Orijinalini görmek için tıklayınız : KURZHAAR BILDIRCIN FERMA...
unforgiven
23.Eylül.2008, 10:02
http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-bina-bildircin-fermasi/280561?ref=embedv2linkver
Saygılarımla...
ismail kardeş köpek sıkımı aldı ne yuvarlandı hayvan
evet güzel ferma ve vuruş ama sanki tehlikeli bir atıştı köpeği vurabilirdi gibi geldi bana paylaşım için tşk.ler
Mustafa ÇİL
23.Eylül.2008, 15:26
çok güzel bir ferma ama
bana kalırsa saçmalar köpeği mutlaka bulmuş sanki
yada yaktı geçti hayvanı
eline sağlık ismailim
fevzi dursun
23.Eylül.2008, 17:02
güzel bir ferma görüntüsü. ama atış için aynısını diyemem.
valla çok tehlikeli bir atıştı. böyle atışlar yapmamak lazım. allah korusun bir avuç kuş için köpeğimize zarar verebiliriz.
unforgiven
23.Eylül.2008, 17:25
Abilerim kuşun düştüğü yere dikkat ettiyseniz köpeğin hemen önüne düşüyor yani hayvan yara almıyor fakat ustalarımın da dediği gibi tehlikeli bir atış...
Saygılarımla...
paylasım için tesekkürler
mustafa aydoğmuş
24.Eylül.2008, 05:37
ismailim köpek yara almıyor olabilir ama kalktıktan sonra sersem kalkmış köpek
Mesut BÜLBÜL
25.Eylül.2008, 17:06
mustafa ferma süper kurtzarda, yalnız dikkatime ceken puanter biraz avcılıktan mahrum kalmış heralde eğitim yokmu yoksa bıldırcını ilk mi gidiyor acaba bende vardı bıldırcın avı süper kekliğe götürdüm ya önlerimde calılıklarda var ama kafasına bile koymadı yere bokunu yiyor bune demedi gezerken dağda ha dedim buldu anladı kekliği meğer bıldırcın varmış onu cakılmış 5 6 sefer gittikten sonra yapmaya başladı kekliği yavaş yavaş anladı yani kekliği ama beni delirtti ozamanlar ATIŞA GELİNCE <HATALI KİM ATTIYSA yakın olduğundan sacma acılmamış olabilir ama bencede değmez o riske paylaşım icin teşekürler
İsmail ÇIKRIKÇI
25.Eylül.2008, 22:18
On numara ferma fakat önüne düşen avı bulamadı şaçmalar yakın geçti sanırım şok oldu hayvan.
Kesin saçmalar yakmıştır hayvanı yazık valla
adam kuş için köpekten olacakmıştı az daha..
ferma süperde bu köpek bu avcının önünde çok yaşamaz abiler. o köpeği kesin saçma daladı köpek yerden kalktığında ensesine sopa yemiş gibiydi. ismail paylaşım çok güzel eline sağlık
Sebahattin AVCI
27.Eylül.2008, 00:14
ismailim yabancılardan sonra en sonunda bizim türklerin videolarınıda sergilemeye başladın maşallah iyide çekim olmuş ama biraz heyecan var yine atış konusunda olsun yinede türklerimizde ilerleme var artık yakında sesimizi köpeklerimizi tüm dünyaya duyurma zamanı yaklaşıyor demektir
unforgiven
27.Eylül.2008, 10:51
Yaklaşıyor canım abim yaklaşıyor...
Saygularımla...
güzel paylaşım teşekkürler
Mustafa ÇİL
12.Aralık.2008, 14:56
devam dostlar
bende yakında bol bol kurzhaar yapacam
başka video çeken yokmu
mehmetozaslan
15.Aralık.2008, 07:01
Bir kurzhaar videosuda ben ekleyeyim affınıza sığınarak, arife günü silah yerine fotoğraf makinesiyle gittiğimizden sadece el salladık bıldırcınlara, pointer de daha küçük acemi 3,5 aylık ama kurzhaarim şimşek işinin ehli.
http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=7583370727303625635
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.