Orijinalini görmek için tıklayınız : MUSTAFA ÇİL VE EKİBİNDEN SELAM VAR
4x4cemal
16.Ekim.2008, 18:53
Develide 11 ekimde keklik ve tavşan avı sezonunu beraber açtığımız Mustafa ÇİL, Mustafa ERTEKİN ve Kadir SARI ayrıca İstanbuldan Arnavut YILMAZ ve Sedat abinin Mersinden Adil KARAKUŞ Develiden Metin EVLER, Mehmet KALKANLI ve Hamdi KABADAYI abimizin tüm dostkoliklere selamı var. Doyasıya av yapma fırsatı buldular, avları, fotoğrafları, ve video çekimlerini yakın zamanda sizlerede sunacaklardır. Köpeklerin marifetleri muhteşemdi, kısacası günlerimiz güzel geçiyor inşaallah cumaertesi ve pazar avınıda yaptıktan sonra kendilerini uğurlayacağız. DEVELİDEN SELAMLAR
fevzi dursun
16.Ekim.2008, 19:21
aleyküm selam cemal abim. selamı gönderenden de getirendende allah razı olsun. maşallah ekip çok güzel. kazasız belasız abim. bizlerdende dostlara çok selamlar paylaşımlarınızı heyecanla bekliyoruz.
Sebahattin AVCI
16.Ekim.2008, 20:58
cümleten aleykümselam cemal abim umuyorumki tatlı dilin ve nacizane gönlün ile memleketine gelen misafirlerine göstermiş olduğun emeklerden ötürü herkez memnun kalmıştır yukarıda belirttiğin gibi güzel bir avınız ve muhabbetiniz olmuş anlaşılan sabırsızlıkla o güzel geçirmiş olduğunuz anılarınızı en yakın zamanda bizlerle paylaşmanızı bekliyoruz
cemal abi sakaryadan tüm avkoliklerin böyle sizlerin gibi güzel dostluklar ile bir araya gelip kaynaşması ve misafir perverliği ile kaynaşıp dostluklarını devam etmesi dileğiyle saygılar sevgiler DEVELİ ye
Adil karakuş abimizide özlemiştik bari resimlerini görürüz sizlerle beraber iyi olur
mustafa aydoğmuş
16.Ekim.2008, 21:17
aleykümselam abim sende bizlerden selam söyle vallaha yazılarını mesajlarını özledim artık yeter dönsünler abi ya keklik kalmaz bak develide:)))))
unforgiven
16.Ekim.2008, 21:33
Canım abim aleyne ve aleykümselam... Getirenden de gönderenden de Allah razı olsun... Rabbim kazasız belasız avlar nasip etsin inşallah...Rabbim nasip ederse güzel paylaşımlarla dönüşünüzü dört gözle bekliyoruz....
Saygılarımla...
mustafa aydoğmuş
16.Ekim.2008, 21:39
ben bakmayacam o görüntülere nedenini mustafa abim biliyor:((of mustafa abi offffff
Mesut BÜLBÜL
17.Ekim.2008, 16:18
VE aleyküm selam cemal kardeşim sen yazmasaydın FİRARINI VERECEKTİM be kardeşim bu kadar uzun ayrılıp gitmeyin selamlarımızı iletiver sana zahmet bizlerden özledik beya oradaki avcı doslarımızada bizlerden kucaklar dolusu selamlarımızıda şimdilik muğla milastan selamlar sayğılar diyorum develiye
aytekin kaynak
17.Ekim.2008, 20:13
arkadaşlar bende görüştüm 1 haftadır daglarda
keyifleri yerindeymişhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif
bilal07
17.Ekim.2008, 20:47
AZ ÖNCE KADİR EBİNİN OĞLU MEHMET İLE MSN DE GÖRÜŞTÜM ABİ BABAM 1 HAFTADIR DAĞLARDA KENDİNİ DAĞLARA ADADI DİYOR. SEZON AÇILDI BABAM KAYBOLDU ORTALIKTAN DİYE DERT YANIYO :))))
Alpaslan YELGEÇER
19.Ekim.2008, 15:43
eve t ben de mustafa abinin ahberini almıştım.Aleykümselam
AVCI 1
19.Ekim.2008, 20:19
ALEYKÜM SELAM CEMAL KARDEŞ ALLAH Getirendende götürendende razı olsun sende çok selam söylee ALLAH.a emanetsinnn....
aliihsan.emet
20.Ekim.2008, 12:18
vealeykümselam...cemal abi,ALLAHA EMANET OL.
Mustafa ÇİL
20.Ekim.2008, 15:33
ve dostlar döndük memlekete
yavaş yavaş resimlerimizi paylaşmaya başlayalım
develiye ve tüm yurdun gerçek avcılarına selam olsun
Aleyküm SelamCemal kardeşim yakın ilgi ve alakanızdan dolayı Allah razı olsun sizler insansınız,Adam gibi adamsınız,Dostsunuz.İyiki varsınız.Allaha emanet olun.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.