PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ŞAHMELİGİN EN HIZLI AVCISI KARDEŞİM HOŞGELDİN

ali demir
31.Ekim.2008, 19:13
İLHAN ÖZTÜRK YANİ REİS ÖMER EMMİNİN KARDEŞİ HOŞGELDİN SİTEYE MEMMUN OLDUM KARDEŞİM ARTIK BİZDE YAZALIM GÖRÜŞLERİMİZİ ENİNE BOYUNA NE DERSİN HATTA YAZMAKLA KALMAYALIM IRMAKTAN TUT KAVAK TAŞLI DERE ARMUTLU OGLU ZİYA DERESİ YALÇI CAMIZ YATAGI KARA TAŞ ANLATALIM BİRDE BU SENE GÖRÜTÜLERSEK VALARIBAKSINLAR GENÇ AVCILAR NE YAPARMIŞ TEKRAR HOŞ GELDİN ŞAFAK 35

ozturk
01.Kasım.2008, 20:03
eyvallah gardasım bu jestıne sonsuz tesekur ederım hosbulduk senın kadar olmasada bu işi az cok yapıyoruz inan senin kadar avcı olsam oskar alırdım heralde gardasım. evet anlatacagız ınsallah allaha emanet ol

02.Kasım.2008, 15:06
Kardeşim hoşgeldin neden bu denli geciktin anlamış değilim neyse geç olsunda güç olmasın.Allaha emanat ol

unforgiven
02.Kasım.2008, 15:28
Ailemize hoşgeldiniz...Değerli katılım ve paylaşımlarınızı bekliyoruz...

Saygılarımla...

kazım bozkurt
02.Kasım.2008, 16:00
dostlugun tek gercek oldugu avkolige hoş geldiniz saygılar izmir.........

ozturk
02.Kasım.2008, 16:13
hos bulduk sagolun kadır abı nıye geç kaldımı sana soylemıstım.

Sebahattin AVCI
02.Kasım.2008, 16:15
ŞAHMELİ ğin EN HIZLI AVCISI DOSTLUĞUN VE KARDEŞLİĞİN SAYGI VE SEVGİNİN EKSİK OLMADIĞI AVKOLİK ADI ALTINDA DOSTKOLİĞE HOŞGELDİN SEFALAR GETİRDİN DOSTCA KAL RASTGELE SEVGİLİ KAYSERİLİ KARDEŞİM

Kaan KARACA
02.Kasım.2008, 16:20
Şahmeliğin hızlı avcısı aramıza hoşgeldin...
Saygılarımla...

ozturk
02.Kasım.2008, 16:28
arkadaslar gercekten sızllerle aynı dılı komusmak cok guzel nasıl dıyeceksınız avcı olmayan arkadaslarla av konusmak almana tarzanca konusmak gıbı oluyor bence burası ve sızler harıkasınız allaha emanet olun allah yar ve yardımcınız olsun rast gele

suleymanfakili
02.Kasım.2008, 17:52
ilhan abi şahmeligin en hızlı avcısıyım demiş abi şahmeligin %90 ı en hızlı benim diyo.

görüşelim abi nerelerdesin sen.

ozturk
02.Kasım.2008, 19:58
yunusum ıstanbuldayım senın yarı tarafında sahmelikli bırde ben hızlıyım demıyorum arkadaslar soyluyor bır gun ava gıderız ınsanllah. yunus kurbanda develıdeyım gorusuruz. k.i.b allaha emanet ol

Mesut BÜLBÜL
03.Kasım.2008, 09:24
canım kardeşim aramıza hoş geldin sefalar getirdin şimdilik muğla milastan selamlar saygılar paylaşımlarınıda bekleriz

4x4cemal
04.Kasım.2008, 19:34
Selamün Aleyküm. Ali kardeşim, zilli gibi bi köpeğin olur, kendi vuran bi tüfeğin olur, bide Şahmelik'li olursan, İlhan gardaşım gibi hızlı olursun, adam tam Avkolik tüfekle yatıyor ayağından botları dahi çıkartmıyor sabah ava gideceğim diye, hepsi bi yana gerçekten İlhanın avcılığı tartışılmaz, dostlarımı görmekten çok mutluyum, Hoş geldin İlhan. Develiden selamlar

mustafa aydoğmuş
05.Kasım.2008, 04:29
aramıza hoş geldin

ozturk
05.Kasım.2008, 18:23
hosbulduk cemal abım nasılsın valla ozledım. abı sızon yanınızda avcı sayılmayız ama ogrenecegız ınsallah allaha emanat ol abı. sanada slm lar mustafa kardes sagol hosbulduk