Orijinalini görmek için tıklayınız : nazillide yeni dostluklar
çarşamba günü nazilliye hem av yapmaya hemde bir kurzhaar köpek görmeye ahmet arkadaşıma gittim.sabak erken av sahasına gittik ama bir yağmur bir sis göz gözü görmüyordu kendimizi bir dağ külübesine zor attık av günümüz çabuk bitti ama sis kalkıncaya kadar sohbet ve muhabbet çok güzeldi.nazilli , aslanlıdan davut , hakkı ve özgür arkadaşlara ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim. engin arkadaşımızla tanışamadık ama inşallah bir dahaki sefere onunlada tanışmak kısmet olur. av gününün sonunda ahmet arkadaşımızın tek kurşun şovu vardı havada küçük şaşal şişesi ve çay bardağını vurarak bize nişancılığını gösterdi .vuramasaydı mazeret hazırdı gözlük buğu yaptı.ama yapıştırdı kardeşimiz mermileri . ben de bundan sonra ona tek kurşun ahmet demeye karar verdim.tekrardan arkadaşlara bu güzel gün için teşekkür ederim.zor bir gün olduğu her halimizden belli ama sıcak bir çorba ve çay ilaç gibi geldi.soldan sağa fatih-davut-ahmet-hakkı-ve özgür http://img158.imageshack.us/img158/2662/r001002nc2.jpg
fevzi dursun
21.Ekim.2008, 07:47
fatih kardeşim öncelikle ailemize hoşgeldiniz. dostlarla güzel bir gün geçirmişsiniz maşallah allah böyle dostlukları baki kılsın temennimiz de budur. gerçek avcıların avın vermiş olduğu manevi lezzet zaten av bahanesiyle yaşanılan dostluklardır.
yanlış anlamazsanız affınıza sığınarak bir şey daha hatırlatmak isterim. atış yaptığınız şişe ve çaybardaklarından kalıntılar doğaya zararvermekte. güneşli havalarda şişe ve çay bardağının dipleri ve cam kırıntıları mercek görevini alıp orman yangınlarına sebep oluyor. avcı aynı zamanda doğayı korumaktır. av esnasında bile bu görüntüylr karşılaştıkmı mutlaka cam parçasını göneş görmüycek bir yere veya toprağa gömmemiz lazım. doğa bir tek cam ve naylonlarla kendini zor yeniliyor. bu gibi eşyaların doğaya zararı oldukça fazladır.
beni yanlış anlamayın. bu açıklamayı yapmak zorundaydım çünkü avcılığa yeni gönül vermiş genç arkadaşlarımız bu gibi hareketleri örnek alabilir açısındandı. çünkü buradaki genç arkadaşlarımız bizleri örnek alarak birşeyler öğrenme çabasındalar.
imported_avkolik
21.Ekim.2008, 07:48
Allah dostluğunuzu bozmasın..Teşekkürler
Mustafa ÇİL
21.Ekim.2008, 07:54
dostlunuz daim olsun
fevzi arkadaşımızın ikazına ve duyarlılığına teşekkür ederim tabi çevre duyarlılığı çok önemli ben avda yenen içilen artıkları poşetleyip geri getiren bir insanım. yapılan mermi atışlarıda dağda av sahasında değil ahmet kardeşimizin kendi arazisinde yapılmış ve doğaya bir zarar verirmemiştir.fevzi arkadaşımızın bu uyarısının herkes tarafından dikkate alınması ve av sahası ve ormanlarımızın korunması için yarınlarımız için çok dikkatli hareket edilmesini bende tüm avcı arkadaşlardan rica ederim.
İsmail ÇIKRIKÇI
21.Ekim.2008, 08:56
Allah dostluğunuzu bozmasın. Rastgele
FERSAN HAZAR
21.Ekim.2008, 09:09
TÜM GÜNLERİNİZ BÖYLE OLSUN SELAMLAR
Mesut BÜLBÜL
21.Ekim.2008, 09:49
FATİH kardeşim allah dosluğunuzu vede avcılığınızı dayim etsin maşallah tek kurşunla havada cam bardagı vede pet şişeyi vurabiliyorsa helal olsun o arkadaşada muğla milastan selamlar sayğılar
valla mesut abi bende vuramaz diye kafa yaptım ama mahçup oldum gözümle görmesem inanmazdım hemde tabağı düşerken vurdu.
Nice böyle muhabbet dolu günler yaşamanız dileği ile.
fatih kardeşim muhabbetiniz bol olsun istanbulda tüfek ustası (SADIK AKBAŞ) varmış tanıyormusun veya bu ustayı nasıl buluruz yardımcı olursan sevinirim bende YABAN TV duydum selamlar.DENİZLİ ,den ALİ ÇABUK
Mesut BÜLBÜL
22.Ekim.2008, 12:16
FATİH KARDEŞİM MAŞALLAH O ZAMAN HELAL OLSUN DİYORUM TANIŞMAK İSTERDİM DOĞRUSU SAYĞILARIMLA mesut bülbül
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.