Orijinalini görmek için tıklayınız : DEVELİ KEKLİK DİYARIYMIŞ HEH
ali demir
22.Ekim.2008, 19:35
DOSTLAR YANLIŞ ANLAMAYIN BEN DEVELİNİN KÖYÜNDENİM HERZAMAN DUYARIM KEKLİK ÇOK HERTARAF KEKLİK KAYNIYOR DERLER HERSEFERİNDE SEVİNİRDİM SEZON AÇILSIN GİDECEGİM DİYE SEZON AÇILDI GİTTİM VE KURALCI GÖZÜKÜPTE KURAL BOZANLAR KEKLİK DAHA BILDIRCIN KADARKEN ÇANTAYI PALAZ LARLA DOLDURUP ONUDA İYİ BİR HALT İŞLEMİŞGİBİ ANLATAN KİŞİLER GÖRDÜM İNSANIN HİÇBİRŞEY DİYESİ GELMİYOR NE DESEN YAKIŞIYOR HA SONRA DEVELİYE GİDECEK AVCILAR GİDİN GÖRÜN YAZDIGIMIN HEPSİ DOGRU TEK İSTEGİM AVCILAR EGER GERÇEKTEN BU İŞİ ZEVK UGRUNA YAPIYORSANIZ GİTTİGİNİZ YERDE ANLATIN ANLAMAYAN LA MUHATAP OLMAYIN
fevzi dursun
22.Ekim.2008, 19:51
sevgili ali kardeşim. teşekkür ederiz böyle konuya değindiğin için. malesef üzülerek belirtmek istiyorum ki böyle vicdansızlar her yerde bulunmakta..keklik açılışında daha bir ay öncesinden atılmış fişekler gördüm. öyle bir iki tane de değil. ne diyelim kardeşim bu tip insanların tabi insan diyebilirsek insan kılığına girmiş hayvanlar diyelim. daha söylenecek çok şey varda tebiyem elvermiyor.
kapadokyali_1981
22.Ekim.2008, 20:27
Tabi bi çok konuda size katılıyorum. Ama en sonundaki serzenişinizi çözemedim Ali kardeşim. Ne demek bu bi açıklarsan sevinirim"TEK İSTEGİM AVCILAR EGER GERÇEKTEN BU İŞİ ZEVK UGRUNA YAPIYORSANIZ GİTTİGİNİZ YERDE ANLATIN ANLAMAYAN LA MUHATAP OLMAYIN"
abi bi şakyetiniz mevcut...yani kekliğin erken avlanması...
anlamadığım mesele neyi nerde anlatayım ya da anlatmayayım bunu anlamadım???
Sebahattin AVCI
22.Ekim.2008, 21:36
biz bu bohcacı ve kural işlarine riayet göstersek bütün halk olarak zaten herkez av rahat bulur kimsede dertlenmez ama sıkıntı çok haklısın ama bunun önüne kim kaç kişi geçebiliyor malesef
rastgele
fevzi dursun
22.Ekim.2008, 21:44
ali kardeşin anlatmak istediği bu tür insanlarla muhatap olmayın demiş. tüm avcılara seslenmiş. doğrusuda bu zaten. bu tür vicdansızları topluma sokmamak lazım.
ali kardeşim zaten bizler öyle insanların ne masasına oturur ne de masamıza oturturuz. ben allahın selamını bile vermem.
Mustafa ÇİL
22.Ekim.2008, 21:51
sevgili ali gardaş oralara kadar gelmişken senlede tanışmak isterdim..
bu konuyu sen açmışsın bende devam edeyim develi avcıları ve develi kulübü için..
sevgili dostum can gardaşım...
iki senedir sizin oralara kadar geliyoruz...herşeyin başı dostluk....av da keklikde bahane aslında ama
oralarda gerçekden keklik var ve bunun kıymetini biliniz,koruyunuz
şikayet mekanizmanızı çalıştırınız,kulübünüzle iç içe olunuz
yoksa çok geçmez,sizin oralarda buralar gibi kısır avlaklar haline gelir...
develi kulüb başkanınızı yakından tanırım,develi nin arazisi çok fazla geniş bir arzi olduğu için
denetimi de bir okadar zor,işde burada siz değerli develi ve civarı köylüleri devreye giriniz
kaçak avcı ve zamansız avcı gördüğünüzde gerekli mercileri harekete geçireceksiniz...
meralar ava açık sezon açık ve oralara gelen avcılarında
evrakları tamsa ozaman yapacak birşey kalmıyor malesef...
