PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PKK saldırdı ağır kayıp var 25 ŞEHİT

ezgi_666
04.Ekim.2008, 07:32
Terör örgütü PKK Şemdinli'de Aktütün sınır karakoluna saldırdı. Çatışmalarda 1 astsubay, 6 uzman erbaş ile 8 erbaş ve er olmak üzere 15 asker şehit olurken, 2 uzman erbaş ise kayboldu. Çıkan çatışmada 23 terörist ölü ele geçirildi.

KUZEY IRAK'TAN AĞIR SİLAHLARLA GELDİLER

Genelkurmay Başkanlığı İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak, Genelkurmay Karargahı'nda düzenlediği basın toplantısında, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi bölgesinde bulunan Aktütün Jandarma Sınır Bölüğünün batıdan emniyetini sağlayan Bayraktepe'deki unsurlarına karşı dün öğleden sonraki saatlerde bölücü terör örgütü tarafından Irak'ın kuzeyinde bulunan ağır silahlarının da desteğiyle saldırı girişiminde bulunulduğunu kaydetti.

Tuğgeneral Gürak, saldırıdan önce bir jandarma özel harekat timiyle takviye edilen emniyet unsurlarının bulunduğu Bayraktepe bölgesinde bir bölüğe yakın kuvvet olduğunu ifade ederek, ayrıca bölgenin gelişmelere bağlı olarak bir jandarma özel harekat bölüğü ve bir komando bölüğüyle de takviye edildiğini söyledi.

Çatışmanın başlamasından önce görüntü alınan bölgelerin topçu ve havanlarla ateş altına alındığını ve 2 kol taarruz helikopterlerinin de bölgede görev aldığını anlatan Tuğgeneral Gürak, ayrıca Aktütün Karakoluna 10 kilometre mesafede Irak'ın kuzeyinde bir terörist grup tespit edildiğini ve bu terörist grubun önce Hava Kuvvetleri, daha sonra topçu tarafından ateş altına alındığını belirtti.

Çatışmaların akşam karanlığına kadar devam ettiğini bildiren Tuğgeneral Gürak, şöyle konuştu:

“Çatışmalar esnasında 1 astsubay, 6 uzman erbaş, 8 erbaş ve er olmak üzere 15 güvenlik görevlisi şehit olmuştur. Zayiatın büyük kısmı Irak'ın kuzeyinden yapılan ağır silah atışları nedeniyle meydana gelmiştir. Çatışmada yaralanan personel tedavi edilmek üzere uçakla Ankara'ya getirilmektedir. 2 uzman erbaş ile henüz temas kurulamamış olup, bölgede arama faaliyetleri devam etmektedir. Çatışmalar süresince 23 terörist etkisiz hale getirilmiş olup, Hava Kuvvetleri ve topçu ateşleri sonucunda etkisiz hale getirilen terörist miktarı henüz tespit edilememiştir. Şehit olan personelimize Allah'tan rahmet, silah arkadaşlarına ve onların değerli ailelerine, yüce milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bölücü terör örgütü ile mücadeleye, yurt içinde ve yurt dışında artan bir kararlılıkla devam edilecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmamalıdır.”

Tuğgeneral Gürak, bir soru üzerine, 2 personelin ağır yaralı olduğunu, bölgede arama tarama faaliyetlerinin devam ettiğini bildirdi.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=159313

unforgiven
04.Ekim.2008, 07:35
Lanet olsun bunu yapanlara...Rabbim şehitlerimize rahmet eylesin...TÜRK Milleti başımız sağolsun...

Saygılarımla...

04.Ekim.2008, 08:48
üzülmeyin şehitlerimiz cennetteler...

şerefsizler ne yaparlarsa yapsınlar emellerine ulaşamazlar...

