PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kanunlar ve yönetmelikler ile ilgili sorularınız

Mustafa ÇİL
29.Eylül.2008, 18:13
sevgili DOSTKOLİKLER
kanunlar ve yönetmelikler ile ile igili tüm sorularınızı stemiz üyelerinden
sevgili HALİL KÜÇÜK bet efendiye yöneltebilirsiniz..Kendisi stemizde bu ko9nularda çok fazla araştırma yapan bir abimizdir..
Stemizde hukuk köşesi kendisine verilmek istendiği halde kendisi şimdilik kabul etmemiş ama en kısa zamanda kabul edeceğini düşünmekde ve isdemekdeyiz...
KENDİSİNE HUZURLARINIZDA TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM
TEŞEKKÜRLER HALİL BEY

Mustafa ÇİL
29.Eylül.2008, 18:15
YUKARIDA YAZDIĞIM SATIRLARI KENDİSİNE DANIŞMADAN YAZDIĞIM İÇİN KENDİSİNDEN HUZURLARINIZDA ÖZÜR DİLERİM AMAA
BU KONULAR ANCAK ARAŞTIRANLAR VE GERÇEKDEN FAYDALI OLMAK İSDEYEN ARKADAŞLAR TARAFINDAN İNCELENİP BİLGİLENDİRME YAPILDIĞI İÇİN
YAPACAK DA BİR ŞEY YOK
HUZURLARINIZDA TEKRAR ÖZÜR DİLERİM KENDİSİNDEN

4x4cemal
29.Eylül.2008, 18:30
Selamün Aleyküm. Halil Küçük bey kardeşimiz zaten herhangi bir vasıf yüklenmeden dahi sitemiz üyelerine canı gönülden yardımcı olan bi arkadaşımızdı buna bizzat muhatap olduğum için biliyorum, kardeşimizin biran evvel bu görevi kabul etmesini bizde canı gönülden bekliyoruz. Bugün içinde bi sorunum var daha evvel benzeri konularda yazmıştı ama güncellenmiş olur. Değerli kardeşim Metin Evlerin hediyesi olan Daks adlı kurzhaar cinsi köpeği bahçemde besliyorum sabahları biraz ulumasından rahatsız olduğunu söyleyen bi komşum bu mahallede köpek besletmem diye dikte yoluna girdi bende kendisine kanun yolu açık dedim. Ev kendi evimiz müstakil 200 metrekare bi bahçede bakıyorum. Bana bi sıkıntı çıkarmı? Develiden Selamlar.

29.Eylül.2008, 21:27
bildiğim kadarı ile anlatayım cemal ağabeyim...konu orman ve çevre müdürlüğüne iştirak eder...rahatsız olan şahısın bulunduğu alana ses ölçüm cihazı yerleştirilir...diyelim ki ortamda 100 desibel ses var...eğer köpeğinizin uluması ve ya havlaması bu desibel oranını % 5 arttırır ise yani toplamda 105 desibel yapar ise 400 ytl civarında bi ceza uygulanıyordu...

Halil KÜÇÜK
30.Eylül.2008, 01:05
Sevgili biraderim
Malümünüz avkolik ailesinin bir üyeside yöneticiside,görev adamıyız.görevimi yaparken mevki va makam gözetmeyiz.üstüme düşen konularda elimizden geldiği kadar herkese yardımcı olmuş veya olmaya çalışmışızdır. Şahsımdam özür dilemenizi gerektirecek bir durum yoktur.Sözleriniz dostani ve sıcak düşüncenizi, temennilerinizi yansıtmıştır.Bizler yeri geldiğinde sizlerin de rızası olmadan yazışmalarda sıcak latifeler ve yazılarımızda sizlerinde affına sığınarak üstümüze düşmesede yazılar yazmaktayız. Bu sözleriniz
saygı ve hoşgörü dostluk çerçevesinde avkolikte (dostkolik) farkını yaratmaktadır.
İçin rahat olsun. Şahsımda özür dileyecek birşey durum yoktur.Rahat olunuz
Onun içindirki özürünü kabul etmiyorum.
Saygılar kardesime.

Sayın Cemal abiciğim
Duygu,düşüncen vede tamennilerin için teşekkür ederim.
Konu hakkında size bayramdan sonra açıklama yapmayı düşünüyorum.Sizcede uygunsa.malümünüz araya bayram tatili girmiş bulunmakta vede hepimiz bayram tatilince biryerlerde olacağız.Büroda çalışma fırsatı olmayacaktır.Bu konuda (yasa,yönetmenlikler,yasal mevzuat,emsal v.s) konusunda araştırma yapmak gerekmektedir.
Mersinde sevgi ve saygılar

Mustafa ÇİL
30.Eylül.2008, 20:47
teşekkür ederim halil bey
gerçek bir avcı ve gerçek bir dostsunuz

Halil KÜÇÜK
07.Ekim.2008, 18:18
Sevgili cemal Abim
Bu köşede yönettiğiniz soruya ilişkin yazınıza cevabını mesaj olarak attım
bir faydamız olmuş ise ne mutlu bize
Mersinden sevgi ve saygılar