PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sok goruntuler katliam

kazım bozkurt
11.Kasım.2008, 21:29
avcılık sitelerinde gezinirken gördum gorduklerimede inanamadım arkadaşlar hani limitler nerde baksanıza adamlar katliam yapmış baglantı adresi var resim kopyalanamıyor...saygılarımla

tahtalı
http://www.deallucant.com/html/images/deallucant/fotos/palomas-06.htm
keklik
http://www.deallucant.com/html/images/machos/fotos/aman_de_allucant_17.htm
bunlara yorum sizlerden böyle avcılık yapılırsa avda kalmaz avcının adı da kirleniyor

11.Kasım.2008, 21:36
abiciğim adamlar senede en fazla üç kere avlanıyorlar...avlaklarına değer veriyorlar...özel avlağa gitmek için de bi para dertleri yok,ekonomileri iyi çünkü...arjantinde günlük tahtalı limitin 3000 keklik limiti 1000!!!

kazım bozkurt
11.Kasım.2008, 21:48
olamaz demekki cok kuş var ne bilim ben gorunce sasırdımda

hamza ercan
11.Kasım.2008, 21:52
Bu kadarda abartıdır.Avcıda biraz da vicdan olacak be kardeşim.

kapadokyali_1981
11.Kasım.2008, 22:08
Bencede tamamen av çokluğuyla alakalı. Dış ülkelerde yapılan avlara akıl erdirmek mümkün değil zaten. Ne diyelim vicdanlarıyla kendi aralarında.

avci064
11.Kasım.2008, 22:25
Orda limitler ne olursa olsun bu kadar hayvanın öldürülmesini ( bu avlamak değil öldürmek ) hiç bir vicdan sahibi onaylayamaz. Bu resmen vahşet, katliam. 3 gün avlayıp bu kadar hayvan öldürmektense, sezon boyu hiç bir şey vurmadan dağda gezmeyi tercih ederim.

kazım bozkurt
11.Kasım.2008, 23:39
katılıyorum sana abicim saolun arkadaşlar ama gercekten ne zevk alıyolar halen anlamış deilim bence böyle avlanmak av deilldr yani her seyin bir zevki bir tadı vardır......herseyi tadında bırakmak en guzelidir bunlar mubarek 1 litre corbaya 10 kilo tuz atmışlar.........................

12.Kasım.2008, 09:02
Gavur bu doymak bilir mi? Eğer doysaydı, yıllarca Allahın yarattığı ve her konu ve şartta eşit olarak değeri olan siyah derili Zencileri hayvan gibi kullanır ve katledip ülkelerinin doğal kaynaklarını da sömürür müydü?

Hala günlük 1-2 dolar kadar para ile geçinmeye çalışan Afrika ülkelerinde sömürüye devam eden zihniyette vicdan ne arar.

Onlar sadece bizim gibi ülkelerin iç işlerine sıra gelince insan hakları savunucusu kesilip, kafalarına göre suçlu bulur ve ekonomik güçlerine katkı sağlamaya çalışırlar.

Konuyu dağıttım mı ne ?? :)

Tamer Kuvvet
12.Kasım.2008, 12:46
OHHAAA BE BU NE YAZIK VALLHA PARAYLADA OLSA BU İŞ AVCILIK DEĞİL YAZIKLAR OLSUN

Yusuf
12.Kasım.2008, 13:14
Arkadaslar orada 250 tane kadar kus var bunlar O Nurettin Hasman denen adamin yanina yaklasamaz O hain 800 tane vurmustu hemde bizim ulkemizde.

fevzi dursun
12.Kasım.2008, 14:58
Arkadaslar orada 250 tane kadar kus var bunlar O Nurettin Hasman denen adamin yanina yaklasamaz O hain 800 tane vurmustu hemde bizim ulkemizde.

çok haklısın yusuf kardeşim. o kadar uzağa bakmaya gerek yok bu canilerin bi taneside burnumuzun dibinde.

pythom
12.Kasım.2008, 15:06
Adamlarda av var vuruyorlar kardeşim.

12.Kasım.2008, 15:14

çok haklısın yusuf kardeşim. o kadar uzağa bakmaya gerek yok bu canilerin bi taneside burnumuzun dibinde.

Abi gavur olmak için illede yabancı dil konuşup farklı dine mensup olmak gerekmiyor.

