PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SATILIK ŞOK VE HAVLAMA TASMASI

optikci97
19.Kasım.2008, 16:38
ARKADAŞLAR BU ÜRÜNÜ BİR ARKADAŞIM İÇİN İSTEMİŞTİK ÜRÜN GELDİ AMA ARKADAŞ ALMAKTAN VAZ GEÇTİ EĞER İLGİLENEN ARKADAŞ VARSA BENİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİR

MESAFE 400 M
FONKSİYONLARI :ŞOK-TİTREŞİM-ULTRASONİK SES
HEM ŞOK TASMASI HEMDE HALAMA TASMASI OLARAK KULLANILABİLMEKTEDİR.
KUMANDA 9 V PİL İLE ÇALIŞMAKTADIR.
TASMADAKİ ÜNİTE ŞARJLIDIR.

İLGLENEN ARKADAŞLA İÇİN TEL NUMARAM 05055735624

mustafa aydoğmuş
19.Kasım.2008, 19:20
fotoğrafını ve fiyatını da yazarsanız ilgilenen arkadaşlara kolaylık olmuş olur saygılar

browning
20.Kasım.2008, 06:18
resim ve fiyatını yazarsanız ilgilenen arkadaşlar için daha iyi olur (biride benim)

ibrahimyenigelen
20.Kasım.2008, 07:41
ALET SIFIRMI VE FİAT'I NEDİR RESİM-MARKA BELİRTİRSENİZ TALİP OLABİLİRİZ

20.Kasım.2008, 07:52
slm

fiyatını yazmanızı rica ediyorum. birde havlama tasması ne kadar etkili köpek üzerinde bilgi rica ediyorum. ( İş görüyormu )

mustafa aydoğmuş
20.Kasım.2008, 07:59
havlama tasması köpeğin ilk 2 gün canını yakıyor ama daha sonra tasmanın vermiş olduğu sinyali köpek öğreniyor ve havlayacağı zaman o sinyali duyduğu an vaz geciyor ben faydsını gördüm o tasmanın tavsiye ederim

optikci97
22.Kasım.2008, 14:31
Arkadaşlar kusura bakmayın ilanı alel acele yazdım

fiyatı 300 ytl

menzili 400 metre

elektro şok- ultrasonik ses - ve titreşim olmak üzere üç seçenekle köpeğe etki edebiliyor yada bu üç seçeneğin kombinasyonları ile

kumanda 9 v pil ile çalışıyor .

tasma ise şarjlı su ve darbelere dayanıklı

1-10 arası şiddet ayarı

resim ekleyeedim kusura bakmayın tasma kullanılmıştır ama kusursuz çalışmaktadır .

( bu tasma ile bir alman çoban köpei eğittik te :):):) bizi o kadar zorlayan köpek 1 anda kuzu oldu )

Şunu da üzerine basa basa anlatmak isterim ki bu tasmada amaç köpeğin canını yakmak değil
tasmada bulunan sinyal gönderme tuşu haricinde birde ses ve programlama tuşu var

örneğin köpeğe titreşim verdiniz titreşimden önce tasma bip bip bip bip diye ötüyor sonra titrmeye başlıyor yani bir müddet sonra köpeğiniz bip sesini duyduğunda yapmaması gereken birşey yaptığını anlıyor

yani her seferinde titreşim herseferinde şok verip köpeğin canını yakmak yerine sadece ses düğmesinide kullanabilirsiniz .

denedim çok işe yaradı

amacımız köpeğimizin kötü huylarını ortadan kaldırmak köpeğimize işkence etmek değil

SAYGILARIMLA

Mustafa ÇİL
22.Kasım.2008, 20:39
alan satan hayrını görsün
barış arada bir uğra gardaşım nerelerdessin sen

optikci97
23.Kasım.2008, 19:46
yav sorma be mustafa abi valla mesaiden nefes alamaz olduk arada bir bakıyorum ama evdede kızım rahat vermiyo kusura bakmayın affınıza sığınıyorum ama gönüllerimiz hep bir abicim

herkese selamlar

Mustafa ÇİL
23.Kasım.2008, 20:35
aleyküm selam gardaşım arada bir uğra yeter
ufaklık baya büyümüştür sanırım bnm için öp onu

cemalettlin tasabat
09.Mart.2009, 20:58
kardaş bir cevap yazmadınız rahatsız ettiysem özür dilerim

Oktay Kalyoncu
13.Nisan.2009, 08:23
marka belirtebilirmisiniz? numaxes canicom ise fiyat gayet iyi, thora elite ise çok pahalı. markasını öğrenebilirmiyiz?

KOSAVALIMİROGLU
13.Nisan.2009, 11:21
alan satan hayrını görsün

10.Temmuz.2009, 08:05
markası ney birde garanti kapsamındamı