Orijinalini görmek için tıklayınız : ç.kale çan'dan sevgiler.ben irfan
irfan kobak
22.Ekim.2008, 20:34
SATILIK AV KÖPEKLERİ İLE BİLGİ ALMAK İSTİYORUM ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ?
İsmail ÇIKRIKÇI
22.Ekim.2008, 21:01
İrfan bey Foruma gir Avkolik Pazar orda Av Köpekleri Alım-Satım-ilan bölümü var orda aradığınızı bulabilirsiniz. Saygılar
Sebahattin AVCI
22.Ekim.2008, 21:24
dostluğun kardeşliğin sevgi va saygının eksik olmadığı avkolik adı altında dostkoliğe hoşgeldiniz sefalar getirdiniz çanakkaleye sevgi ve saygılar RASTGELE
HOCAM SİTEMİZDE HEMEN HEMEN HER AV KONUSUNDAN YORUM VE PAYLAŞIMLAR BULUNMAKTADIR KUŞUN DAN TUTUN BALIĞINA KADAR İLANLAR BÖLÜMÜNDEN BAKABİLİRSİNİZ
Mustafa ÇİL
22.Ekim.2008, 21:56
pointer,seter,draktar,kurzhaar
eğitimli veya yavru ne istediğinizi belirtirseniz arkadaşlar size daha çok yardımcı olacaklardır sanırım
fevzi dursun
22.Ekim.2008, 22:02
sevgili dostlar irfan kardeşimizle yaklaşık yarım saattir msn den konuşuyoruz. sitemize biraz acemi doğal olarak. konu açmasınada ayrdımda bulunmuştum. yavaş yavaş sitemize alışıp paylaşımlarımıza katılacak.
arkadaşımızı yanlış anlamasınlar. aynı zamanda bu bir tanışma mesajıdır. sadece bir av köpeğine ihtiyacı olduğunu dile getirdi. kendisiyle msn den konuştuk. arkadaşımız avcılığa yeni gönül vermiş. bizlerde buradan elimizin el verdiği kadar yardımlarda bulunacağımızdan hiç şüphesi olmasın
irfan kardeşim aileye hoşgeldiniz..
İrfan kardardeşim (yaşıtım) hoş geldin. Sen sitedeki paylaşım ve katkılarına devam et.
Köpek gelir seni bulur inşallah.
Saygılar.
hamza ercan
23.Ekim.2008, 16:13
İrfan kardeşim .Aramıza hoşgeldin.Antalyadan selamlar.
İrfan kardeşim aramıza hoşgeldin,Çan a selamlar...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.