Para bu adamı dinden de imandan da çıkarır..http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/64.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/64.gif

12.Kasım.2008, 16:09
arkadaşlar buşahıslar bence katliam suclusu biri 800 katlediyo öbürkü 250 katlediyo tolam 1050 buneya ayarım kaçtı insaf saymaya calışsan bile zaman alır bu avcılık değil bizbu pilağı sanırım böyle dinlemeye devam edicez duyarlı arkadaşlara saygılar.

Rıdvan Kocataş
12.Kasım.2008, 16:34
onların av kültürü ve limtileri tamamen farklı.
1: özel avlaklarda avlayabilirler (limitsiz olarak)
2: onların hükümeti av ve avcıya değer veriyor. Verdikler pul harç vs. hepside tamamen avcı için harcanılmaktadır.

12.Kasım.2008, 16:40
türkiyede bıldırcın icin özelavlak mı var

2: onların hükümeti av ve avcıya değer veriyor. Verdikler pul harç vs. hepside tamamen avcı için harcanılmaktadır.

sipsak
12.Kasım.2008, 17:44
ALLAH ISLAH ETSIN

12.Kasım.2008, 18:33
Avcı dedigin Vicdan sahibi olmalı.Bunlar katil..Başka ne denebilirki.Öldürme dürtüleri ön plana çıkmış insan müsvetteleri sürüsü. Avcılar olarak bu günlerimizi aramak istemiyorsak,o hayvanların zayıf noktaların dan istifade edip onları katletmeyelim.Unutmayalım ki biz onlara muhtacız.selamlar.

Yusuf
13.Kasım.2008, 05:25
Arkadaslar
Benim oglum ellerinizden oper 3 yasinda.Ben Allah kismet ederse onun buyudugunu gorup beraber ava
gitmek istiyorum, Eminim ki bu butun avci arkadaslarimizin dilegidir.Yani bu avlari onlarinda gormesini istiyorum.
Bu tur katliamlara karsi ne gibi onlem almamiz gerekir bunlara nasil engel oluruz,Bu adamlar avci falan degil,bizler
ruyalarimizda keklik sesi duyup uyanan kisileriz bunlar bir defada gelip bizim on senede avlayacagimiz kusu iki,uc gunde katlederken seyircimi kalacagiz.Hep kendi aramizda mi soylenip duracagiz.Bunlara karsi birseyler yapamaz miyiz.
Ne yapabiliriz yorumlarinizi bekliyorum.

kazım bozkurt
13.Kasım.2008, 09:37
herkese teşekkur ederim yorumlar için ama engel olunacak bişi gorunmuyo adamlar işin pisini cıkarmışlar bizler sadce konuşuruz al birtane de 800 yuz vuran var o nolcak ilk ondan başlamak lazım............................................s aygılarımla avcıyız dogacıyız sonuçta

Sami KARATAY
13.Kasım.2008, 10:05
El insaf,bu avcılık değil katliam.böyle kişiler ne doğayı severler ne doğanın bize verdiklerine bunun adına avcılıkta denemez ,bu resmen katliam,bunu yapanlar avcı değil resmen katil Semih kardeş paylaşım için teşekkürler

burhansen
13.Kasım.2008, 12:54
adamlar ne yapsın o kadar avvarki hertürlü arazideki mahsule zarar veriyor ,,av bol ,, doğaya ve kuş popülasyonuna değer veriyorlar ki sonuç : bizde onlar gibi olsaydık ,, göller nehirler kurmasaydıı ,,, yaniii

Rıdvan Kocataş
13.Kasım.2008, 18:41

Bıldırcın için yok fakat Bursada sülün için var diye biliyorum.
Onların av kültürü değişik diyorum çünkü
bizler kargaya, sincapa ve diğer kemirgen hayvanlara pek silah sıkmayız. Ama onlarda basbayağı büyük hayvan yada keklik avı gibi avlanıp videoları sitelerde yayınlanabiliyor.

fevzi dursun
13.Kasım.2008, 18:47
ördek içinde özel avlak yok herhalde. ama ördeklerin çoğu göç sırasında özel olarak yapılmış gölet gibi yerlerde dinlenip yollarına devam etiklerini duymaktayız.

