PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AV MUHAPBETİ YATAĞINDAN HASTAYI NASIL KALDIRDI BÜLBÜLDEN OKUYUN GERCEK

Mesut BÜLBÜL
06.Kasım.2008, 10:29
1990 YILINDA BİR KIŞ GÜNÜ HASTA ZİYARETİNE GİTMİŞTİK SANAYİDE DÜKKAN KOMŞUMUN rahmetli adil genc abimizle ayrrıca sonradan oda rahmetli oldu onada allah ramet eylesin . hanımının dayısına ölüm döşeğinde yengemizi istemiş rica ettiler nedemek dedik hemen akşamına yola cıktık hepberaber iki ayile gecmiş olsuna gitmiştik dedenin kız kardeşine bile alıp getirmiştik o gece neyse .
milasın avşar köyüne hasta dayıma gidelim ölecek miş dediler bize istiyormuş bizi hadi götürüver dediler, götürdüm . adamın odasına ayırmışlar gelenleri başında durdurmuyorlar helelalik istiyorlar dededen ses soluk yok hemen başında ölümünü bekliyorlar herkez yani yakınları komşuları da var neyse bizlerde adamları tanıyoruz yeni yeni yan odada bizler muhabbete koyuldukhavadan sudan derken sesim acılmış farkında diyilmişiz ilerledikce muhabbetimiz malüm AV KEYFİ keklik tavşa ördek meke bıldırcın avı tabiki bu lafımız rahmete ulaşacak dedenin kulağına kacmış ,o an başında bekliyene işaret eder O KONUŞANI CAĞIRIN BANA demiş seni cağırıyor bu odaya gel dedioğlu. bende rahatsız ettik diye üzüldüm özür dilerim amca dedim, elini kaldırdı birşeyler söyledi oğluna. < halen duygulandım şimdi dahi < adam beni kaldırın dedi hepisi başına cullandı ses yok arkasına yastık vede döşekleri yığdılar yaptılar isteklerini döşeğine oturdu .vede güzel bir işaret ğösterdi bana parmağı ile eliyle naber dedi bende iyiyim dedim dedeye eliyle anlat anlat dedi galiba sanırım oğlu baba bişemi var dedi yok bana gösterdi anlaşılan av muhabetimizi duymuş yatari ken mesut seni cağırıyor yanına abi ben bilmem dedimzaten ilk defa iştirak ettim evlerine gel gel dedi yanına yasıldım dede ne diyorsun dedim kulağıma fısladı muhabbetine duydum oğlum anlat bende cok avlar yaptın eskiden dedi inanın bir ev insanda bizi bakıyor AHA HORTLADI MİSALİ millet parmağı ağzında bizi bakıyor herkez vede o kış günü benden ter boşandı bana anlatmamı vede normal bir insan gibi dinlemeye koyuldu neyse anlattık olanlardan başına şapkasına bile buldurdu giydi oturdu gecmişlerden de o da anlattı bizleri anlattık oda bana anlattı tabiki millet cay kahve verilmesini istedi unutmam mümkün diyil o anı ama sırtımı sıyazlıyarak yinede gelmemi hep istedi sevdim oğlum sana dedi millet şaşırdı dede 1,5 aydan buyana daha yatağında kalk mamıştı dediler parmaklaını ısırdılar vede dedeyle sonra vedalaştık ama10 gün sonra hakkın rahmetine ulaştı halen dahi konuşuruz bu konuyu ayilecek bir araya geldiğimizde oğlanlarıyla torunlarıyla da benide kendi evlatlarıgibi severler sayarlar gurur verici bir olay allah dedemizin ALLAH TOPRAĞINA BOL MEKANINA CENNET ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN DERİM buda benim yaşadık larım AVCILIK HASTAIĞI BÖYLE ZAMANDA BİLE ölüm döşeğinden kalkıpta son nefesi sayılan sasatlerinde bile kaldırın beni oturtun diyorsa yorumlarınıza acabilirsiniz bizler ufuk güldemirin ölümüne kadar ava gittiğini bilen insanlarız öleceğini bile bile son nefesine kadar bunlar avlandılar ufuk beyede allahtan rahmet geride kalan acılı ayilelerine sabılar dilerim NOT yazar diyilim imla hatalarım icin şimdiden sizlerden özür dilerim MESUT BÜL BÜL muğla milastan selamlar sayğılarımla hepinize allaha emanet olun http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/6.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/27.gif

fevzi dursun
06.Kasım.2008, 12:06
mesur abicim insan ne de olsa biraz içi buruk okuyor. allah rahmet eylesin.

06.Kasım.2008, 12:12
mesur abicim insan ne de olsa biraz içi buruk okuyor. allah rahmet eylesin.

Mustafa ÇİL
06.Kasım.2008, 13:07
mesut abicim insan ne de olsa biraz içi buruk okuyor. allah rahmet eylesin.
paylaşım için sağolasın abi
her dostumuzun mutlaka bunabenzer bir anısı vardır

Mesut BÜLBÜL
06.Kasım.2008, 13:24
siz doslarımla paylaşayım istedim aslında anım da tazelendi o günü tekrar sanki yaşamış gibi icim buruldu sanki fevzi kardeşim mustafa vede kıvac kardeşim sağollasınız selamlar saygılar sizlere

06.Kasım.2008, 15:57
17 eylül 2007 de vurulup hastaneye yattığımda 1 ay hastanede kalmıştım...boktorların deyişine göre 1 senede zor kalkacaktım ayağa...

bu av azmi var ya av azmi...iki buçuk ayda kaldırdı beni...avcılık hakikaten anlatılamaz...

dedeye Allah tam rahmet...

Mesut BÜLBÜL
07.Kasım.2008, 06:17
orcun evet senin olayında bukadar la kurtulman cokta büyük bir mucize aslında helede bu olayından sonra tekrar ava dönmen işte tam bir av tutkusu sana engel ollmuyor dur sanırım yürümene inşallah tekrar gecmiş olsun sana da selamlar sayğılar milastan şimdilik
benim olayım bu yazdıklarıma yazariken bile düşün beya oturub muhabbete koyulduk beya sonradan kafalarınızı karıştırdım kusrada bakmayın

07.Kasım.2008, 11:04
Bülbül kardeş madem sende böyle yaşanmış gerçek öyküler var, bunları ölümsüzleştirelim.

Avcılık bu, dünyanın en eski ve en güzel mesleği, her derde deva...

Mesut BÜLBÜL
07.Kasım.2008, 12:33
başkanım benim de bu konuya anımsamammı avkolik sitesi icindeki bir paylaşımdan okuyunca aklıma benimde aslında paylaşım sayesinde geldi dedimki paylaşalım bizlerde bir yaşanmış mazimizi dedim seninde fikirve düşüncelerine katılıyorum neden olmasın kardeşim inanki o anı yazarken daha iyi yaşadım daha önce bu kadar anlayamamıştım bu olayın kıymetini ama şimdi daha iyi anladım selamlar sayğılar MUSTAFA başkanımhttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/6.gif