PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ALMAN AVCI KUSURSUZ VE SERBEST

Alpaslan YELGEÇER
12.Kasım.2008, 18:16
BUGÜN CAMİAMIZLA İLGİLİ ÜZÜCÜ BİR HABER GAZETE SAYFASINDA KENDİNE YER ETMİŞTİ.KARABÜK'TE YABANCI BİR AVCI(GALİBA ALMAN) BİR MEVKİİDE AVA ÇIKMIŞ.AYNINDA KARABÜKLÜ BİR REHBER DE VAR.DOMUZ BİR YERDEN ÇIKIYOR VE BİZİM AVCI ATIYOR.VE VURUYOR.ANCAK İHMALKARLIĞININ SONUCUNDA KÖTÜ BİR OLAYA SEBEP OLDU.VURULAN DOMUZA BAKMAK İÇİN YANINA GİDERLERKEN AVCI AÇIK EMNİYETİNİ AÇIK UNUTTUĞU TÜFEĞİYLE ÖNÜNDEKİ REHBERİ VURUYOR.REHBER HEMEN HASTANEYE KALDIRILIYOR.SIRTINDAN GİERN SAÇAMLARIN AĞIR YAARLARA SEBEBİYET VERİLMESİNDEN KORKULUYOR.AVCIYA NE Mİ OLDU?BİLİNDİK MANZARA:AVCI KSURSUZ BULUNDUĞU İÇİN İFADESİ ALINIP SERBEST BIRAKILDI.ACABA DİYORUM BU OLAY ALMANYA2DA YA DA BAŞKA BİR ÜLKEDE GEÇSEYDİ AYNI ŞEY BİZE YAPILIRMIYDI ACABA?BANA SORARSANIZ BU OLAY YABANCILARIN BİZM ÜZERİMİZDEKİ BASKISININ EN BARİZ ÖRNEĞİ!BUYRUN YORUM SİZİN.

sipsak
12.Kasım.2008, 19:04
BU YABANCI ULKEDE OLSA TAM TERSI OLURDU BENCE ULKEMIZCE CARPITILMIS BIR HUKUK DUZENI VAR MALESEF ADALET SUÇLUNUNMU SUCSUSUNMU YANINDA BELLI OLMUYOR BIZIM ULKEMIZDE

Yusuf
13.Kasım.2008, 05:42
Helal Olsun sana Alpaslan
Bu genc yasta duyarliligini ve yorumlarini begendim.
Rastgele

pythom
13.Kasım.2008, 13:15
Ne olurdu biliyormusunuz TÜRK avcıyı süründürürlerdi,Anasından doğduğuna pişman olurdu,doğduğu güne lanet ederdi,avcının varını yoğunu elinden alırladı sonrada ülkeden si........... ederlerdi.

13.Kasım.2008, 13:33
Ne olurdu biliyormusunuz TÜRK avcıyı süründürürlerdi,Anasından doğduğuna pişman olurdu,doğduğu güne lanet ederdi,avcının varını yoğunu elinden alırladı sonrada ülkeden si........... ederlerdi.

Doğru.

Mesut BÜLBÜL
13.Kasım.2008, 14:54
ah ah yetse dedikleriniz geleceğin başbakanı olarak ta mahkemeye verirler ömrün boyunca ölümle sürünmek arasında gelir giderdik bence kardeşim allah bu duruma kimseye düşürmesin dikkat etmek lezım olanlardanda ders olmamız gerekiyor

Alpaslan YELGEÇER
14.Kasım.2008, 07:32
sağolun abiler eyvallah elimden geldiğince böyle haberleri sizlerle paylaşmaya gayret ediyorum.