PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : dikkatli olalım lütfen

sonerbayrak
23.Kasım.2008, 16:25
Tüfekle poz verirken, arkadaşını vurup öldürdü

ÇORUM'da lise öğrencisi 18 yaşındaki Orhan Tüzün, av tüfeğiyle poz verirken tetiğe dokununca 17 yaşındaki arkadaşı Çağrı Ülker'i vurarak öldürdü. Çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanan Tüzün, ifadesinde olayın kaza sonucu meydana geldiğini söyledi.
Bahçelievler Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda, ailesiyle birlikte oturan Orhan Tüzün lise son sınıf öğrencisi arkadaşı Çağrı Ülker'i birlikte kahvaltı yapmak için evine çağırdı. Kahvaltıdan sonra oturma odasına giden Orhan Tüzün, babası Ali Tüzün'e ait ruhsatlı av tüfeğini alarak Çağrı Ülker'den cep telefonu kamerasıyla fotoğraf çekmesini istedi. Bu sırada poz verirken Tüzün, yanlışlıkla tetiğe dokundu ve tüfek ateş aldı. O sırada cep telefonunu kamerasını ayarlamaya çalışan Çağrı Ülker, tüfekten çıkan saçmaların vücuduna isabet etmesiyle ağır yaralandı ve kaldırıldığı Çorum Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
Orhan Tüzün polis tarafından gözaltına alındıktan sonra bugün nöbetci mahkemeye sevk edildi. İfadesinde olayın kaza sonucu meydana geldiğini anlatan Tüzün, “Tüfeğin dolu olduğunu bile bilmiyordum. Nasıl olduğunu anlayamadım. Çağrı benim çocukluk arkadaşım. Aramızda hiçbir sorun yoktu. Böyle olacağını bilmiyordum. Çok pişmanım” dedi. Orhan Tüzün, ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

imported_avkolik
23.Kasım.2008, 16:54
Hayati bir konu çok dikkatli olmak lazım...Teşekkürler haber için

hamza ercan
23.Kasım.2008, 17:02
PAYLAŞIMI İÇİN TEŞEKKÜRLER.ÇOK ÖNEMLİ.

Sami KARATAY
23.Kasım.2008, 17:50
İki gencede yazık olmuş,biri fani olmuş diğeri ölünceye kadar viçdan azabı.bu kaza görünmez olabilirmi, evde dolu silah bırakılırmı,kadermi cahillikmi

fevzi dursun
23.Kasım.2008, 18:15
aman arkadaşlar sadece avcılık ava çıkmak değildir. çok sorumluluk isteyen bir spordur. evde çocuk varsa lütfen kilitli bir dolap yaptıralım. tüfeğimizi ve fişeklerimizi bu kilitli dolapta muhafaza edelim. bizler işteyken çocuklarımız tüfekle oyunlar oynayabiliyolar allah korusun.

23.Kasım.2008, 18:56
telafisi olmayan bidurum cok dikkate alınması gereken bir konu allah kimsenin basına vermesin gercekten cok üzücü .

Sami KARATAY
23.Kasım.2008, 20:45
Kütahyada buna benzer olay,evlat yoruluyor uyumak için otomobile biniyor ,bir silah sesi evlat rahmetlik, başka bir olay molada atış yapıyoruz her zaman yapılan şeyler arkadaş pozeye iki fişek koyuyor birini ateşliyor arkadaşa veriyor arkadaş bilinçsizce tetik düşürüyor ALLAH tan namlu yere bakıyordu,düştüğümüz durum herkez şok....ALLAH hepimizi kazalardan,belalardan korusun,rasgetirsin

Mustafa ÇİL
23.Kasım.2008, 20:53
allah muhafaz
dostlar aman dikkat

Halil KÜÇÜK
23.Kasım.2008, 21:50
değerli bilgiler için teşekkürler
allah korusun

24.Kasım.2008, 06:12
Eğitim eğitim eğitim....

24.Kasım.2008, 08:42
Çok üzücü bir olay kimsenin başına gelmez inşallah

Alpaslan YELGEÇER
24.Kasım.2008, 17:30
abicim hatırlattığın iyi oldu.tüfek işi şakaya alınmayacak bir mesele.ben ne adamlar gördüm.30 yıldır av yapıyor;ama emniyeti açık unuttuğu için arkadaşını ya da kendini vuruyor.ne avcılar gördüm;domuz süreğinde domuz diye arkadaşını ve hatta balıkesir balyada özyeğenini vuruyor.ben çok bilmiş değilim.üzerimizde bir yükümlülük olmasın diye bunları söylüyorum.rastgele.