PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TÜM ÖĞRETMENLERİMİZ...GÜNÜNÜZ KUTLU KUTLU OLSUN...

24.Kasım.2008, 08:51
Başta babam olmak üzere tüm öğretmenlerimizin gününü kutlarım...

onların değerleri ölçülemez...

mustafa aydoğmuş
24.Kasım.2008, 09:09
evet öğretmenlerimizin herkizin üzerinde az veya cok iyi veya kötü emekleri vardır tüm ögretmenlerimizin ögretmenler gününü kutlarım

kazım bozkurt
24.Kasım.2008, 09:12
aynen mustafa abi ögretmenler kutsaldır uzerimizde cok emekleri var her ögretmenin ögretmenler gununu kutlarım

fevzi dursun
24.Kasım.2008, 09:19
MİLLETLERİ KURTARANLAR; YALNIZ VE ANCAK ÖGRETMENLERDİR. ÖGRETMENDEN, EĞİTİCİDEN YOKSUN BİR MİLLET; HENÜZ MİLLET ADINI ALMAK KABİLİYETİNİ KAZANMAMISTIR...

M.Kemal ATATÜRK............

bu kutsal görevlerini severek yerine getiren türk öğretmenlerinin karşılarında saygıyla eğiliyorum. siz sadece bu gün değil her zaman bu ülkenin güneşisiniz. ve her zaman bu ülke sizin ışınızla görüyor ve sıcaklığınızla ısınıyor.

Halil KÜÇÜK
24.Kasım.2008, 09:50
özel günde bu gün öğretmenime karşı görevimi yaptım.
inanın ne kadar mutlu oldular anlatamam.
Bu vesile ile tüm öğretmenlerin, öğretmenler gününü kutlarım

24.Kasım.2008, 10:13
Ben de başta Rahmetle andığımız ve hiç unutamayacağımız, bize bu güzel ve onurlu yaşantıyı armağan eden Baş Öğretmen Atatürk'ün ve tüm öğretmenlerimizin ne yazık ki 1 güne sıkıştırılmış öğreteler gününü kutlar, geleceğimizin teminatı Türk evlatlarını hertürlü zor şartlarda yetişitiren ve geleceğe hazırlayan bu değerli insanların önünde saygıyla eğilirim.

MİLLETLERİ KURTARANLAR; YALNIZ VE ANCAK ÖGRETMENLERDİR. ÖGRETMENDEN, EĞİTİCİDEN YOKSUN BİR MİLLET; HENÜZ MİLLET ADINI ALMAK KABİLİYETİNİ KAZANMAMISTIR...

M.Kemal ATATÜRK............

aslandegirmenci
24.Kasım.2008, 13:54
Ben de hakları asla ödenemeyecek olan tüm meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım.

Alpaslan YELGEÇER
24.Kasım.2008, 17:34
sağolasın orçun abicim.inşallah ben de birkaç yıal bir edebiyat öğretmenyim.rastgele

sipsak
24.Kasım.2008, 18:16
BUTUN OGRETMENIN OGRETMELER GUNU KUTLU OLSUN ONLAR BIZIM EN DEGERLI OGRETICILERIDIR

tavaci_43
24.Kasım.2008, 19:09
Bende bu sitede bir öğretmen olarak tüm meslek taşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum.