PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Biraz "BİZ" Olalım

Alpaslan YELGEÇER
19.Kasım.2008, 16:52
bugün gazetemi elime aldım ve sayfaları karıştırdım.gazetenin ortalarında 2 sayfayı kaplayan ilanı gördüm:Japon devi Mitsubishi şirketi Türkiyeye ortak oluyor.ve ilanın sonunda şu yazıyordu:Hizmet anlayışımız değimiyor,sadece kimliğimiz değişiyor.ne dersiniz bu duruma.bu mu emanetçilik.topraklar nasıl alındı.afedersniz ama bu sözlerime klişe de deseniz ben söyleyeceğim.okuyan okusun.onu sat bunu sat.sonunda evlatlarımıza bıakacak toprak kalmayacak.ve korkarım sonunda tek milli markamız ÇAYKUR olacak.gerçi onun da %51ini yabancılara satarız ama.lütfen biraz milliyetçi olalım.gelecek nesli düşünerk birşeyler yapalım.tecavüzcüleri koruyacağımıza taciz edilenleri,hortumcuları savunacağımıza hortumzedeleri,amerikan yalakalarının peşinden gideceğimize Anıtkabirde yatanın Nutuk'unu okuyalım,yabacınlara parsel parsel satacağımıza toprağımıza kendimiz bekçilik yapalım,sanayiciyi çökerten zamalr yerine destek primleri verelim,küçük işletmeciyi "sinek" sanıp ezeceğimize "gelecek" deyip teşvik kredileri verelim,oturup birbirimizi yiyeceğimize elele verip pkknın kökünü kazıyalım.bu millete bütün kötülüklri yapıp sonra da "sağduyu" diyenlei savunmayalım.sokaklarda binlerce aç ve düşkün varken biz parmağında 65 milyarlık yüzükle gezen first ladylere bakmayalım.arkamızda GELİBOLU VE SAKARYA varken biz düşmanlarımıza dost diye sarılmayalım.unutmayalım ki Türkün Türkten başka dostu yok.bizim MEMLEKTİMİZ duruken başka diyarların aptalı olmayalımhttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif .artık şu aşağılık kompleksinden de kurtulalım.Türk yücedir,uludur ve güçlüdür.saygılar

Yusuf
20.Kasım.2008, 07:51
Alparslan burada yazan senin gercek yasin mi ?
Oyle ise helal olsun.

20.Kasım.2008, 08:24
Eyvallah canım benim uyanma zamanı geldide geçti bile ama bizim hiç de uyanmaya niyetimiz yok gibi görünüyor..... Vatanı için canını malını veren atalarımız nasıl rahat uyurlar kabristanlarında....

20.Kasım.2008, 08:55
bu arada diyarbakır da 2 şehit 4 gazimiz var. yüce türk milletinin başı sağolsun. bu canlar nereye kadar yanacak?!!!!!!allah ailelerine sabır versin,

Tamer Kuvvet
20.Kasım.2008, 09:05
Çağlar abim gerçekten iyi bir noktaya değindiniz kim bu şehitlere dur diyecek kim bu apo şerefsizini asacak yeter artık herşeyimize abd karışır oldu artık biz istediğimizi bağımsız bir şekilde yapamayacakmıyız abd kim avrupa kim uyan türkiye biz osmanlı torunlarıyız şerefsizlerin uşağı değil bu arada alpaslan kardeşime de teşekkürler güzel bi paylaşım olmuş

Mustafa ÇİL
20.Kasım.2008, 15:13
TEŞEKKÜRLER GENÇ ADAM

vedat oncu
20.Kasım.2008, 15:30
ALPASLAN İNAN YÜREĞİME SU SERPTİN,YENİ NESİLDEN HİÇ UMUTLU DEĞİLDİM ÇÜNKÜ HEPSİNDE Bİ YABANCI HAYRANLIĞI VARKİ SORMA SANKİ Bİ MATAHMIŞ GİBİ AMA ARALARINDA SENİN GİBİ GENÇLERİMİZ OLDUĞUNU BİLMEK BENİ RAHATLATTI KARDEŞİM,ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK.

Alpaslan YELGEÇER
20.Kasım.2008, 16:35
eyvallah abilerim.vedat abim merak etme abicim.bu nesil doğrudur biraz yoldan çıktı.biraz sendeledi.ama sizin gibi abiler,yol göstericiler olduktan sonra biz yolumzuu buluruz.artık günümüzde herşey avrupa malı.yeni nesile amerika malı plastik beyinler taktılar.bu tip beyinlerde sorgulama yetiis yok.bunalr ne gelirse "eyvallah" diyen beyin tiplerinden.yani büyük devletleri "Allah" gibi görüyolaar.onlara göre dünya artık global ve bu yüzden herkes "dost".tarihin önemi yok onalr için.çünkü onlara göre tarih "kanla ve vahşetle" dolu.bu nesil geliboluyu sakaryayı merak etmiyor.dolayısıyla bu lakayt nesilden ırak cephesinde mühimamımız kalmayınca türbe kiremitleriyle inglizlerin üzerine gisip onları püskürttüğümüzü anlatamayız.ayrıca çağlar abi.ben de bugün şehit habeini öğrendim ve çok üzüldün.ruhları şad olsun.Allah ailelerine baş sağlığı versin

sipsak
20.Kasım.2008, 16:49
bılgılerın ve bızıde bu konuda uyardıgın ıcın tesekkurler

20.Kasım.2008, 17:50
Bu ismi taşıyan bir kardeşimede böyle sözler yakışırdı. seni bu yolda ve bu fikirle yetiştiren ana ve babanın ellerinden öperim ALLAHa emanet ol kardeş.