Orijinalini görmek için tıklayınız : köpeğin cinsi
http://img376.imageshack.us/img376/9359/s5003187nj2.jpgsayın site sakinleri resimdeki köpeğin cinsi hakkında bilgi verecek kimse varmı.diyer üye oldugum sitedede sormuştum değişik cevaplar geldi ama kesin cevap çıkmadı
İsmail ÇIKRIKÇI
13.Kasım.2008, 12:23
Serkan bey fotodan köpek cinsi ayırt edilmez onu senin daha iyi bilmen gerek.
Bana kalırsa yerli kırmalara benziyor.
vallahi ismail abi ben anlıyamadım.işin doğrusu köpek konusunda tercübem yoktur.olurya anlıyan olur diye sorayım dedim ama haklısınız resimle anlaşılması zor.yorum için sağolasın abi.
pythom
13.Kasım.2008, 13:08
Yerli ırkı pointer ama çok güzel köpek benim ilk köpeklerimin cinsinden arkadaşlarımda haladaha soyundan var ben vermiştim tavşanı diri yakalıyor köpeğe iyi bak.
Sebahattin AVCI
13.Kasım.2008, 15:09
valla önden bi foto var yandan görünmüyor kuyrugun şekli falan kulaklarda tüy varmı azda olsa banamı öyle geliyor ama görünüşte bi pointer den başka birşeye benzemiyor kafa yapısı azda olsa speniel bretnel lıda andırıyor saygılar
Serkan bey fotodan köpek cinsi ayırt edilmez onu senin daha iyi bilmen gerek.
Bana kalırsa yerli kırmalara benziyor.
paranın vatanı olmaz derler köpeğe gelince eger avvı iyiise sizide memnun ediyosa ırkınında önemli olcağını sanmam abicim sayğılar
fevzi dursun
13.Kasım.2008, 17:53
serkan kardeşim köpeğin cinsinin hiç önemi yok dışarıdan bakıldığına göre seni çok sevdiği belli. komut vermen için gözünün içine bakıyo. bu değerli usta avcı dostunun kıymetini bil.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.