Orijinalini görmek için tıklayınız : Böyle Avcılık Olmaz !
Tamer Kuvvet
03.Aralık.2008, 13:30
Göğsünden vurulmuş yatıyor....zavallım nerden bilsin bu memlekette,uçanherşeye ateş edildiğini...kınıyorum ,hesapsız ölçüsüz,herşeye ateşedenleri kınıyorum,onların yanında olupda uyarmıyanları,o tür avcılarlaselamlaşanlarıda,dostluk kuranlarıda kınıyorum..... Avcılık bu değil...
http://img389.imageshack.us/img389/6936/01ig5.jpg
Tamer Kuvvet
03.Aralık.2008, 13:32
Arkadaşlar bu arada bu öldürülen bir Kuğu dur.
huseyin tuncal
03.Aralık.2008, 13:37
gecen sene bende avda denk geldım tepemde donduler bıraktım ava ızledım o kadar ıhtısamlı bır hayvanklı ama maalesef 300 metre ılerledıgımde bı tanesını vurulmus halde gordum bu resmı gorunce o an geldı gozumun onune cok gunaha gırdım o gun vuranlara kaydırmaktan ne ıster ınsan oglu bundan anlamıyorum ben avcı olmaz bunu yapan bole yaparak bız avcıların adınıda kotuluyorlar kım vurdu bunu avcı vurdu bu ıs bole maalesef
Mustafa ÇİL
03.Aralık.2008, 14:06
avcı köpeğine neyi fermalaması gerektiğini öğreten gösterendir
köpeği ile ekip olmayı bilendir
namlusunun arkasına mutlaka bakandır
her kanatlya tetik sıkmayandır dostlar
doğaya saygısı olandır
tükettiğinden fazla üretendir
kapadokyali_1981
03.Aralık.2008, 14:21
Ne güzel söylemişin Mustafa abi ama hani uygulayan.....!!!!
suleymanfakili
03.Aralık.2008, 15:01
Bizler yabanı atalarımızdan miras almadık çocuklarımızdan ödünç aldık onları bü güzel mirastan mahrum bırakmayalım.
esefle kınıyorum dicek kelime bulamıyorum.
Av hayvanları ve çevreye zararlı mahlukattan başka hayvanlara silah dogrultan insanın en aşagılık hayvandan farkı yoktur.Avlanmak yalnızca öldürmek degil bir yaşam biçimidir.Bu yükü kaldıramayan adam da, gerçek avcı degil,katildir.
Sami KARATAY
03.Aralık.2008, 17:10
Bu güzelim kuşları vuranlar...Bütün avcıların adını lekeliyorlar...Yazıklar olsun
sipsak
03.Aralık.2008, 19:27
kugular trakyada fazla deecede var gecen sene avı bırakıp onların ucuslarını seyretmekten kendımı alamadım harıka kuslar bunları vuranda kesınlıkle canı abı bıze denk gelmezkı boyle canılerın cezasını keselım
erol kahraman
03.Aralık.2008, 19:39
sayın ustalar bu kuğuyu bir insan vurmuş ya yerde yatıyo ya kuğu gitsin bu kuğuyu vuran insan kına yaksın ben sadece yazıklar olsun diyom ya arkadaşlar bırakın avcılığı bu yaptığı iş islamda yeri yok varmı öle zevk ve ziyan tatmin içi öldürmek ben susuyorum yoksa günaha girecem
feridun berin
03.Aralık.2008, 21:41
sadece kuğumu ? teyp ile ışık ile avlananlar burada görünen bir kuğu yağ görünmeyen ler sonrada çıkıp ben şukadar vurdum bu kadar vurdum diye anlatıyorlar allah bildilaleri gibi yapsın onları me diyeyim sadece üzülüyorum gerçek avcılara selam rast geleyin
fehmiabaci
04.Aralık.2008, 05:16
İnsan biraz vicdan sahibi olmalı gerisi boş...
Kocaman bir YAZIK.....
şu görüntüyü yaşatanları Allah havale ediyorum...
unforgiven
04.Aralık.2008, 08:52
Avcı köpeğine neyi fermalaması gerektiğini öğreten gösterendir.
Köpeği ile ekip olmayı bilendir
Namlusunun arkasına mutlaka bakandır
Her kanatlya tetik sıkmayandır dostlar
Doğaya saygısı olandır
Tükettiğinden fazla üretendir (Mustafa ÇİL)
Ustam güzelce özetlemiş bana söyleyecek bişi kalmamış...
Saygılarımla...
kazım bozkurt
04.Aralık.2008, 09:13
şiddetle kınıyorum böyle bir razalet olmaz arkadaşlar bunu yabanlar insan olamaz ya
fevzi dursun
04.Aralık.2008, 10:41
bu gibi şerefsizler gerçek avcılarında adını kirletmekte. bu insan kılığına girmiş hayvana gitsen sorsan ben avcıyım der. bu şerefsize sıralayacak o kadar çok lafım varda işte. sitemizde bayan ve çocukların buluması açısından susuyorum.
bu güzelim mübarek hayvana tetik düşüren ite burada terbiyem elvermiyor. söyleyecek bir şeyim yok.
BUNU YAPANLAR İNSAN OLAMAZ
Mesut BÜLBÜL
04.Aralık.2008, 14:06
evet mustafa cil ustama bende katılıyorum bende 25 sene evvel dalyanda vurmuşlarda şişmis kokmuş vaziyette görmüştüm birde şimdi gördüm arkadaşlar bizler ne desek boş derim kültür sevyemizde eksiklikler var bunları silah sıkar iken hic düşünmeden silah sıkılmıştır yapan kişi sanırım birde öğüne öğüne anlatıyordur heralde ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN YEBANDA VEYA TELEVİZYONLAR ARACILIĞI İLE BİLİCLENDİRMEK LAZIM BENİM GÖRÜŞÜM A AVCI NÜFETELERİ SIKMASINLAR DERİM http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/102.gif affınıza sığınarak http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/6.gif
mehmet ali ezer
12.Eylül.2009, 11:01
gerçekten canilik ve argosunu tatmin etmektir bu. bunu yapanları versinler elime aynı şekil atsınlar bi uçurumdan öleceğini biliyorum ki yinede havada iiken vururum bu şerefsizleri bi kerede haberlerde izlemiştim leylek vurmuşlar aynı şekilde böyle şerefsiz çok memlekette bunlara kötek haktır bunlar lafla falan uslanmazlar ancak kötek lazım yatıracam falakaya ayakları parçalanana kadar döveceksin...
mehmet KISALAR
12.Eylül.2009, 11:50
güzel paylaşım böyle adamlar bu güzelim hayvana tüfek atan adam zaten avcı deildir olamaz
HERKEZ AVCI OLAMAZ
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.