Mesut BÜLBÜL
04.Ekim.2008, 11:19
arkadaşlar bu haberi duyunca insanlıktan adeta cıktım allahım bune ya şehitlerimize allahtan rahmet acılı ayilerine de allah sabır yaralı askerlaerimizede acil şifalar dilerim teröre lanet olsun kendi yaptıkları cukura kendileri batarlar dilerim

Sebahattin AVCI
04.Ekim.2008, 12:11
ezgi kardeşim şimdi avdan geldim senin bu yazı başlığını gördüğümde gardım düştü bune ya kürtler azdı yine

arkadaşlar biz avcılar bir dernek olup grup yapıp birlik beraberlik çerçevesinde izin verilse bıldırcın keklik avlayacağımıza bu şerefsiz malukatları avlasak iyi olacak
allahtan rahmet geride kalan aile lerine sabır yaralılarada acil şifalar diliyorum

fevzi dursun
04.Ekim.2008, 12:32
ulusumuzca bizlere bu büyük acıyı yaşatanlar allah belalarını versin. şehit olan yürekleri vatan sevgisiyle dolu gencecik mehmetçiklerimize allahtan rahmet diler.
kederli ailelerine yüce rabbim sabırlar versin. yaralı mehmetçiklerimizede allahtan tez zamanda acil şifalar versin.

bu şerefsizler vatanımızın bütünlüğüne zarar verecek girişimlere başvuranlar amaçlarına hiçbir zaman ulaşamıyacaklarını buna güçlerinin asla yetmeyeceğini bilecekler. yüce rabbim mehmetçiklerimizin yanında olsun.....

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ.......

pythom
04.Ekim.2008, 13:32
Haberi şimdi gördüm ,okudum,duydum her neyse inanın şok oldum yemin ederim ağladım neler oluyor arkadaşlar, bu 15 YİĞİT çatışırken şehit olurken bu devlet nerede nerede bu istihbarat yandı yine analar söndü yine ocaklar çok kötü çok ALLAH sonumuzu hayır etsin ŞEHİT OLAN KAHRAMAN ASKERLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM YARALI KAHRAMANLARIMIZADA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM,demekki bazı devlet büyüklerin,vaatleri ve girişimleride fayda etmiyor artık.BEN ONU BUNU BİLMEM TÜRKÜN TÜRKDEN BAŞKA DOSTU YOKTUR.Kurtuluş savaşında olduğu gibi analar ,bacılar, gardaşlar,yaşlısı genci elimize kazmauı ,küreği alalım dağamı çıkalım.

kapadokyali_1981
04.Ekim.2008, 14:36
Bunu yapanlar bir gün mutlaka bi köpek gibi ölmeye mahkum olacaklardır. Kimki bu memleketin ekmeğini yiyip askerine kurşun sıkarsa bi gün mutlaka ekmeği yediği yerden kurşunu yer.

kapadokyali_1981
04.Ekim.2008, 15:56
Ayrıca başlıkda bulunan 25 şehitin 15 olması gerek sanırım. Benmi yanlış anladım acaba ??

kapadokyali_1981
04.Ekim.2008, 16:03
23 tanede kelle almışız ama köpek başı neye yarar bizim canımız yanmış. Bu it sürüsünün başında bulunanlar içinde bu ölenler köpekten farksız zaten 23 ü ölmüş 223 ü ölmüş hiç fark etmiyor yeterki bu memkeletin canı yansın gözlerden yaş eksik olmasın. Sizede gelir sıra merak etmeyin damarlarında ne olduğu belirsiz kanı taşıyan şerefsizler bi gün kan kusa kusa bunların hesabını ödeyecektir.

