PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AVKOLİKCİLERE TEKLİFİM VAR....

18.Ekim.2008, 10:23
http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif SAYIN AVKOLIK UYELRI.

BEN ANAMURDA AV MALZEMESİ SATIŞI (MKE-HUĞLU-SARSILMAZ) AVKLOLIK UYESIYİM.SİZLERLE DAHA YAKINDAN TANIŞMAK VE KAYNASMAK İÇİN BULUNDUĞUM İLÇEYE ANAMURA SİZLERİ DAVET ETMEK İSTİYORUM.

BELİRLİ BİR GUN KARARLAŞTIRIP YANİ HERKESIN GELECEK OLANLARIN MUSAIT OLDUĞU BIR TATİL HAFTASINI BELİRLESEK SİZLERİ ANAMURDA AĞIRLASAM ÇOK MUTLU OLURUM.GELENLERE HERZAMAN KAPIMIZ AÇIK.KALACAK YER SORUN OLMAZ. KONUK EVLERIMIZ MEVCUT,ONU DERT ETMEYIN SAKIN.
AMAÇ TANIŞMAK AV TUTKUMUZU PEKİŞTİRMEK.

MESALA KASIM İÇERİSİNDE BİR CUMARTESİ GUNU SİZLERİ KONUK ETMEK İSTERIM.

ÖNERDİĞİM TARIHLER 1 KASIM 8 KASIM 15 KASIM OLABILIR.

LÜTFEN GELMEK İSTEYEN ARKADASLAR YORUM YAZSINLAR. GELEBILECEKLER KENDILERINE UYGUN BIR TARIH YAZSINLAR.EN ÇOK HANGİ TARİH TALEP EDİLİRSE O TARIHTE SİZLERLE BULASABILIRIZ.

TABI BU ORGANISAZYON SİZLERIN DESTEĞİ İLE OLACAK.YARDIMLASIP SİZLERLE ANAMURDA OLMAKTAN ZEVK DUYARIM.

GELEBILECEK ARKADASLAR LÜTFEN İSİM VERSIN.BERABER BIR GUN BELIRLEYELIM.BEKLIYORUM.
TESEKKURLER.

hamza ercan
18.Ekim.2008, 10:26
ULAŞIM ORGANİZASYON TEKLİFİN İÇİN TEŞEKKÜRLER BENİM ÜZERİME DÜŞEN HERHANGİBİR İŞ VARSA HALLEDLİM.ORADA OLACAĞIM.

18.Ekim.2008, 10:28
TESEKKURLER GUZEL BIR ORGANISAZYON OLACAK.EMINIM.BEKLERIM.
SAYI VE GUN KONUSUNDA YARDIM OLURSAN SEVINIRIM.

mustafa aydoğmuş
18.Ekim.2008, 11:00
ben anamuru çok seviyorum işlerden fırsat bulursam gelmeyi çok isterim

18.Ekim.2008, 11:09
MUSTAFA BEY SİZLERI BURDA GORMEKTEN MUTLULUK DUYARIMAMA BIR TARIH VEREBILIRMISINIZ.KASIM AYI İÇİNDE BIR CUMARTESI MESALA.

unforgiven
18.Ekim.2008, 18:00
Maşallah çok güzel bir organizasyon düşünülmüş...İmkanım olsaydı gelmeyi çok istedim ama nasip meselesi...Gidecek imkanı olan arkadaşlara ve de bu güzel organizasyonu düzenleyen büyüklerime şimdiden iyi eğlenceler dilerim...

Saygılarımla...

19.Ekim.2008, 18:56
güzel düşünceniz için çok teşekkürler...iş yoğunluğundan maalesef çıkamıyoruz...fırsatı olan arkadaşlarmız gelirlerse güzel bi buluşma olur...

20.Ekim.2008, 06:14
ORÇUN BEY BELLİ BİR TARİH YOK AMA KASIM AYI İÇİNDE BİR TARIH DÜŞÜNÜYORUZ.MUHTEMELEN 22KASIM OLABILIR
TESEKKURLER.BEKLERIM

hamza ercan
20.Ekim.2008, 06:50
Ulaşım fotokritik in fotoğraf yarışması var.Sende fotoğraf konusunda çok iyisin.güzel fotolarını bekliyoruz.

20.Ekim.2008, 07:52
TABİKİ..

Mustafa ÇİL
20.Ekim.2008, 21:42
DAVETE İCABET SÜNNETTENDİR
İNŞALLAH DİYELİM
TARİH KONUSUNDA BİR SIKINTIMIZ YOKTUR
OLURSA EKİP OLARAK ORADA OLMAKTAN MEMNUNİYET DUYARIZ

Mesut BÜLBÜL
21.Ekim.2008, 10:15
canım kardeşim bu güzel davetine teşekkür edrim şimdiden gölümüze taht kurdun diyebilirim gelmek cok isterdim aslında ama malesef gelen kış durumlar hicte icacıcı gitmiyor ekonomik durumlarımız malum coğumuzun gönlümüz hep istiyor sizleri tek tek görmek ziyaret etmek imkanlar elver meyince malum şimdiden muğla milastan selamlar sayğılar kardeşim bu nazik davatiyen icin http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/6.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/65.gif

21.Ekim.2008, 22:27
Güzel kardeşim Anamur'a bir kere geldim çok hoş ve güzel bir tatil beldemiz inşaallah nasipten çıkmasın imkanlar elverdiğinde gelmeye çalışalım bu nazik ve hoş davetin için sana teşekkür ederim...

22.Ekim.2008, 08:04
Adaşım kendi adıma bu değerli teklifine çok teşekkür ederim.

İnşallah 2 3 seneye gerçek iş yerim olan Kayseri'ye döndüğümde tanışmak ve böyle güzel bir organizasyonda_larda yer almaktan mutluluk duyarım. Katılacak arkadaşlara şimdiden iyi eylenceler dilerim.

mustafa aydoğmuş
22.Ekim.2008, 11:39
dalmayı seven avkolikçiler yazın da buluşalım anamurun arapları muşhurdur gece dalışı da süper oluyor

hamza ercan
22.Ekim.2008, 19:11
Mustafa kardeşim tüplü dalış var herhalde,fotoda gözüküyor.

İBRAHİM AKKAYA
29.Ekim.2008, 13:46
Aslında cok güzel 0lur ama yol uzak zaman yok .yinede cok teşekürler kardeşim
.