PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sakaryalı avcılardan kucak dolusu sevgilerle bu konuda emegi geçenlere

muratbenlioglu
08.Ekim.2008, 09:33
Maliye Bakanımız başta olmak üzere ücret düzenlemelerini yapan ve bu kararlara imza atan herkes rahat uyusun.. doğaya saygılı limitlere duyarlı tüm avcı kardeşlerimiz bu ücretleri fazlasıyla ödeyecek ve asla belgesiz avlanma yoluna gitmeyeceklerdir. yalnız kişi başına düşen milli gelirin 30.000 dolar olduğu ülkenizde bu ücretlerin % 500 arttırılması ve sadece şehirlerarası değil aynı zamanda ilçeler ve köylerarası içinde yeni tarifeler düzenlenmesinin uygun olacağı düşüncesindeyim!...ve hatta şehirlerarası otobanlarda bulunan 155-112 dolaplarının yanına "boş geçme avcı kardeş"dolapları yapılarak sisteme işlerlik kazandırılması postbank avcı sistemine geşişte ülkemize farklı bir liderlik kazandıracaktır.
Bu ücret uygulamasında emeği geçenleri özellikle de şehiriçi-şehirlerarası ücret farklılığınıı gündeme getiren o mucit insanı kutluyorum.ALLAH seni başımızdan eksik etmesin...yıldızın bol olsun..yolun açık olsun...ALLAH avcıların gönlünden geçeni sana nasip etsin!...

mustafa aydoğmuş
08.Ekim.2008, 11:59
vallaha benim aklımdan iç iyi şeyler gecmiyor o kişilere nasip olmasın benim aklımdan gecenler neyse siyaset olmasın daha fazla

08.Ekim.2008, 12:29
Yapılanların hesabı elbet birgün çıkar
ha biz görürmüyüz bilmem ama öbür tarafta yine karşılarındayız...

Sebahattin AVCI
08.Ekim.2008, 15:21
valla muratım bu konuda avla ilgili bişi anlayamadım daha çok politika siyasi para işleri mi nedir bu sakaryalıların ne ilgisi var bu konuda benim hiç bi bilgim fikrim yok andınlatırsanda sevinirim

muratbenlioglu
09.Ekim.2008, 12:37
bu açtıgım konuda da yazdıklarımı milli parklar sitesinki bütün yetkili kişilere meil olarak attım ve ziyaretçi defterine yazdım arkadaslar onlara yazdıgım dilek mektubumu sizinlede paylaşıyorum iste anlayan yada anlamayanlara söylüyorum ben ödedigim paranın miktar olarak fazla oldugunu düşünüyorum ve karşılıgını almadıgım kanısındayım.başka ülkelerde bir sürü kanatlı ve memeli av hayvanı avlıyorlar tüm ödedikleri ücret 20 euro 30 euro arasında olurken türkiyedeki fark açık ve ortada