PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SAYIN MUSTAFA CİL USTAM CİFTLİĞİNİZDEN POUNTER ALMAK İSTİYORUZ

Mesut BÜLBÜL
03.Aralık.2008, 13:25
CANIM KARDEŞİM muğla milastan selamlar sayğılar mustafa cil ve kütahya emetli avcı doslarımıza da öncelikle
kardeşim sorunumuz muğla yatağanda kardeşim muhsin bülbül avcılık yapmaktadır babamda dayımda dahil avcıdırlar ayile boyu temelden ve kökten gelen bir av tutkumuzdur adeta AVKOLİK tam bi ayile boyu. biladerimi birtane elinizde eğitilmiş av köpeği paunter olsun mümkünse dedi, babamda da kurthaz kırığı var ama avı da iyidiyor ferma falan var onda aportu falan düzğün. AMA bi tanede muhsin kardeşime PAUNTER verelimde varsa bilmiyorum haberlerini bekliyorum. yeni yavrular yeni sahiplerini bekliyorlar diye al sana bi yeni sahip diyorum selam ve sayğılarımla kardeşim HABERLERİNİ BEKLİYORUM

Mustafa ÇİL
03.Aralık.2008, 14:03
istediğin zaman gel abi
bu memlketin gerçek avcılarına herzaman köpek var
başım gözüm üzerine

Mesut BÜLBÜL
03.Aralık.2008, 14:27
istediğin zaman gel abi
bu memlketin gerçek avcılarına herzaman köpek var
başım gözüm üzerine

eyvallah kardeşim sende böle diyince kardeşim benne diyebilirim haber vereceğim o zaman erkekmi kancıkmı desem ayrıca renkler hakkında 1 kare fotoraf alcam banada göz kıparmı acaba he he bakayım şu şeytanı atıverde sana zahmet olmazsa

Mustafa ÇİL
03.Aralık.2008, 14:34
abi gel bak seç sana uygun olanı götür
köpekler bahane olsun, dostlumuz daim kalsın
erkek dişi far etmez

Mesut BÜLBÜL
03.Aralık.2008, 14:46
tamamdır kardeşim bayramın 3 günü yatağandan cıkarız bir aksilik olmazsa inşallah görüşürüz yol ne kadar sürer bilemem ama hayırlısıyla diyelimde hayırlısı olsun şimdiden hayırlı olsun
mademki bu bahane ile de sizleride görmüş gezmiş oluruz iyi dileklerin vede sayğın icin teşekkürler diyorum mustafa kardeşim sizlere
http://www.avkolik.net/forum/richedit/cliparts/Other/2.gifBAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN ŞİMDİDEN BAYRAMDA ĞÖRÜŞMEK ÜZERE

mustafa aydoğmuş
03.Aralık.2008, 15:13
tamamdır kardeşim bayramın 3 günü yatağandan cıkarız bir aksilik olmazsa inşallah görüşürüz yol ne kadar sürer bilemem ama hayırlısıyla diyelimde hayırlısı olsun şimdiden hayırlı olsun

hayırlı olsun mesut abi doğru adres .afyona kadar muğla merkezden 6 saat sürer vaktiniz olur aksilik çıkmazsa yolunuzun üstündeym abi beklerim bende

Sebahattin AVCI
03.Aralık.2008, 21:37
mesut abi şimdiden hayırlı olsun cümleten bayramınızda mubarek olsun

Mesut BÜLBÜL
04.Aralık.2008, 07:54
ALINTIDIR

hayırlı olsun mesut abi doğru adres .afyona kadar muğla merkezden 6 saat sürer vaktiniz olur aksilik çıkmazsa yolunuzun üstündeym abi beklerim bende

SAĞOLSUN mustafa cil kardeşim bizleri gözünü kıpmadan tamam dedi sağolsun allah razı olsun diyorum kendilerinden
inşallah diyelim mustafa kardeşim sağol diyorum inşallah nasip olursa arar vede görüşürüz zaman uyğun olursa TELEFN NONUDA ÖZELDEN ATIVERDE

telefonunu kaydettim inşallah diyelimde bellide olmaz nasib olursa uygun olrsa uğrarız selamlar sanasa

Mesut BÜLBÜL
04.Aralık.2008, 08:00
sağolasın sebahattin kardeşim doğru sözlü kardeşim bende sizlerin bayramınızı şimdiden kutlarım selamlar sayğılar muğla milastan sizlerede

kazım bozkurt
04.Aralık.2008, 08:21
ee mesutabi hayırlı olsun diyelim

Mesut BÜLBÜL
04.Aralık.2008, 08:24
ee mesutabi hayırlı olsun diyelim

sağolasın semih kardeşim kendime diyil biladere alacağız kendimde var biliyorsun sağolsun cil kardeşim bizleri kırmadı eee bizlerde bu bahaneyle buluşup görüşme şansımız da olacak inşallah diyelimde sağolasın semihim selamlarımla kardeşim

Alpaslan YELGEÇER
04.Aralık.2008, 09:12
hayırlı pazarlıklar

i.emre arman
04.Aralık.2008, 10:06
vay haline çapkının mesut abi muhsin abiye alacagın mustafa çil imzalı köpekle milas meraları sarsılır çapkının iş birliğiyle ava ve muhabbete doyum olmaz bizlerlede bunu av kolik aracılıgıyla paylaşırsın inşallah dimi canım abim.