Mustafa ÇİL
04.Ekim.2008, 16:21
vatan bölünmez
bu hesaplar bir gün mutlaka sorulacaktır

fevzi dursun
04.Ekim.2008, 16:29
ömer kardeşim bu şerefsizlere köpek demekle köpeklere hakaret etmiş oluruz. köpekler sadıktır ekmeğini yediği yere ihanet etmezler. köpekler yediği tasa pislemezler.

bunlara piç diyelim. anası babası belli olmayanlara derler. ana baba da vatandır. ee bunlarında vatanı yok. o yüzden un uygun piç.

kapadokyali_1981
04.Ekim.2008, 16:49
Sen uygun gördükten sonra olmazmı sayın abim :)

TUNCAY MORALI
04.Ekim.2008, 18:06
Bu saldırıyı ve bu zamana kadar yapılmış olan bütün saldırıları o pislik heriflerle birlikte lanetliyorum. Bırakın vatanı bölmeyi Allah onlara nefes dahi alacak 1cm2 yer dahil nasip etmesin.
Bu arada şehitlerimizden 1 tanesi kaleli(denizli). Büyük ihtimal cenazemiz denizliye gelir. tüm denizli halkı olarak ve avkolik olarak cenaze töreninde lanetimizi yağdıralım şerefsizlere. Tüm şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet ve kederli ailelerine sabırlar diliyorum...

Halil KÜÇÜK
04.Ekim.2008, 20:29
Allah belalarını versin.Şerefsizler
Acımız büyük söyleyecek kelime bulamıyorum
Hepimizin başı sağolsun

vedat oncu
04.Ekim.2008, 21:39
ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET VE TÜRK ÜM DİYEBİLEN HERKESE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM,VATANSIZLARA İNAT VATAN SAĞOLSUN.TÜRKİYE Yİ KİMSE BÖLEMEDİ HELE BU ÇAKALLAR HİÇ BÖLEMEZ,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

04.Ekim.2008, 22:00
DAHA ÖNCE DAĞLICADA OLAN OLAYDAN SONRA ONUN BUNUN İZNİNİ ALACAZ DİYE 1 AY BEKLEDİKTEN SONRA OLAYI TERTİPLEYEN PİÇLER ORTADAN KAYBOLDUKTAN SONRA OPERASYON YAPARSAN BU PİÇLERİ AZDIRIRSIN.BU PİÇLERİN VAR Bİ GÜVENCESİ ARKADAŞLAR UYANALIM ARTIK. ASIL PKK İÇİMİZDE MECLİSTE ONLARI MECLİSE GİRMESİNE İZİN VEREN BÜROKRATLARIN PKK DAN NE FARKI VAR SORARIM SİZLERE. EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE DÖN !!!! ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET MİLLETİMİZEDE SELAMET DİLİYORUM BU VATANI ATALARIMIZ MİLYONLARCA ASKERİ KUVVETİ VE GELİŞMİŞ SİLAHLARI OLAN PİÇLERE BÖLDÜRMEDİ EĞER BİZ BİR AVUÇ PİÇE BÖLDÜRÜRSEK YUHH OLSUN BİZE AMA KİMSE MERAK ETMESİN SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/14.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/14.gif

05.Ekim.2008, 02:28
pkk illeti ve pislilkeri alah hepsini kahretşin şehit kardeş lerimeze alahdan rahmet diler ulkemizin başısaolsun

yalguzak
05.Ekim.2008, 16:52
http://img232.imageshack.us/img232/6048/iiiii281291zu3.jpg (http://imageshack.us)
http://img232.imageshack.us/img232/iiiii281291zu3.jpg/1/w889.png (http://g.imageshack.us/img232/iiiii281291zu3.jpg/1/)

05.Ekim.2008, 17:26
Bugun şehidimizin cenaze namazını kıldık.Şehid gardaşlarımız mertebeniz mübarek olsun.Bende HAKKARİ'de JAN KOM özel tımde yaptım.Kükreyerek sölüyorum eğil kulak ver ceddine Türke kefen giydirmek hangi itin haddine vatanımızı bölmek isteyen o itlere inat dün verdiğimiz 15 şehidin ruhu için bu mesajı herkese ulaştırın sonunda o itlerede ulaşacaktır.ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ.