PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kulüplerinizi Tanıtın

ismail talay
03.Ocak.2008, 07:52
arkadaşlar avcılığın geçmişi, geleneği kısaca herseyi , hepimizin üye olduğu avcılık kulup ve derneklerinin yaşatılması gerceğine dayanarak böyle bir bölüm açtık , öylesine güzeldi ki gençlik yıllarımızda kulup teki sohbetler...

TARGET
03.Ocak.2008, 08:45
Sevgili arkadaşlar 1940 yılında kurulan Mersin Avcılık Atıcılık İstisas Spor Kulübü yönetim kurulu üyesi ve klüp üyesiyim.Kulübümüz çeşitli faaliyet ve etkinliklerde bulunmaktadır.

ismail talay
03.Ocak.2008, 08:56
sevgili halil kulubunun resimlerini de atarsan cok iyi olur , etkinliklerini faaliyetlerini içeren resimlerin sitemize renk getireceğini düşünüyorum sevgilerimle

TARGET
03.Ocak.2008, 10:05
en kısa zamanda gönderceğim

ismail talay
03.Ocak.2008, 18:51
ilgine teşekkürler halil arkadaşım merakla bekliyoruz

Mustafa ÇİL
04.Ocak.2008, 05:43
YIL 1950 TAM FAAL OLMA YILI 1953 EMET AVCILAR KULÜBÜ..ÇOK ESKİ BİR KULÜBÜMÜZ VAR İSMAİL,FAKAT 10 YILDIR YÖNETİCİLİK VE İDARECEİLİK YAPMAKTA OLDUĞUM HALDE ESKİSİ KADAR NEŞELİ DEĞİL KLÜBÜMÜZ.İNŞALLAH YAKINDA ESKİ FOTOLARLA SÜSLERİM GARDAŞIM...KEKLİKLER SALDIK ÜRETMEYE ÇALIŞTIK,,AMA MALESEFKİ İLÇEDE HALA ESKİ KAFA AVCILIK HÜKÜM SÜRMEKTE...YASAKLAR BAZEN ÇİĞNENMEKDE...MAKSAT AVCILIK DEĞİL KİM KİMDEN DAHA ÇOK VURUŞ YAPMAKTA YANİ SANKİ BİR YARIŞMA MİSALİhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/smiley.gif AMA YİNDE KLÜBÜ AYAKTA TUTMAK İÇİN 5,,,,,10 KİŞİ VAR GÜCÜMÜZLE UĞRAŞ VERMEKTEYİZ....MAKSAT BİZDEN SONRAKİLERE AVI BOL OLAN MERALAR VE DOSTLUK KARDEŞLİK BIRAKMAK AMA ZOR OLACAK GİBİ DURUYO GARDAŞIM...
SEVGİLER SANA VE SENİN GİBİ DOSTLARA

Nuri
04.Ocak.2008, 07:14
1953 çorum/ sungurlu avcılar kulübü nün 25 yıllık üyesiyim avladıgım av türleri kara avları en sevdigim av köpeklerimle keklik avı büyük av hiç yapmadım herkese selamlar

ismail talay
04.Ocak.2008, 07:29
mustafa abi kulupler bizim biz avcilarin temeli sahip cıkıp güzelleştirirsek yaşamaya devam edecekler hiç şüphen olmasın . ben hala gittiğim yerlerde kuluplere giderim, illaki eskilerden birini bulurum her defasında ve yad ederiz eski günleri. kulıplerimizin resimlerinide koyalım bu bölüme daha güzel olacak. sevgiler saygılar

26.Haziran.2008, 20:36
selam avcı arkadaşlar ben manisa soma avcılar kulübü yöneticilerin den hasan nurdoğan günümüzde avcılığı ne kadar zorlaştırsalar da eski değerlerimizi kaybetmemek adına verdiğiniz bu mücadeleyi alkışlıyorum ve başarılar diliyorum.

