Orijinalini görmek için tıklayınız : köpek arıyorum
muratbenlioglu
05.Ekim.2008, 11:05
arkadaslar ben sakaryadan murat askeri ücretle çalıştıgım için maddi imkansızlıklardan dolayı parayla köpek alabilecek bir bütcem yok bu yüzden hediye ve ya yer sebebiyle bakıp besleyemeyeceginiz ırk cins cinsiyet fark etmez yavru yetişkin olabilir bir av köpegi arıyorum yardım ederseniz çok sevinirim msn muratbenlioglu@hotmail.com meil muratbenlioglu@mynet.com.tr irtibat için 05376389829 şimdiden tesekkürler
Sebahattin AVCI
05.Ekim.2008, 20:26
murat bey bu güzel olmuş yine içten duyguların ile ifade etmişsin umarım sana yardımcı olacak biri çıkacaktır
yukarıda attığın bir başka başlıkta AV KÖPEĞİ EĞİTİCİ ve YETİŞTİRİCİSİ damızlık ları olan mustafa çil abimiz sana emete gelirsen bir setter vereceğini yazmış onu düşüne bilirsin
fevzi dursun
05.Ekim.2008, 21:30
murat keşke bu ilanı 1 ay öncesinden atsaydın. sevgili Erkan ÇETİN abimizin bir köpeği vardı çok cüzzi paralara veriyordu. zannediyorum köpeğini sahiplendirdi. köpeği güzeldi
beni yanlış anlama kardeşim bedavaya da köpek alınmaz. çünkü ne sen kıymetini bilirsin ne de sahibinin gönlü olur. adam masraf etmiş aşıdır yemektir. az çok bir fiyat belirle avkolik çok büyük bir camiadır yakın zamanda köpek sahibi olabilirsin.
allah işini rast getirsin kardeşim
muratbenlioglu
06.Ekim.2008, 09:32
sayın fevzi dursun abi bedava versinler demedim yani bizde bişeyler veririz karşılıgında ama bizde karınca kararınca elimizden geldigi kadar çam sakızı çoban armaganı misali
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.