Orijinalini görmek için tıklayınız : Baba'msız olmaz illa ki...
Kaan KARACA
06.Kasım.2008, 20:05
Babaların Baba'sı
http://img369.imageshack.us/img369/1378/babambenmbesw0.jpg
Ben vurdum Babam buldu kamışların içinde ve o anda yakaladım onu makinemle...(Tabiki geçen sezon bu arada)
hamza ercan
06.Kasım.2008, 21:14
Maşallah MEHMET amcama.
Yusuf
07.Kasım.2008, 06:18
Allah sanada cocuklarinla beraber avlanmayi nasip etsin.
kazım bozkurt
07.Kasım.2008, 08:07
super bir göruntu emeginize saygı allah herkese babası ile avlanmayı nasip etsin ama nerde........................
fevzi dursun
07.Kasım.2008, 08:50
kaan tebrik ederim kardeşim gurur verici bi tablo. onlarda öğreneceğimiz daha çok şeyler var. benide avcılığa babam alıştırdı ama şu an allah uzun ömürler versin 80 yaşında hala eski av anılarını anlatırken sanki o anı yaşıyomuş gibi heycanlı. allah bizlere nasip edecekmi acaba şöyle oğlumuzla ava girmeyi.
Mustafa ÇİL
07.Kasım.2008, 13:33
babalar ah babalar
ne güzel kareler
kapadokyali_1981
07.Kasım.2008, 15:01
Evet bende çok severdim babamla ava gitmeyi. Senede bi kez kekliğe götürüyorum mutlaka bu sene daha nasip olmadı inşallah haftaya gideceğiz gene.
Kaan KARACA
07.Kasım.2008, 16:21
kaan tebrik ederim kardeşim gurur verici bi tablo. onlarda öğreneceğimiz daha çok şeyler var. benide avcılığa babam alıştırdı ama şu an allah uzun ömürler versin 80 yaşında hala eski av anılarını anlatırken sanki o anı yaşıyomuş gibi heycanlı. allah bizlere nasip edecekmi acaba şöyle oğlumuzla ava girmeyi.
Sağol abicim,gerçekten haklısın öğrenme konusunda...
Bu adam bana 3.5 yaşımda tüfek attırmış ve av olayını ruhuma kazımış..Allah ondan razı olsun...
Babamda 4 sene önce şeker hastalığı çıktı ve avdan biraz elini eteğini çekti ama taktikler,tarifler ve sonsuz tecrübeler sürekli gündemde...
Fırsat buldukça grubumuzla götürüyoruz avlara ama Allah sana nasip etsin inşaallah evlatlarınla ava gitmeyi....
Ben ve kardeşim hala çok keyif alıyoruz Babamla beraber ava gitmekten....http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/wink.gif
Saygılarımla...
Alpaslan YELGEÇER
07.Kasım.2008, 16:31
Allah herkese böyle güzel hatıralar nasip etsin.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.