Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : pointer alıcam

mustafa altınsoy
09.Ekim.2008, 13:48
herkeze merhaba siteye yeni üye oldum arkadaşlar sizlerle paylşım yapmak isterim herzaman ama malumunuz işler dolayısı ile fazla giremiyorum siteye benim derdim ben yıllardır pointer e hayranlıkla bakarım ve bitürlü kısmet olmadı geçenyıl sn.ali teoman sayılan dan bi yavru alıp mustafa çil e göndericektik ama ulaşım nedeni ile ben işleri bırakıp gidemedim ben adanada oturuyorum. ve tarsustn bi safkn secereli bi erkek yavru getirtim ve gene işler nedeniile köpegi yetiştiremedim busezon dedimki köpegin içinde bişeyler vardır gene diyerek ümitliydim köpek 1yaşında şuan geçen hafta bıldırcında ve önceki haftalarda avı çıkardım ve hüsrana uyradım köpek te enufak istekyok kısacası buiş olmadı suç benim onu çok iyi biliyorum köpegin suçu yok yalnız şunu kulagıma küpe ettim benim köpegin ana baba avcı deildi ankara emniyetine narkotik almıştı yani secere avcı deildi bunu bilerek almıştım demek istedigim arkadaşlar alacagınız köpek mutlaka avcı ana baba dan çıkan yavruları alın.gelelim esas konuya sevgili mustafa çil abimizi yaklaşık 1.5 yıldır takip ediyorum kendisinin gereçekten iyi damızlıkları var ve iyibirde egitimci oldugunun kanısındayım ben şimdi bu çatalburunu bi arkadaşa vericem ve yıllardır hayalini kurdugum güzelbi sarıkafa pointer almak istiyorum yalnız kesinlikle yavru almak istemiyorum yani öyle derken mustafa çil in yavrularından begenip kendisinin egitmesini istiyorum ve 1yaşına geldiginde almak istiyorum yani 1yaşınaderken egitimini tamam layınca aslında bu başlım mustafa çil abime ama sizlerlede paylaşmak istedim.benim sorunum ulaşım ben adanadayım işyerim var ulaşım sorunu yani işimi bırakıp gidemiyorum kütahyaya mustafa çil abimden ricam bana nasıl yardımcı olabilirsin yani ben gelmeden yavru seçimini nasıl yapıcam nasıl getirecem adanaya bilmiyorum ricam beni aydınlatmasıdır.şimdiden herkeze teşekür ederim herşey gönlünüzce olsun.

kapadokyali_1981
09.Ekim.2008, 16:38
Mustafa ÇİL ustamız mutlaka size gerekli bilgiyi verecektir. Ve eminim hayalinizi kurduğunuz köpeğe sahip olacaksınız.

mustafa altınsoy
10.Ekim.2008, 05:37
inşallah ömer bey sanırım mustafa çil bey kayserideymiş öndn cevap yazmuyudur.

Mustafa ÇİL
23.Kasım.2008, 15:31
dostlar ancak gördüm bu msjı