PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sitemizde görmek istediğiniz konular...

imported_avkolik
10.Kasım.2007, 20:24
Arkadaşlar sitemiz malum yeni...Ve forum şu an yeni yeni oluşuyor.İşte bu aşamada şu an için bizlerle olan siz değerli kardeşlerimize "SİTEMİZDE HANGİ KONULARI GÖRMEK İSTERSİNİZ" sorusunu yöneltiyoruz...
Ricamız XXX Konusuda olmalı veya XXX konusu XXX konu başlığı ile açılmalı gibi sizden görüş almak...

Önerilerinizi bekliyoruz...Unutmayın bu forum bizim ve mümkünse iskeletinide hep beraber oluşturalım...Saygılar

Ali ŞENCAN
11.Kasım.2007, 15:53
ATATÜRK KÖŞESİ...
AVA YASAK SAHALAR VE AÇIK SAHALAR...
İLLER İLÇELER ARASI YOL ÇİZELGESİ...
AVCILAR KIRAATHANESİ...
AVCILIK DIŞI PAYLAŞIMLARINIZ...
BALIKÇILARIN KÖŞESİ...
Benden bu kadar yine yardımcı olacağımız bişi olursa her zaman buradayım kolay gelsin...

Mustafa ÇİL
12.Kasım.2007, 14:25
Hadi ALİM BURAYI MÜKEMMEL BİR AV VE DOSTLUK STESİ YAPALIM GARDAŞIM...
DESTEKLERİN VE YARDIMLARIN İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Ali ŞENCAN
12.Kasım.2007, 22:04
elimden ne gelirse son damlasına kadar devammmhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/103.gif

imported_avkolik
13.Kasım.2007, 15:01
eyvallah kardeşim...bir kısmını yaptım.kategori ekledikçe diğerlerinide monte edeceğiz inşallah...evet arkadaşlar yorum ve öneri bekliyoruz ;)

imported_admin
14.Kasım.2007, 16:01
kardeş bi yerde takıldık...ben şimdilik balıkçılık konusunu avcılık kategorsi altında bi başlık ile açtım...fakat çok geniş bir konu ve fazlaca balık avı hastası olduğu aklıma gelince ( birde senin balıkçılık köşesi isteğin var) acaba diyorum balıkçılığı apayrı bir başlık altına mı alsak...Yani
ANA BAŞLIK --------------- BALIKÇILIK ---------
Balıkçılık Hakkında Genel Açıklamalar
Balık Avlama Teknikleri
Bakıçılık Gereçleri
Alt Başlık.......OLTALAR..............İĞNELER......AĞL AR....YEMLER
Balıkçılık Anıları
Balıkçılık Resimleri
Balıkçılık Videoları
Balık Yemekleri

Evet arkadaşlar ve Mustafa ÇİL kardeşim bu şekilde olsun mu...OKEY derseniz hemen yayına girecek bu şekliyle...Saygılar

Ali ŞENCAN
14.Kasım.2007, 17:21
bu şekli gayet hoş görünüyor...

08.Ocak.2008, 14:20
DEĞERLİ SİTE YÖNETİCİLERİ ABİLERİM KARDEŞLERİM. EĞER BİR HUKUK BÖLÜMÜ AÇARSANIZ ELİMDEN GELDİĞİ KADAR SAYIN ÜYELERİMİZİN SORUNLARINA VE SORULARINA ELİMDEN GELDİĞİ KADARI İLE YARDIMCI OLABİLİRİM.SAYGILAR SEVGİLER.

22.Ocak.2008, 11:21
YAPMIŞ OLDUĞUM ÖNERİYE GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ İLGİ VE ALAKA İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. (YÖNETİME)

SAYIN MUSTAFA ÇİL BEY HADİ BENİM KÖPEĞİN TİPİ KÖTÜ OLDUĞU İÇİN YETİŞENLERE VEYA SİTEYE KOYMAK İSTEMEDİN ONU ANLADIK. PEKİ BERABER ÇEKİNMİŞ OLDUĞUMUZ FOTOĞĞRAFTA BEYENMEDİĞİN BİR İNSANMI VAR. BU HAREKETİ DAHA ÖNCEDE YAPMIŞTIN SENİ ESEFLE KINIYORUM. ZORLA GÜZELLİK OLMAZ BUNDAN SONRADA KOYSAN DA FARKETMEZ. DEMEKKİ OKADAR DEĞERİMİZ VARMIŞ SAYGILAR,,,,,,,,,,

imported_avkolik
22.Ocak.2008, 19:53
DEĞERLİ SİTE YÖNETİCİLERİ ABİLERİM KARDEŞLERİM. EĞER BİR HUKUK BÖLÜMÜ AÇARSANIZ ELİMDEN GELDİĞİ KADAR SAYIN ÜYELERİMİZİN SORUNLARINA VE SORULARINA ELİMDEN GELDİĞİ KADARI İLE YARDIMCI OLABİLİRİM.SAYGILAR SEVGİLER.

evet sayın kardeşim...ne kadar üzücü bir durum değil mi? bir kere ben veya siteyle ilgilenen hiçbir arkadaşım bu konuyu görmedik..tamam bu bir eksik...görmemiz gerekiyordu..malum insanız...emin ol ben daha önce bu konuyu okumadım görmedim...hatta veteriner köşesi ve hukuk köşesi için çalışalım konusu geçince ismail talay kardeşimle hukukçu ve veteriner arkdaşlarla görüşelim konuyu dedik...ama üye sayımız biraz artınca bu konuyu oturtursak güzel olur diye düşündük...

Yani canım kardeşim anlatmaya çalıştığım şu ki : Senin açtığın bu konuyu görmedik...Eğer hala istekliysen ve bizlere bu konuda yardımcı olabilirsen minnettar oluruz ...Köşenide büyük bir zevkle açarız...

Yalnız fotoğraf konusunda bilgim yok...Mustafa Çil ustamla foto atma konusunda konuştuğumuzda benim ondan ricam bütün fotoları bir seferde değilde yavaş yavaş atıp elimizde konuları ve fotoları bu şekilde değerlendirmek istedik...Sanırım sorunun kaynağıda bu...

Şöyle bilineki bizler avkolik.net yönetimi olarak buradaki bütün kardeşlerimize, abilerimize aynı mesafedeyiz...Ayrım veya kişi ayırmak gibi birşey söz konusu dahi olamaz..Bu böyle biline...

Saygı ve sevgilerimle... Hukuk Köşesi için cevabınız bekliyoruz...