Orijinalini görmek için tıklayınız : HER TÜRLÜ İMKANINIZ OLSA HER NEOLURSA OLSUN TERCİHİNİZ HANGİSİ OLUR?
HERKESİN DÜŞLEDİĞİ BİR JEEP VARDIR :) BENİM ARAZİDE VAZGEÇİLMEZİM LADA NİVA'DIR.........
dört tekerlekli üstü kapalı olsunda ne olursa olsun...
Hiç düşünmeden cevap verdim. Tabiki LADA NIVA. 1993 den bugüne buna binmekteyim. Hatta ikinci lada nıvamız. Ankette sorduğun birçok arabayı arazide az kurtarmadık :) biraz gençliğin vermiş olduğu hevesten kaynaklanacakki. jant lastik vs. ile süper bir spor görünümü ama istediğindeyse sökülüp tam bir arazi canavarı oluyor. bu resimler ben yenı araba almadan önceydi. şimdi ise babam tüm lastik ve aksesuarları söktü.orjinal görünümünde...
buda benim arazi canavarım
http://img99.imageshack.us/img99/2438/12869524ru8.jpg
http://img99.imageshack.us/img99/3897/63668149sp7.jpg
fehmiabaci
25.Kasım.2008, 13:07
Mustafa abime katılıyorum dört tekerlekli olsun üstü kapalı olsun bir de ikide bir arızalanıp yolda bırakmasın gerisi
mühim değil http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/wink.gif
Yaşa be enişte gözünü seveyim üzeri kapalı olsunda yolda bırakmasın ne olursa olsun kabulümüz.arabayı araba yapan direksiyonundaki şofördür biz ne 4x4 ler gördük kendine güvenip çamurda saplanıp kalmış veya karşıdan ya burası çok pis arabam kirlenecek diye yol değiştiren baba reno gider be kardeşim ladanivada iyi ama bagajı yok başkasını tanımam.
hamza ercan
26.Kasım.2008, 16:00
Gürkan kardeşim ankette TOYATA LAND CRUİSER unutmuşsun 4X4ler için de ismi efsane diye anılır arazide ve eğim de onun üzerine yoktur .4X4 araçlar karşılaştırmalarına bakarsan görebilirsin.Tabiki imkanı olanlara biraz tuzlu.Burada TOYATANIN RAV4 ünü alman gerekmiyordu.RAV4 asfalt 4X4 olarak geçer.
ADAPAZARLI AVCI
27.Kasım.2008, 05:39
NE OLURSA OLSUN LADA NİVA KEÇİ GİBİ DİR. YOLDA BIRAKMAZ. ÇAMURDA KALMAZ. BATMAZ.
mitsibushi yeni l 200 atlanmış sanırım. irdelenmesini şiddetle tavsiye ederim.
Benim tercihim suzuki vitara.
benim tercihim hammur yada niva
kazım bozkurt
08.Ocak.2009, 19:14
bana soracak olursanız mitsubishi L200 derim arazida cok kullanışlı bir aractır kendisi :D :D :P
feridun berin
08.Ocak.2009, 19:53
mecnuna sormuşlar en güzel kız kim diye demiş leyla demişler o okadar güzeldeğil demiş siz ona mecnunu gözüyle bakmadınız ki güzelliği göresiniz şimdide bana soruyosunuz hangisi hiç biri değil en güzeli benim 2006 -1.5 dc. kango yolda bırakmaz dağtaş her tarafa mayer neden okadar güzel çünlü benim. jeep ler sizin olsun avınız bol olsun. selam
sipsak
08.Ocak.2009, 19:59
NE OLURSA OLSUN LADA NİVA KEÇİ GİBİ DİR. YOLDA BIRAKMAZ. ÇAMURDA KALMAZ. BATMAZ.
imported_avkolik
09.Ocak.2009, 12:22
X5 şaşmaz :)
Mesut BÜLBÜL
09.Ocak.2009, 13:04
altı yerden yüksek olan arazili atacların hepiside benim yanımda kıymetlidir bende toyota derim selamlar sayğılar
mitsubishi L200 4*4 üstüne tanımam ne yolda bırakır ne iz de ister dağa çık ister bayıra büyünce alıcam bı tane inşallah kastamonuya da gelmek nasıp olur zaten tavşan avınızı gördüm içim gitti valla :))))) gürkan
mehmet uraz
10.Eylül.2009, 10:07
G.CHEROKEE
Recep DÖNMEZ
10.Eylül.2009, 11:19
1992 Model Toyata Coralla....
En iyi araba benim olandır.....
Anketteki araçların hepsi benim için hayal....
Hayal görmek istersem X5 diyebilirim....
Saygılar....
mehmet KISALAR
10.Eylül.2009, 12:42
LADA NİVA TEK HEVESİMDİR.....
discovery channel da bir programda arazi araçlarının karşılaştırması vardı . yukarıdakilerin ve daha nicelerinin karşılaştırmasında sonuç gelmiş gelmiş en iyi offroad aracı jeep cj5 çıktı . benim koltuğuna oturduğum ilk motorlu taşıt olmasınıda eklersek kesinlikle cj5 derim. ayrıca bu tür araçlara jeep denmesinin nedeni bu jeep cj5 tir.
tüfek olsaydı anketin konusu..kesinlikle Beretta 687 Silwer Pigeon II Süper poze olurdu..ama araba konusunda bişey diyemicem ne olursa olsun farketmez..ayağımı yerden kessinde..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.