Orijinalini görmek için tıklayınız : Pointer Almak istiyorum...Yardım
Tamer Kuvvet
07.Ekim.2008, 20:14
Sevgili avcı abilerim ben avcılığa yeni merak sarmış bi kardeşinizim dayıoğlu sağolsun bana öğretti bu merakı ikimizde hastasıyız av yapmanın fakat bi sorunumuz var av köpeğimiz yok bize mahkul değerde bir kara kafa veya sarı kafa erkek-dişi fark etmez güzel bir soydan gelen pointer cinsi yavru lazım bu avcı kardeşinize yardımcı olursanız minnettar kalıcam hepinizi çok seviyorum bütün avcı dostlarıma selamlar
Sebahattin AVCI
07.Ekim.2008, 21:05
taöer bey a.s iyi bi kandan İ.emre ARMAN ın köpekleri vardı kara kafa sarı ve ciğer kafa ama hepsi sahiplerini buldu yine denk gelir iyi bi kandan bi yavru sabır etmek lazım
ama bu konuda size en çok yardımı olacak kişi sayın emetli köpek eğitmeni mustafa ÇİL ustamız yardımcı olacaktır
kapadokyali_1981
07.Ekim.2008, 21:38
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Aradığınız köpeği bence burda mutlaka temin edersiniz tabi bu konuda size yardımcı olacak abilerimiz ustalarımız yardımcı olacaklardır size .
Mustafa ÇİL
07.Ekim.2008, 22:26
tamer önce başlığını bir düzeltelim gardaş
kara kafa soylu bir köpek demek ne demek
ama sarıda olsa far etmez demişsin
yılın her ayı burada benim ilçemde eğitilmiş yada eğitime başlanacak veya biraz daha geniş tutalım yelpazeyi
herzaman yavru bulmak MÜMKÜNDÜR GARDAŞIM
BANA HER ZAMAN BU STEDEN VEYA TELİMDEN ULAŞABİLİRSİN
trabzonlu
08.Ekim.2008, 10:07
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Aradığınız köpeği bence burda mutlaka temin edersiniz tabi bu konuda size yardımcı olacak abilerimiz ustalarımız yardımcı olacaklardır size .
Sebahattin AVCI
08.Ekim.2008, 10:45
tamer bey a.s iyi bi kandan İ.emre ARMAN ın köpekleri vardı kara kafa sarı ve ciğer kafa ama hepsi sahiplerini buldu yine denk gelir iyi bi kandan bi yavru sabır etmek lazım
ama bu konuda size en çok yardımı olacak kişi sayın emetli köpek eğitmeni mustafa ÇİL ustamız yardımcı olacaktır
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.