PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SELAM DOSTLAR

08.Ekim.2008, 20:42
Arkadaşlar 1968 doğumlu ayaklarımın üzerine duralıdan beri köpekle uğraşan bir doğa,köpek,avcı dostuyum. Dadaşım kendimce bende kalan, birçok tecrübeme dayanan köpekler hakkında bilgiye sahibim. Çoktan beri siteleri takip ediyorum.Bilende çok şey yazıyor duyanda ve o kadar çok polemik çıkıyorki ortaya buda bizim camiamıza yakışmıyor.Türkiyedeki köpekler ve üretmeye çalışanlar hakkında araştırmalarım oldu,bende bildiğimden şaşmayan,gördüğümü söyleyen kişiliğe sahibim beni böyle kabul ederseniz eyvallah yoksa kusura kalmayın.Ben bu camiayı seviyorum.Hepiniz Allaha emanet olun.

unforgiven
08.Ekim.2008, 21:03
Dostkolik sitemize hoşgeldiniz...Lütfen imza bilgilerimizi dolduralım...Güzel ve faydalı paylaşımlarınızı bekliyoruz...

Saygılarımla...

kapadokyali_1981
08.Ekim.2008, 21:23
Aramıza hoşgeldiniz doğru adrestesiniz.

hamza ercan
08.Ekim.2008, 21:24
Tanay bey aramıza hoşgeldiniz.

09.Ekim.2008, 06:18
Dadaş kardeş hoşgeldin doğru adrestesin...

fevzi dursun
09.Ekim.2008, 06:46
tanay abi aileye hoşgeldiniz. bilgi paylaşım çerçevesi altında seviyeli bir tartışmadan ailede her zaman doğrular çıkmakta. sitemizi uzun süredir takip ettiğinizi yazmışsınız. tabi ki de kimsenin kimseyi kırmadığınada şahit olmuşunuzdur. burası bir ailedir aile fertleri arasında dargınlık küsme olmaz. olsada bürüklerimiz araya girerler.

sizinde yakın zamanda aile ortamımıza alışmanızı ve bilgi paylaşımında sizinde katılımlarınızı bekleriz. tanay abi doğru adrestesiniz zamanla anlarsınız. tekrardan hoşgeldin diyorum.
izmir bucadan saygılar.....

mustafa aydoğmuş
09.Ekim.2008, 09:26
abi bilgiler paylaşıldıkca güzelleşir bizde bu sitede sevgi ve saygı cercevesinde abilerimizden ustalarımızdan bir şeyler ögrenmeye calışıyoruz bu site dünya da tek herkez birbiriyle abi kardeş hoşgeldin dadaşlara selam

imported_avkolik
09.Ekim.2008, 18:32
Hoş geldiniz sefalar getirdiniz...

09.Ekim.2008, 18:32
Arkadaşım aramıza hoşgeldin inşallah memnun kalırsın,benim bildiğim dadaşlar mert ve dürüst insanlardır paylaşımlarını bekliyoruz.

4x4cemal
09.Ekim.2008, 19:17
Tanay bey kardeşim öncelikle dostlar diyarına hoş geldiniz. Elbette hepimiz kendi doğrularımızı, bilgi ve deneyimlerimizi paylaşarak genel ahlak kuralları çerçevesinde tartışarak, ortak doğruyu bulacağız. Sizin ardığınız samimi ve riyasız bi ortamı bu sitede bulacağınızdan emin olun. Develiden selamlar

Sebahattin AVCI
09.Ekim.2008, 20:08
tanay abi dostluğun kardeşliğin saygı ve sevginin eksik olmadığı bu sabahcı kahvesi avkolik adı altında dostkoliğe hoşgeldiniz sefalar getirdiniz

abicim burası saygı çerçevesinde güzel bir site burada herkez kendince yorumlarını resimlerini paylaşma hakkına sahiptir elbette seninde o güzel bilgilerinden yararlanırız inşallah bize yardımcı olursan da seviniriz saygılarımla tüm dadaşlara sevgiler RASTGELE

ABİ SİZE BEN BİR SORU SORABİLİRMİYİM KÖPEK EĞİTİMİNDE APORT VE FERMA EĞİTİMİ nasıl olmalıdır neler yapmalıyız yada bu iki eğitimi köpek üzerinde çok fazla vakit harcayarak çaba göstermelimiyiz birde kısaca temel eğitim konusunda önemli otur ve gel bekle komutlarını nasıl yapmalıyız şimdiden teşekürler sayın abim

turker
09.Ekim.2008, 20:25
ARAMIZA HOŞGELDİNİZ