PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : adanın en iyi kebapcısı baycan tanışma

11.Ekim.2008, 22:17
selamun aleyküm tüm dostkolik ve avkolik üyeleri sitenize sebahattin avcı tarafından yeni üye oldum umarım güzel sohbetlerle dostluklarımız daim olur

merak ettim okadar av sitesi varken bu denli güzel sohbetlerin oldugu bu mekanı ve şimdi aranızdayım dostca kalın saygı ve sevgilerle selam ve dua ile

sakarya/adapazarı merkez

adanın en iyi kebapcısı BAYCAN İSKENDER

Selamun aleyküm tüm avkolik ve dost kolikler sitenize sebahattin avcı tarafından yeni üye oldum

umarım güzel paylaşımşar ile burada sohbetimiz ve dostluğumuz daim olur sakaryadan sevgiler

Sebahattin AVCI
12.Ekim.2008, 00:16
SAKARYANIN usta balıkcısı ve kebabcısı baycan usta saygı ve sevginin dürüstlüğün eksik olmadığı busahcı kahvesi avkolik adı altında dostkoliğe hoşgeldiniz sefalar getirdiniz

ava giderken sabaha karşı çorbamı içmeye gelelim yanına yoksa adana urfa mı canım çekti şimdi gelsemmi acaba

RASTGELE BAYCAN USTA DOĞRU ADRESTESİNİZZ SEVGİLERLE hayırlı işler

imported_avkolik
12.Ekim.2008, 05:51
Avkoliğe hoş geldiniz...Sebahattin usta teşekkürler

fevzi dursun
12.Ekim.2008, 05:54
sevgili baycan kardeşim aileye hoşgeldiniz. sevgili sebahattin kardeşimede teşekkür ederiz sizin gibi değerli arkadaşları aileye kazandırdığı için. umarız yakın zamanda dostkoliğe alışır paylaşımlarımıza katılırsınız. tekrardan hoşgeldiniz
izmir bucadan sakarya ya saygılar....

12.Ekim.2008, 17:25
Fevzi ağabey sağolasın...Umarım temenileriniz doğrultusunda sağlam kardeşlikler kurulur selam ve dua ile...

unforgiven
12.Ekim.2008, 17:29
Dostkoliktesiniz hoşgeldiniz...Rabbim hayırlı ve de güzel kardeşlikler dostluklar kurmayı nasip etsin inşallah...Saygılar sevgiler Kütahya/Emetten..

Saygılarımla...

kapadokyali_1981
12.Ekim.2008, 18:02
Ustam aramıza hoşgeldiniz. Umarım güzel vakit geçirirsiniz. Bu arada bu Adana kebabın incaliklerini bi anlat be abim bi ayar tutturamadık :)

12.Ekim.2008, 18:33
ismail kardeş teşekür ediyorum sevgi ve saygı dolu temenilerine güzel smimi dostluklara selam ve dua ile

12.Ekim.2008, 18:38
ömer kardeş öncelikle misafir perverliginize tşk lerimi sunuyorum adananın tarifine gelince şu an çok yogunum bilere deteylı bir şekilde anlatırım inş selam ve dua ile

i.emre arman
13.Ekim.2008, 10:18
doğru yer doğru adres hacı baycan sohpetin daim olsun

13.Ekim.2008, 10:32
Ve aleykümselam Baycan usta
doğru adreste olduğundan emin olabilirsin
hoışgeldin sefa getirdin katılımlarınıda eksik etme
bilhassa kebap konusunda bize bilgiler ver

13.Ekim.2008, 10:35
Hoş geldiniz.