PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şikayetim var !!!

imported_avkolik
10.Ocak.2008, 20:19
Arkadaşlar akşam saatlerinden beri sitede bir takım değişiklikler için uğraşıyorum...Ve bu esnada gördüğüm sitede hiç olmuyorsa 15 kişi var ama o kadar konu olmasına rağmen ve açılacak birçok konu olmasına rağmen hiç bir şekilde katılım yok...Arkadaşlar lütfen sitede aktif olalım...Konulara katılalım...Uygun gördüğünüzdede paylaşım yapmaktan çekinmeyelim...Saygılar

ismail talay
10.Ocak.2008, 20:29
sevgili ali (avkolik) sana katılmamam mümkün değil, ama ben arkdaşları anlıyorum , malum sezon bitiyor heyecan azaldı biraz ama bende bir kaç kelime eklemek istedim yazdıklarına;

arkadaşlar bu siteye biliyorumki hepimiz gönül verdik, sitemiz sezon sonuna yakın acılmasına rağmen iyi bir katılımda sağlandı. ancak gercekten bazı konulara katılımı bende az görüyorum. tabiki herkes her konudan hoşlanmaya mecbur değil , ve yine ayrıca herkes cevap yazmak zorunda da değil . elbette kimimiz sadece okuyucu olabiliriz..buna rağmen bu camiadan güzel konular cıkacağını düşünüyorum . bir coğunuz benden büyük avcılık tecrübesi biz gençlerden cok cok fazla. anılarınızı , deneyimlerinizi biz gençlerle paylaşsanız güzel olmaz mı?

unutmayalım bu site artık bizim , hepimizin ... canlı tutmakta fayda var değilmi. hepinize saygılar sunuyorum..

12.Ocak.2008, 09:20
doğru söyleniyor.biraz daha aktif olmak gerek.

cemalreis
12.Ocak.2008, 09:39
HAKLISINIZ FULL PAYLAŞIMA DEVAM LÜTFEN.....

develili
13.Ocak.2008, 18:16
ali kardeşim aynen sana ve diğer kardeşlerime katılıyom konulara katılım az ama ağar yağan yağmur toprağa iyi işler biraz sabır etmemiz lazım herhalde saygı ve sevgilerimi tüm avkolik üyelerine sunuyorum

Adil Karakus
13.Ocak.2008, 18:28
Ali gardaşım şikayetinde haklısın,siteye üye olupta ve mümkün mertebe hergün müdavim olunmuşsa ufak tefek yazılanlara cevap ve ya yeni konular açabilir arkdaşlarımız.

HADİ ARKADAŞLAR GARDAŞALAR AVKOLİK.NET OLARAK NET ORTAMINA GÜCÜMÜZÜ GÖSTERELİM....

veysibor
07.Ağustos.2012, 07:32
Bende katılıyorum size,
diğer bölümlerde ziyaret edilmeli.hani derler ya emeğe saygı
Emektende geç çok güzel görüşler ve konular var,paylaşımlar var
saygılarımla