDEYELİM DİYENLER ÇIKABİLİR.
AMA BURADA ALINAN PARA ENİN DE SONUNDA BİZE DÖNECEK.

MESELA OLDUYA BİR DOSTUMUZUN BAŞINA BİR İŞ GELDİ ALLAH KORUSUN.YADA BİR DÜĞÜNÜMÜZ OLDU.YADA DOĞUM.
BÖYLE GÜNLERDE YARDIM AMAÇLI KULLANILACAK BİR PARA OLMALI BU.

EĞER BÖYLE BİR DURUM OLMAZ İSE.BU PARANIN YARISI BİR DÜZEN İÇERİSİNDE İHTİYACI OLANLARDAN BAŞLAYARAK,
KURA İLE ÜYELER ARASINDA DAGITILSIN.KADINLAR GÜNÜ GİBİ.GERİ KALAN YARISIDA SİTENİN KASASINDA KALSIN.

BURADA BİRİKECEK PARAYI HİÇ KÜÇÜMSEMEYİN.ÇOK UFAK MİKTARLAR İLE.ÇOK BÜYÜK İŞLER YAPILABİLİR.

BENİM ÖNERİM KİŞİ BAŞI AYLIK 5 YTL VERİLSE YILDA 90.000 YTL YAPAR. BU PARANIN YARISINI ADİL BİR ŞEKİLDE
YILDA 9 KŞİYE DAĞITIRSAK 5.000 YTL GİBİ BİR PARA OLUR.

ÇOK UZATMAK İSTEMİYORUM BÖYLE BİR PARA İLE YAPILABİLECEK İŞLERİ BİR DÜŞÜNÜN.

BU PARANIN NASIL TOPLANACAGI KONUSUNDA DA SÖYLE BİR SEY DÜŞÜNDÜM.ÜYELİK AYİDATLI OLSUN.AYLIK 5 YTL GİBİ BİR ÜCRETTEN BAHSEDİYORUM.

TABİ BU YENİ ÜYELER EKLENİRKEN SAYI YI AZALTACAKTIR AMA KONUYU İYİCE AÇIKLARSAK BUNA HERKES KATILACAKTIR SANIYORUM.

DÜŞÜNSENİZE YILDA BİR KİŞİYİ YURT DIŞINA AVA BİLE GÖNDEREBİLİRİZ.

HAYDİ BİR YERDEN BAŞLAYALIM.

Mustafa ÇİL
21.Eylül.2008, 20:34
serkan çok güzel söylemişsin gardaşım yüreğinin
neler düşündüğünü az çok tahmin edebiliyorum ama
bu para işi setede genelde çok dostun midesini bulandırdı
işin aslı en çok da benim....
illa bişeyler yapalım dersen ki ciddi oldunun farkındayım
en güzel şeyleden biri
öğrenci bursu meselesi ilk kafama yatan şeydi
ama ne kadar aslı olur onuda artık bilemem
senin bunları düşünüp yazabilmen bile güzel sağolasın

fevzi dursun
21.Eylül.2008, 20:37
bende bir lira sende bir lira var değiştik ikimizdede bir lira oldu
sende bir bilgi bende bir bilgi var değiştik sende iki bilgi bende iki bilgi oldu.

serkan kardeşim güzel düşünmüşsünde biraz zor işler bunlar. işin içine para muhabbeti girdimi arkadaşlık ortaklık bozulur. bilgi paylaşım çerçevesi altında sitede uzun dostluklar sürsün. aman abi sonrasında ikinci bi göç başlamasın neme lazım :)

21.Eylül.2008, 21:35
ÖNCELİK İLE SAYGILARIMI SUNARIM.
BEN ACIKCASI BU AÇIDAN PEK DÜŞÜNMEDİM.PARAININ GİRDİĞİ BİR ORTAMDA BAZI ŞEYLER YER DEĞİŞTİREBİLİR.
ANCAK BELKİDE SÖYLE BİR ŞEY YAPABİLİRİZ.AVKOLİK GÜNÜ YAPILABİLİR.YANİ SÖYLE.KATILMAZ İSTEYEN DOSTLAR İLE KATILAN KİŞİ SAYISINA GÖRE KİMSENİN BÜTCESİNİ SARSMAYACAK SEKİLDE KADINLARIN ALTIN GÜNÜ GİBİ BİR OLAY DÜZENLENE BİLİR.İSTEYENLER ORTAK BİR HESABA PARA YATIRIR VE AYLIK YADA FARLI ZAMAN ARALIKLARINDA PARA ORTAYA KONUR VE YAPILMAK İSTENENLERE BAKILIR.

YANİ KISACA ALTIN GÜNÜ YAPALIM O HALDE.AMA ALTIN YERİNE PARA OLSUN VE MİKTARLAR MAKUL OLSUN.

TABİ FARKLI DÜŞÜNEN ARKADAŞLARIN DÜŞÜNCELERİNİ DE ÖĞRENİRSEK.
DAHA DOĞRU BİR KARAR ALINMIŞ OLUR.

mustafa aydoğmuş
21.Eylül.2008, 21:47
arkadaşım zaten avkolik yaz şöleni olacagı zaman gerekli organizasyon yapılıyor bu gün işi zor biz burada öğrenci toplayalım sevabına dedik kac kişi yolladı veya yollayacak sence lütfen bak afevzi ustam ne güzel söylemiş

bende bir lira sende bir lira var değiştik ikimizdede bir lira oldu
sende bir bilgi bende bir bilgi var değiştik sende iki bilgi bende iki bilgi oldu.

21.Eylül.2008, 22:06
BİLGİ İSTENİRSE BİLEN BİLMEYEN VERİR TABİ.MÜHİM OLAN ZOR OLANI YAPMAK.PARA ALMAK HERŞEYDEN ZOR AMA BURADA PARA VERENE HEM YARDIM HEM TOPLU PARA ALABİLME ŞANSI VERMİŞ OLACAGIZ.YANİ BİR KAYIP YOK.

AKSİNE KAZANÇ ÇOK OLUR KANISINDAYIM.

mustafa aydoğmuş
21.Eylül.2008, 23:05
ama bu siteye insanlar menfat için geleçekler daha sonraları biz böyle mutluyuz arkadaşım işin içine para girdiği zaman işler değişir üstelemenin anlamı yok

22.Eylül.2008, 06:47
Valla kardeşim herkes aynı şeyi söylemiş ama işin içine para girdimi menfaatler ortaya çıkıyor herşey bir anda değişiyor onun için düşüncene saygı duyuyorum ama para işi olmasın be güzel kardeşim...

yasar_yetim
22.Eylül.2008, 06:53
para ve köpek mevzusu avcıyı bozuyo be kardes...