Alpaslan YELGEÇER
20.Kasım.2008, 17:28
abiler tamam Türkiyemizde birçok av dergisi var.ama benim aklımda 1aydır bişey var.acaba bir seferliğine de olsa bir gazete çıkarabilirmiyiz.av gazetesi...Trkiyedeki avcılık meselelerini,dünya avcıalrının sorunlarını,av takvimini,türk avcılığının başbelası kaçak avcılar,teyp avcıları ve far avcılarını bu gazeteye yansıtırız.ve kalemi kuvvetli birkaç abimiz de bu gazetede makalelerini ayyınlarlar.ayrıca bu işe;yani yazarlık işine eğer tasvip ederseniz ben talibim.bçyle bir fikrim var.1aydır aklımda olan bu düşünceyi sizlere açamadım;çekindim.ama artık söyledim.bu gazete bir seferlik olsun ve bütün avcılara ücret karşılığı gönderilsin istiyorum.toplanan paralarla matbaanın parası ödenir ve kalanıyla da ya bu seneki avkolik yaz şölenine harcama yapılırya da muhtaçailelere yardım edilir.takdir sizin.ben fikrimi açıkladım.1aydır bunu düşünüyodum.gazetenin logosu eğer siz de tasvip ederseniz sitemizin logosu olur.logonun tam altına "Korumacı Türk Avcılığı" yazarız.ben bu gazetenin haftalık ya da aylık olmasını isterdim;ama maliyet bizi zorlaaybilir.matbaada da pek maliyet yok açıkcası.çünkü burada bizim bir abi avr kırtasiyeci.o kitap basacağı zaman matbaaya gidiyoruz.balıkesirliler bilir belki dinçer ofset var,paşa camii yanalrında.oraya gidip makul fiyata bastırıyoruz.ama yine de takdir siz canım abilerimin.benim aklımda bu var.saygılarımı sunarım...hatta gazetenin adını da eğer uygun görürseniz "Rastgele" koyarız.abiler benim avcılık konusunda da yazılarım var.bunalrı sunabilecek bir kürsü bulursam seve seve yaıyınlarım.tekrar saygılarla