Orijinalini görmek için tıklayınız : Görev Tanımı
imported_avkolik
22.Eylül.2008, 21:04
Değerli arkadaşlar,
Sitemizde görülen lüzum üzerine
Fevzi DURSUN, Cemal ALTINSOY ve Levent ERDENİZ moderatör olarak atanmıştır...
Kendilerine görevlerinde başarılar diler, sizlerdende arkadaşlarımıza görevlerinde yardımcı olmanızı dilerim..
Hayırlı olsun...
Yakışır Fevzi abime de Cemal abime de. Çoktan hakettiniz. Hayırlısı uğurlusu olsun.
Levent ERDENİZ Beyi de kutlarım.
Görevlerinizde başarılar dilerim.
fevzi dursun
22.Eylül.2008, 21:18
Ailemizin kurucularının verdiği ve bizleri onure eden bu görev dolayısıyla önce yönetime teşekkür ediyor, sonra da siz değerli Avkolik üyelerine üzerimize düşen görevi elimizden geldiğince layıkı ile yapmaya çalışacağımızı bildirmek istiyorum.
saygılarımla.......
unforgiven
22.Eylül.2008, 21:19
Hayırlı olsun...Hak eden hakettiği yerde...Çok güzel bir görev dağıtımı...
Saygılarımla...
cemalreis
22.Eylül.2008, 21:19
AVKOLİK AİLESİNE HAYIRLI UĞURLU OLSUN....MODERATÖR ARKADAŞLARIMIZADA BAŞARILAR DİLERİM....
Mehmet Sucu
22.Eylül.2008, 21:22
Hepside birbirinden değerli arkadaşlar,hayırlı ugurlu olsun
yasar_yetim
22.Eylül.2008, 21:24
cok yerınde bı karar verılmıs bır bırınden guzel uc ınsan gorevlerınde basarılar dılıyorum allah utandırmasın abıler...
Halil KÜÇÜK
22.Eylül.2008, 21:46
Bu kararı veren siz sevgili avkolik yönetimi ve ailesine teşekkür ederim.Bu birbirinden kıymetli ve değerli arkadaşların bu yeni görevlerinde,başarılar dilerim.Bizler avkolik ailesinin birer ferdi olarak, sizlerin herzaman yanında olacağız.
Mersinden sevgi ve saygılar
Yakışır hepsinede çok memnun oldum
hepside görevlerini layıkı ile yerine getirecektir
buna gönülden inanıyorum.Hayırlı uğurlu olsun
Hayırlı uğurlu olsun, yeni görevlerinizde başarılar dilerim ustalarım.
Levent Erdeniz
23.Eylül.2008, 10:29
yeni görevlerinde diğer arkadaşlarada başarılar dilerim.güzel temennileriniz içinde TEŞEKKÜRLER...
Arkadaşları tebrik ediyorum.hepsine yeni görevlerinde başarılar.Kadir abim hasat zamanı gelmiş yazmış ona katılmıyorum bu arkadaşlar ALLAH izin verirse hasatı mahswüle çevirecekler.
mehmet fatih AKILLI
23.Eylül.2008, 10:36
levent hayırlı uğurlu olsun...
Hayırlı uğurlu olsun yeni görevlerinde başarılar :)
gazi sonmez
23.Eylül.2008, 10:58
HAYIRLI OLSUN
HAMZA
23.Eylül.2008, 11:31
levent kardeş hayırlı olsun.diger arkadaşlarada başarılar dilerim.
pythom
23.Eylül.2008, 14:58
HAYIRLI OLSUN ABİLERİME
Mustafa ÇİL
23.Eylül.2008, 15:21
gerçek avcı ve dostlara selam olsun
görevlerinizde başarılar dilerim
Hayırlı uğurlu olsun, yeni görevlerinizde başarılar dilerim
turker
23.Eylül.2008, 16:46
sitemize hayırlı ugurlu olsun
4x4cemal
23.Eylül.2008, 17:54
Selamün Aleyküm. Değerli dostkolikler sitemizin kurulma aşamasından bu güne kadar bu ailenin bir ferdi olarak sizlerle beraber olabilmenin haklı gurur ve onurunu taşıdım. Bugün itibarı ilede verilen bu saygın görevi hiç bir vasfım ve becerim olmamasına rağmen sadece devamlılığımdan dolayı hakedebildiğim kanaatindeyim. Bu saygın görevi bir emir telakki sayarak siz değerli dostlara ve sitemize faydalı olabilmek adına elimden gelen bütün hizmetleri sunma gayretinde olacağım. Ayrıca değerli arkadaşlarım Fevzi Dursun ve Levent Erdeniz kardeşime görevlerinde başarılar diler tüm DOSTKOLİK camiasına hayırlı uğurlu olması dileği ile Develiden Saygı, Sevgi ve Selamlar.
Mustafa ÇİL
23.Eylül.2008, 18:19
cemal abim benim gerçek avcılara selam olsun
develinin güzide kayserinin ve memleketin gerçek avcılarına selam olsun
beceri gönüldedir abim
benimde pc konusunda becerim yoktu bizrzamanlar ama
dostlarla birlikde olabilmek için yazıp okumak da bana yeterli geliyor
başarılar abim
Hepside değerli arkadaşlar görevlerini layıkıyla yapacaklarından eminim Allah hayırlı uğurlu etsin. Develili avcılar adına Develi avcılar kulüp başkanı Adem ADANALI.
Mustafa ÇİL
23.Eylül.2008, 20:30
başkanım hoş geldin sefalar getrdin dostkolikler arasına
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.