PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ÇOK ÖNEMLİ SİTE ÜYELERİ LÜTFEN DİKKATE ALIN

develili
29.Aralık.2007, 06:40
KARDEŞLERİM ARKADAŞLARIM ŞÖYLE Bİ FİKİR GELDİ AKLIMA SİTEDE İSİM KULLANILMIYO TAMAM AMA KİMLE TANIŞTIĞIMIZI BİLELİM TANITIM FORMUNA HERKES TANINACAK ŞEKİLDE RESMİNİ KOYSUN YARINLARDA BİR YERDE GÖRÜŞTÜĞÜMÜZDE BİR BİRİMİZİ BİLELİM
VEYA KONUŞTUĞUMUZ KARDEŞLERİMİZİ BİLELİM CANIM OLMAZKİ SEVGİLERİMLE TÜM SİTE ÜYELERİNİ SEVİYOM AMA ÇOK SEVİP KAYNAŞMAK İÇİN LÜTFEN RESİM

29.Aralık.2007, 06:42
metin ustam fikrine katılıyorum büyükler her zaman büyük düşünür.

yasar_yetim
29.Aralık.2007, 06:44
bencede metin abi güzel bı dusunce katılıyorum sıze

ismail talay
29.Aralık.2007, 08:43
bu konu nun cözümü kolay arkadaşlar bakınız profilde , kimlik bilgileri butonuna tıkladığınızda imza bölümü göreceksiniz, bu bölüme ad soyad doğum tarihi belitmemiz konuyu cözecektir kannatindeyim benim actığım bu cevabın altında bana ait imza bilgilerini de göreceksiniz. burda küçüklerimizi büyüklerimizi bilip hitap seklimizi belirlememiz acısından da iyi olacaktır.saygılarımla

29.Aralık.2007, 10:29
ismail gardaş teşekkür ederiz

ismail talay
29.Aralık.2007, 12:00
eyvallah gardaş ben teşekkür ederim

Mustafa ÇİL
29.Aralık.2007, 13:44
http://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/wink.gifdoğruda bizim üyelerin parmakları yok galiba...neyse güzel bir düşünce

develili
29.Aralık.2007, 14:10
önce sen profilde resimi değiştir yüz görümlüğümü istiyon yoksa haberimiz olsun çoban oğlu
mustafa çil veya çobanoğlu tanıtımının yanındaki gözlüklünün yarine güzel yüzünü koy kardeşim benim

develili
31.Aralık.2007, 14:51
avkolik sitesi üyeleri kardeşlerim anlaşılmadı galiba lütfen arkadaşlar kendinizi tanıtmak istemiyorsunuz eni sonu vesikalık veya kendini tanıtacak resim profildeki yabancı ve diğer resimlerin yerine hadi dostlar

imported_avkolik
31.Aralık.2007, 17:16
Abi Hallettik ..olmuştur inşallah ???

cemalreis
31.Aralık.2007, 17:28
GÜZEL DÜŞÜNCE KARDEŞLERİM

develili
31.Aralık.2007, 18:30
ali ekber kardesim benim sen bam baskasın zaten diyecek kelime yok 10 numarasın iyiki varsın kardeşim benim darısı diğer kardeşlerimizin başına insallah haydi kardeslerim benim

TARGET
31.Aralık.2007, 18:49
katılıyorum.bence doğrusuda bu önce mustafa çil kardeşimden başlamak gerek diye düşünüyorum.

Mustafa ÇİL
01.Ocak.2008, 05:45
ABİLERİM GARDAŞLARIM VALLA ANLAMIYORUM RESİMDEN FALAN ALİ GARDAŞIM YANİ AVKOLİK BENİM RESMİ SEN BİR ZAHMET ATIVER KOYUVER GARDAŞIM...BAK BANA KIZIYO DOSTLAR...ASLINDA İYİYDİ BRUS WİLS AMA İLLAKİ BENİM KARA SURATI KOY DİYOLAR ...AVKOLİK ALİ GARDAŞIM Bİ ARA BENİM RESMİ ORAYA ATIVER...CAN GARDAŞIM BENİM

fanatik avcl
08.Ocak.2008, 21:51
metin abimereba
insallah dag daga kavusmaz insan insana kavusur derler biz avcilar guler yuzumuzden insan slcakliglmlzdan
bir birlerimizi tanlrlz ilter netimin resim bolumu ayarslz en klsa zamanda foto gonderecegim

fanatik avcl

develili
09.Ocak.2008, 09:26
inşallah süleyman kardeşim senden ve bütün üye arkadaşlardan bekliyoruz allaha emanet olun

develili
15.Şubat.2008, 09:04
arkadaşlar abiler kardeşler anlaşımadı galiba bi resim ya kendinizi tanıtacak şekilde kimlik bilginizin yanına kodlu vede resimsiz geliyo kimlik bilgileri ve hangi kardeşimize cevap yazıyoruz okuyoruz karıştı gitti ya yüz görünümlüğü isteyen arkadaşlar varsa onuda not etsin bilelim lütfen herkes tanınacak şekilde resmini atsın

4x4cemal
21.Şubat.2008, 20:36
Selamün Aleyküm Hacıbaba ben bu sitede yanlış yere dükkan açmışım mesaj işini beceremiyoruz imdat dedik millet cayır cayır okudu ama şunu şöyle yap diyen bir ALLAHın kulu çıkmadı.Bütün arkadaşlardan özür diliyor bugün saat 24.00 de ayrılıyorum.

ŞEYHÜLİSLAMA SOR EY ALİCENAP

SEVABA GÜNAH DER GÜNAHA SEVAP

FUKARA HAKKINDA HAYIRLI CEVAP

SÖYLEYECEK DİLLER SÖZDEN KURUMUŞ

DEVELİLİ SEYRANİ BABA dan

imported_avkolik
21.Şubat.2008, 21:05
Cemal abi yavaş yavş öğreneirsin..yok öyle kaçmak...Okuduğun konunun altında görünen hızlı cevap yazan yere yazacağını yazıp göndere tıklıyosun hepsi bu...

daha değişik şeyleri inanki zamanla öğreneceksin abicim

22.Şubat.2008, 08:58
metin abi cok doğru bı dusunce
mesela ben kutahyaya geldım kahvede cay içiyom sende yandakı masada arkadaslarınla muhabbet edıyon..ama sıteden kardes abi gibi yazıstığımız dostlarımıza selam deme sansımız olmuyo:)
selamlar

trabzonlu
22.Şubat.2008, 13:07
metin abi çok güzel bi konu acmışsın haklısın

MEHMET KANDAK
22.Şubat.2008, 13:57
ABİ YAPALIM SEN İSTEDİN DE YAPMAYALIM DEDİK Mİ...

4x4cemal
23.Şubat.2008, 21:25
Selamün aleyküm metin ağa minik bana mesaj atmış. nasıl mesaj atılır diye kelin ilacı olsa başına sürer . birde sitenin müdavimleri mesajları dikkate alsın.

imported_avkolik
24.Şubat.2008, 11:56
Selamün aleyküm metin ağa minik bana mesaj atmış. nasıl mesaj atılır diye kelin ilacı olsa başına sürer . birde sitenin müdavimleri mesajları dikkate alsın.

Abiim buyur sor ne istiyorsan...Bazı ayrıntılar için bak imzamda yardım konuları var ona tıkla...İmza nasıl düzeltilir, resim nasıl eklenir, video nasıl eklenir gibi..başka bişiler varsada burdan cevap vermeye çalışayım...