Orijinalini görmek için tıklayınız : 16.11.2008 tavşan avımız
Selamlar avcı dostlar pazar günü yine güzel bir avlağa gittik keklik çıkartamadık ama tavşandan yana nasibimi yine aldım darısı bütün avcı dostlara,
Önce avlaktan bir fotoğraf atalım
Mustafa ÇİL
21.Kasım.2008, 15:12
ethem bey anlaşılan güzel avolmuş
benim uzun kulakdan yana şansım yoktur
arkadaşlar sağ olsunlar hehe
teşekkürler
kapadokyali_1981
21.Kasım.2008, 16:14
Ethem abi hoşgeldin aramıza. Maşallah güzel av olmuş zaten neyimiz varki nevşehirde tavşandan başka. Hadi bakalım koca kulağı burda kim daha çok gösterecek. Yarın ben gidiyorum bakalım nasibimizde olacakmı??
Ömer sağol hoşbulduk senin kadar nerde bulacam tavşanı senle yarış etmek. Ben köpeksiz yalnız avcı kısmette olurda ayağıma dolanırsa çantaya giriyor yoksa nerde bulupta resim atayım.
Mustafa bey teşekkürler sizde keklikte süpersiniz keklik olacakta tavşanamı bakacaksınız arasanız neler bulursunuzda teşekkürler
slm etem abi tavşanı doldurmuşsun kesin sen ter yaglı bulgurlu afiyet olsun abi
maşallah çok güzel görüntüler
erol kahraman
22.Şubat.2009, 17:56
avlak çok güzelmiş avınız daim olsun
İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar, bu arada Hüseyin bu sezon inşallah birlikte avlar yaparız tavşan dolmaları, bıldırcın güveçleri de yaparız selamlar
cemalreis
28.Şubat.2009, 14:00
ETEM GARDAŞIM AFİYET OLSUN DARISI SENEYE
Sebahattin AVCI
28.Şubat.2009, 15:38
ethem usta güzel meralarınız var avınız bereketli olsun rastgele
saygılar
inşallah etem abi busene güzel bir av yaparız avdan ziyade güzel bir ortam muhabbet yaparız abi herkezide bekleriz
mesut karaca
22.Mart.2009, 15:38
abi gzel av olmuş ama mera çok güzel bizim avlak lar ormanın içinde tavşanı görüş anı günde en fazla 2 veya 3 saniye neyse abi bo şanslar..
İyi dilekleriniz için teşekkürler, Mesut kardeşim kapalı alanda avlanmak daha zordur haklısın, bizim meralar kıraç ama tavşanlarıda bir o kadar hızlı kaçar, alanın açık olmasının dezavantajıda oluyor tabi, Hüseyin bu sezon bol muhabbetli güzel avlar yaparız inşallah, teşekkürler Sebahattin bey, Sağol Cemal abi yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için,
Selamlar
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.