PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : drahthaar ilgili hikaye (alıntıdır)

kazım bozkurt
24.Kasım.2008, 05:36
Arkadaşlar sitenin birisinden alıntıdır, çok hoşuma gitti ve bunu bu sayfada paylaşmak istedim

Yine hangi köpek iyi av yapar, hangisi iyi koku alır gibi bir polemik başlamıştır ve arkadaşın birisi başlar anısını anlatmaya

siz birde benim rahmetli drahthaar ımı görecektiniz beyler,
Ormanda sıklıktan çayıra doğru geçerken rahmetli birden sola döndü ve kokuda ilerlemeye başladı biz daha ne oluyor diyemeden de fermaya çakıldı ,
bide ne görelim mandalar çayıra yayılmakta önlerinde de garip bir çoban.
bizim ki inatla burnunu çobandan yana tutup duruyor ...
şaştık kaldık , gel oğlum , buraya , hoop ... tık yok bizimki fermada çakılı ,
arkadaşım
-yahu bu çobanamı ferma veriyor demez mi?
selamlaştık yanına gittik , hal hatır sonrası ,
-yahu sen avcımısın dedik ...
Çoban
-yok beyim dedi...
-yahu üzerinde avla ilgili birşey mi var dedik ?
Çoban bu defa da yok dedi...
Arkadaşım
-senin adın ne delikanlı? deyince çoban ne cevap verse beğenirsiniz beyler...?
mehmet KEKLİK...

avcılıkla ilgili bir forumdan alıntıdır

24.Kasım.2008, 10:05
:D süper miş

24.Kasım.2008, 10:16
Vay be ne köpekmiş. Sanırım bunun adı da hissel ferma :) eline sağlık kardeşim paylaşımın için.

kazım bozkurt
24.Kasım.2008, 12:14
siz saolun abicim yorumlara devam

24.Kasım.2008, 18:44
Yaşşa Semih.Fevzi abinle takıldıgın belli olmaya başlamışhttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/24.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/24.gif süper....selamlar.

kazım bozkurt
25.Kasım.2008, 06:01
eee abi fevzi abi gibi adam zor bulunur onun için cok şanslıyım allah dostlugumuzu bozmasın onlara saygım sonsuz onlar gibi insanlar zor bulunur bu devirde onun bana gösterdigi yol dogru yol bana daha bu zaman kadar her seyin zorunu gösterdiler mesala avcılık belgesi için abartılan yalanlar megersem fevzi abi beni bilgilendirdi omum için şimdi önumde engell kalmadı burada adam gibi bir klup yok bunu fevzi abide gördu onun için söyluyecek söz bulamıyorum anla erkan abi sizler harbiden dostsunuz tum avkolige saygım sonsuz tşk ederim sizler gibi insanlar oldukca avcılıga zor leke surulur

tum avkolige teşekkurler öncelikle bana cok yardımcı olan fevzi abime saygılarımla
SEMİH AÇIŞ

1alkan1
20.Ocak.2009, 07:58
ehehe Süpermis abi :) böyle hikayeler iyi oluyor ... tesekkürler

20.Ocak.2009, 11:46
enterasan.valla süper hikayeymiş.

Sebahattin AVCI
21.Ocak.2009, 00:27
ula semih beni güldürdünya gecenin 03:25 inde allahta seni güldürsün kardeşim güzelmiş

veyselll
13.Nisan.2009, 20:41
yav abicim köpekte 6. hisse bak be keşke benim bi ara avlandığım drahterde da o his olsaydı ama nerde