PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GÜZELLERİM VE BEN

fatih demircan
08.Ocak.2008, 14:01
http://img184.imageshack.us/img184/993/kekliklerpu1.jpg
arkadaşlar 2 hafta önce başka bir ekiple gittiğim bir avda duble yaptığım keklikler.daha önceki deneyimlerimden ders alarak yaptığım atışlarım bunları vurmamı sağladı.keklikler 6 kadardı köpek fermayı bastı iice konsantre oldum hadi kızım derken harrrrrrrr daha bir karış havalanmışlardı ki birini ilk atışımda düşürdüm dieri sağıma yani aşağı gidiyor kanada bindi binecek bindirirmiyim bi atış yok geride kaldım önüne geçtim son sıkıyı bi patlattım hooop düştü düştü ama müthiş bir adrenalin yaşamıştım hem köpeğimin ustalaştığını gösterir hareketlerini görmem hemde keklikleri avlamanın sevinciyle o günlük istikakımı doldurmuş oldum.köpeğimin adı LUCY arkadaşlar.O bir Mustafa ÇİL köpeğidir.teşekkürler ÇOBANOĞLU

ismail talay
08.Ocak.2008, 16:26
yakışır fatihime

murat emre
08.Ocak.2008, 19:31
çok güzel allah arttırsın kardeş.

Mustafa ÇİL
08.Ocak.2008, 22:17
KÖPEK BENDEN ÇIKMA OLABİLİR AMA ONU SEN EĞİTTİN FATİH GARDAŞIM,,,O KÖPEKLER BENDE DOĞAR ,SİZDE ,,SİZİN GİBİ DEĞERLİ DOSTLARDA NAM OLUR...ONLARA EMEK VERENLER SİZLERSİNİZ...BİLDİĞİM KADARI İLE YENİ BAŞLADI AMA TAM BAŞLADI...SABRIN SANA KÖPEĞİNİ GERİ VERDİhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/wink.gif

fatih demircan
09.Ocak.2008, 05:52
çok doğru mustafa abi bir çok insan bu köpek av yapmaz diyodu ama ben sabrettim ve şu an sabrımın karşılığını alıyorum.herkese burdan sesleniyorum lütfen acele etmeyin kimsenin söölediklerine de kulak asmayın herkesin köpeği kendine güzeldir o yüzden köpeklerimize sahip çıkalım onları bozmayalım

ismail talay
09.Ocak.2008, 07:27
sabrın sonu selamet; lucy nin kedilemeleri de mest ediyor beni..birde su ustam pol ü ün resimlerini göndersede görsek yavvv

09.Ocak.2008, 08:25
Avınız ve muhabbetiniz bol olsun kardeşler.Güğzel görüntüler için teşekkürler.İsmail kardeş az kaldı senin polün resimleride düşer bu aralar buralara az kaldı sabret.

fatih demircan
09.Ocak.2008, 10:30
enişte 43 inşallah seneye beraber bir av günü geçiririz dostluklarımız baki olur

Mustafa ÇİL
09.Ocak.2008, 21:27
İSMAİL SENİN POL MAŞŞALAHI VAR...SENİ BURADAN BİLGİLENDİREYİM BİRAZ
KÖPEĞİNİN BURUN YAPISI GEREĞİNDEN FAZLA KALKIK
KÖPEĞİN ÇOK HEYCANLI VE HIRSLI
APORT GÜZEL
FERMADA SABRI ŞUAN AZ,,ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR.
FAKAT AV ARAMA TARZI SEYREDENLERİ MEST EDİYOR.
BURADA İNŞALLAH ÇOK YAKINDA VİDEOLARINI HEP BERABER SEYREDERİZ
RESİMLERİNE GELİNCE VALLA ÇEKECEKTİM DÜNDE ,,ENİŞDE 43 SAĞOLSUN MAKİNANIN KARTINI ALDI ,,,GETİRMEDİ,FAKAT BU HAFTA MUTLAKA SENİ MEMNUN EDECEK RESİMLER ÇEKİP BURAYA ATACAM SEN MERAK ETME

Adil Karakus
09.Ocak.2008, 22:26
İsmail kardeşimizden ziyade benide heyecan bastı be Mustafa gardaşım ateşi düsürdün içime merakla bekliyoruz

Fatih HACIABBASOĞLU
10.Ocak.2008, 07:35
güzel av rastgelsin

10.Ocak.2008, 11:10
fatih gardaş avın bereketli olsun