şuanda emet avcılar kulübü yerine
develi avcılar kulübü başkanı olsaydım,çok güzel bir planlama ile develi meralarını çok rahat bir şekilde koruyup dahada avını bol hale getirebilirdim diye düşünüyorum...
avcı kulübleri bunun için vardır
develi avcılar kulübü ve yönetimide bunun için var olmalıdır...saygı ve sevgilerimle
mustafa çil
emet avcılar kulübü başkanı
ozturk
29.Ekim.2008, 16:34
ali gardaşım döktürmüşün sende bizim misafir dağına gelirsin. bizim sözümüz dosta gül düşmana kursundur anlayana dimi. bu arada ilhan ben
Evet sana katılıyorum av sezonu açılmadan kendini bilmezler palazları vuruyor
bunun ne kadar yanlış olduğunu zaten gerçek avcılar bilir
bohçacılar mı Allah hepimizi ve avlarımızı onlardan korusun...
ali demir
31.Ekim.2008, 18:52
AVCI DOSTLAR BİR İKİ GÜNDÜR SİTEYE GİREMEDİM KUSURA BAKMAYIN DEVELİ DEDİK KEKELİK DİYARIYMIŞ DEDİK BUNU BAŞKA KONULARA ÇENLER OLMUŞ İLHAN KARDEŞİM GÜZEL BİR YAZI YAZMIŞ HELAL OLSUN DOSTA GÜL DÜŞMANA KURŞUN DİYE BİZİ DOST GÖRENE SONUNA KADAR GÜL GÖRMEYENE İSE HAKKATEN KURŞUN OLUR AVCI ABİLER BİZ KİMSENİN HAKKINDA BİRŞEY YAZMADIK SADECE OLAN GERÇEKLERİ YAZDIK MUSTAFA ÇİL ABİ NE GÜZEL YAZMIŞ 3 SENE SONRA KISIR AVLAK OLUR DİYE UYANDIRMAYA ÇALIŞIYOR EVET BU ARADA HACI EMMİNİN MİSAFİRİ OLARAK GELMİŞLER HOŞGELMİŞLER KEŞKE BENDE ORDA OLSAYDIMDA DAHA İYİ TANIŞSAYDIK İYİ OLURDU AMA NASİP DEGİLMİŞ OLUR İNŞALLAH BİR GÜN BAZI YAZILARDA AVCILAR ŞUNU YAZMIŞ YOKSA GELMEMİZİ İSTEMİYORLARMI DİYE HARİTANI AÇ DEVELİ GÖZÜKÜYOR SENDE GİT BİZKİMSEYİ İSTEMEMEZLİK YAPMIYORUZ YAPAMAYIZ GİDERSENİZDE AVINIZ BOL OLSUN TABİ OLURSA BEN BURDAN SESLENİYORUM DEVELİNİN AVCILARINA DEVELİ BİZİM MERASI BİZİM DAGI TAŞI KURDU KUŞU BİZİM BİRAZ DAHA SAYGILI OLURSAK BİZİM GELECEGİMİZE MİSAFİRİMİZE HERŞEYİ BIRAKIN KENDİ ZEVKİMİZİ DAHA İYİ YAŞAMAK İÇİN BUNU YAPMALIYIZ AVCILAR OLARAK BUNU KORUMAK BİZİM BORCUMUZDUR HADİSİ ŞERİFTEKİ GİBİ SİZİN EN İYİNİZ BORCUNU EN ÇABUK ÖDEYENİNİZDİR GELİN GELECEK SEZONA HAZIRLANALIM VE BUNU YAPALIM SAYGILARIMLA
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.