13.Kasım.2008, 19:03
konusülün veyabaşka birşey değil onlar aş mamış aşındırmış ben 800 bıldırcın dan basediyorum herhalde sen farklı anladın burda olayın cözümü nasıl olur onu arasak daha iyiolur

Bıldırcın için yok fakat Bursada sülün için var diye biliyorum.
Onların av kültürü değişik diyorum çünkü
bizler kargaya, sincapa ve diğer kemirgen hayvanlara pek silah sıkmayız. Ama onlarda basbayağı büyük hayvan yada keklik avı gibi avlanıp videoları sitelerde yayınlanabiliyor.

kazım bozkurt
14.Kasım.2008, 05:53
arkadaşlar ben tşk ederim herkese yorumlar için bu 800 bıldırcın vuran adam ceza yedimi bilgisi olan varmı

Yusuf
14.Kasım.2008, 07:52
Abicim Nerde o adama ceza yazacak kurulus?
Gerci nerede diye aramaya gerek yok sen limiti iki tane gec tepene dikilirler.

kazım bozkurt
14.Kasım.2008, 08:45
abi ben konuşmak istemiyom işte ...................insanlar al avcı diyolar böylelerine kusura bakmayın sözum meclisten disarı...................istersen yap zaten o 2 taneye sende tenezul edip vurmazsın onuda gec avcı adamda limiti doldumu dinlenmeye cekilir isterse 3 dakkada isterse 3 saatte.....bu kendine kalmış....................................

altay selenge
14.Kasım.2008, 09:42
Arkadaşlar, adamlar tarlasında, bağında, ovasında, dağında yani tüm zirai tarımsal ilaçlamada dünyanın yasakladığı zirai ilaçları kullanmıyor. Kullanmadığı gibi tüm av hayvanlarıda korunmuş oluyor. Ne yazıkki ülkemiz zirai atıkları alıp kullanmakta üstüne yok. Adamlara kızmaya gerek yok bir bu kadar daha vursalar avları tükenmez. Avı tüketen zirai ilaçlardır zirai ilaçlardır. Avrupalı kendi ülkesinde yasakladığı ilacı ülkemize bağası bicilmez fiyatlarla satar bizim cahil ciftcimizde alıp bir güzel tarlasında bağında kullanır. Nede olsa Avrupadan gelmeye ilaçlar, en iyisini onlar bilirya. Yazın tarlasını eker , kışın ise yem bitkisi ekmesini bilmez. Kışın o güzelim boş tarlalar boş boş durur. Güze geldimide bir güzel anızları yakar. Kimseye kızmayalım. Biraz dönüp kendimize bakalım. Eski av dergilerine bakan avcılar göreceklerki zamanında bizim ülkemizdede böyle avlar yapılmıştır. ama avrupanın yasakladığı ilaçları bize satıp biz kullanmaya başlayınca avlarda böylelikle yok olmuştur. Sağlıcakla kalın.

14.Kasım.2008, 19:06
bu ne avcılık nede insanlıktır bu düpe düz katliamdır

Kaan KARACA
14.Kasım.2008, 19:26
Arjantin'de av kuşları süne zararlısı gibi ekinlere zarar verdiği için av limitleri çok yüksek tutuluyor.Ayrıca ördek ve tahtalı güvercinin göç yolu ve üreme mekanı.Adamlar hele ki üveyik konusunda acaip limitler koyuyorlar yani üveyik tarlalara zarar veren sayısı en yüksek olan kuş.Bundan dolayı devlet politikası olarak avcılığı iyi bir gelir kaynağı yapmışlar.Şöyle basit bir örnek verelim bazen bileği ve omuzu sağlam bir kişi 2500 fişek atıp yarısından fazlasınıda vurabiliyor.Herhangi bir limit yok üveyikde.Farklı sitelerde görüntüleri var.
Saygılarımla....

Rıdvan Kocataş
14.Kasım.2008, 20:06
arkadaşlar ben tşk ederim herkese yorumlar için bu 800 bıldırcın vuran adam ceza yedimi bilgisi olan varmı

Onlara ceza yazacak adam anasının karnından doğmamıştır. Onların gücü ancak bizim gibi garibanlara geçer

kazım bozkurt
15.Kasım.2008, 08:30

Onlara ceza yazacak adam anasının karnından doğmamıştır. Onların gücü ancak bizim gibi garibanlara geçer

kardeşim bunu hep soledimmmmmmmmmmm ama işte guç meselesi biz garibana yazan yazana ama zengine yassalar bile ödemez biliyorum piyasaya yazıldı gösterilir ama yazılmaz ben eminim yapılmış olsa en fazla bunu yaparlar zengin adammm..haha bunlar aslında gulunecek insanlar katliamcı .................................................. .... devirde işte böyleleri oldukca avcı ismi kirlenir...