Mesut BÜLBÜL
04.Aralık.2008, 10:32
vay haline çapkının mesut abi muhsin abiye alacagın mustafa çil imzalı köpekle milas meraları sarsılır çapkının iş birliğiyle ava ve muhabbete doyum olmaz bizlerlede bunu av kolik aracılıgıyla paylaşırsın inşallah dimi canım abim.

İ EMRE kardeşim oda olacak inşallah kardeşim ilerde belki cünki biladerimle benim aramız 45 km muğlaya 25 kim kala asfalta sıfır bülbül oto lastik kaplama yeri mizde var babamlada beraber avlanıyorlar tabiki zor oluyor tabiki paylaşımları arada bir gidersek ceker atarız yinede sağolasın teşekkür ederim sana emrecim capkın tamam şimdili,. canım kadar kıymetli o benim icin sanki dahada olacak kardeşim selamlar sizlere kardeş milastan biladerede siteye üye yaparız internete müsade etmiyorlardı eskiden oralarda beraberde avlandığımız da oluyor bazen bazen

alpaslan kardeşim sağolasında bana biraz garibime giti gibi geldi sözlerin < hayırlı pazarlıklar < diye yazmışsında olmaz böyle birşey sen yüreğini serin tut
bizler av doslarıyız AVKOLİK DOSTLARIYIZ elbette el emeği göz nuru kul hakkı denilen birşey vardır almadan da vermek allaha mahsuzstur diyorum vereceğiz tabiki emeğinin karşılığına he he he alpaslan kardeşim nasip diyelim canım kardeşim şindiden kütahya emetli doslarımıza selamlar sayğılar diyorum

Rıdvan Kocataş
04.Aralık.2008, 17:17
hayırlı pazarlıklar

Ben hediye anladım ama paraylamı verilecek yavru ??

mustafa aydoğmuş
04.Aralık.2008, 20:51
ALINTIDIR

SAĞOLSUN mustafa cil kardeşim bizleri gözünü kıpmadan tamam dedi sağolsun allah razı olsun diyorum kendilerinden
inşallah diyelim mustafa kardeşim sağol diyorum inşallah nasip olursa arar vede görüşürüz zaman uyğun olursa TELEFN NONUDA ÖZELDEN ATIVERDE

telefonunu kaydettim inşallah diyelimde bellide olmaz nasib olursa uygun olrsa uğrarız selamlar sanasa

0505 272 14 85 numaram iş 0272 213 22 39

Mesut BÜLBÜL
05.Aralık.2008, 12:06
hayırlı pazarlıklar

kardeşim sana aşk olsun be he he 8 veya 9 aylık emek verilmiş bi av köpeğine elbetteki teşekkür edecek halimiz yoktur heralde beyenirsek varda dediyse buyur gel mesut abi dediğine göre muğladan kütahya ya kış gününde niye gideyim hele hele bu zamanda rıtvanım haberin olmaya bilir bu normaldir diyorum

Ben hediye anladım ama paraylamı verilecek yavru ??
İNŞALLAH MUSTAFA AYDOĞMUŞ KARDEŞİM vaktimiz müsayit olursa bi cayını kahveni içmekicin uğramaya calışacağım bu güzel teklifin icinde sana cok teşekkür ederim sağolasın canım kardeşim şimdiden bayramınız mübarek olsun diyorum

ozgur bicakci
05.Aralık.2008, 18:55
abi hayirli olsun saglikli avlar dilerim hayirli bayramlar ...

07.Aralık.2008, 10:47
hayırlı olsun Mesut abi.Bir Yatağanlı olarak yöremize böyle asil kanlı avcı köpeklerin kazandırılması mutluluk verici.Tekrar hayırlı olsun.

Mesut BÜLBÜL
07.Aralık.2008, 13:36
abi hayirli olsun saglikli avlar dilerim hayirli bayramlar ...

ÖZĞÜR KARDEŞİM teşekkürederim kardeşim sizlerede bu güzel dilekleriniz icin ayrıcada sizlerinde kurban bayramlarınızı en icten dileklerimle kutlarrım şimdilik / muğla milastan selamlar sayğılar http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/6.gif

hayırlı olsun Mesut abi.Bir Yatağanlı olarak yöremize böyle asil kanlı avcı köpeklerin kazandırılması mutluluk verici.Tekrar hayırlı olsun.

YAGIZ TOPCU kardeşim teşekkür ederim kardeşim iyi dileklerin icin bende cok teşekkür ler diyorum kardeşim bozarmut yolunda Kİ muhsin kardeşime alacağız sğolsun mustafa cil kardeşimlede telefonla görüştüm iş tamam 8 veya 9 aylık yavrulardan eğitilmiş olduğunu söyledi kendileri ama inşallah muhsin büllbül biladerim bilirsin belki bayramında 3 üncü günü yola cıkacağız doslarımla da bayram münasebetiyle de hem görüşelim hemde ihtiyacımız olan yavruyu alıp gelelim dedik teşekkür ediyorum şimdiden mübarek kurban bayramınızı kutlarım http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/6.gif

kazım bozkurt
07.Aralık.2008, 13:57
mesut abicim bak bekliyom benim yanımada ugra ugramadan gecme sakın

Mesut BÜLBÜL
07.Aralık.2008, 14:54
inşallah dedikya semihim yolum düşerse söz sana uğrarım hayırlısıyla kütahyaya gidip gelelimde ilerki günlerde söz sana uğrayacağım selamlar dostum sana