ALANYA ATAKAN
26.Haziran.2008, 23:51
ALADDİN KEYKUBAT AVCILAR VE ATICILAR KLÜBÜ ÜYESİYİM ALANYA MERKEZDE DAHA YENİ BİR KLÜP AMA GELECEKTE YENİ AVCI ARKADAŞLARIN DEVAM ETTİRMESİYLE GÜÇLENİP BÜYÜYECEKTİR...ALANYAYA YOLU DÜŞEN HERKEZİ ÇAYIMIZI İÇMEYE MİSAFİRİMİZ OLMAYA BEKLİYORUZ...

27.Haziran.2008, 14:12
Milas Avcılar ,Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Derneği

Kuruluş : 1960

Üye Sayısı : 1700

Merkezi : Milas-Muğla

fatih demircan
27.Haziran.2008, 15:13
la talay ben resimlerle tanıtmıştım sende beni heç görmüyosun ama hee

M.Veysel Uysal
03.Ağustos.2008, 20:30
Alanya Keykubat avcilar ve atıcılar kulübü üyesiyim ,eski kulübümüzün aktif olmadığını düşünerek arkadaşlar ve abilerimizle geçtiğimiz yılbaşında aldığımız kararla kurulmuş yeni bir kulübüz.ama bizim faaliyetlerimizle hızla artan üye sayımız var Allaha şükür.

05.Kasım.2010, 10:42
Ben Elazığ Karakoçan ilçesi genç avcılar derneği başkanı olarak yedi (7) yıldır bu görevi, yürütmekteyim ama babadan kalma bir meslek olduğu için avcılık severek yapıyorum ama üyelerden ve yönetim kurulundan fazla bir destek görmediğim için zorlanıyorum. yinede yürütmeye çalışıyorum. bütün avcı dostlarıma yeni sezonda kazasız belasız avlar diliyorum. Rast gele.

çetin ekren
05.Kasım.2010, 11:06
valla başkanım benimde anlamadığım nokta burda işte...
doğudaki kulüplerimizin genelinde sizdeki sıkıntının aynısı var...
av popilasyonu olarak doğu herzaman batıdan daha yukarıdadır...dolayısıyla avcı sayısıda buna göre artıştadır...
ama ne hikmetse ya ruhsat almak için derneğe üye olur bir daha uğramazlar yada dernekteki üyelerin sözde önde gidenleri diğer üyelere tepeden baktığı için içlerine almak istemezler ve dışlanan üyelerde bu yüzden gelmek istemezler...bu bizim burdaki dernek için sözkonusu...
2 bilemedin 3 gurup vardır kendilerince avcı ekabirleri diğerleri henüz avcı bile değildir...oysa kural tanımayan da kendileri,oysa yasak yerde av yapanda kendileri oysa o beğenmedikleri avcılara kötü örnek olanda kendileri...

Ya Hüseyin abicim kusura bakma konuyu dağıttım ama biran içimden bunları yazmak geldi nedense...

09.Kasım.2010, 11:44
Teşekkür ederim Çetin bey gerçekler hep acı oluyor işimize geldiği gibi hareket ediyoruz.icinden gelmiş yazmışsın teşekürler.bizlerde gittiği yere kadar götürürüz. yazılacak çok şey var ama bırak bende kalsın boşver.herkes bildiği gibi devam etsin.

09.Kasım.2010, 13:15
Abilerim saygılar

Ben ve ikizim henüz bir kulube üye değiliz

Tüfek ruhsatımı da kendi çabalarımla

Avcılık belgemi de yine orman müdürlüğünde derse yazılarak aldım

Bizim bir kulube üye olmamız gerekiyormu illede ?

Bize ne gibi + ları olur bunları öğrenebilirmiyim

teşekkürler

yasarbayrakli
18.Şubat.2011, 12:07
Buca Çamlık Avcılar ve Atıcılar der.
819 sk no:35.Buca İZMİR.
Kuruluş: 1970
üye syimız 86.
genelde bıldırcın,keklik,lokeşe avı yapmaktayız.
avcı arkadaşlarımıza rastgele.

tayfun
08.Mayıs.2014, 07:19
Slm arkadaşlar bende kocaeli gebze dostlar avcılar klubu uyesiyim teşekkürler