Orijinalini görmek için tıklayınız : av köpeği aranıyor .... yardım lütfen
kocaer
03.Aralık.2008, 15:22
arkadaşlar bana av köpeği lazım yavru yetişkin farketmes ücret talep etmiyorum verecek durumum yok bakamayacak olan arkdaşlar varsa planee44@hotmail.com (planee44@hotmail.com) u yada özel pm atsın şimdiden çok teşekürler
Mesut BÜLBÜL
04.Aralık.2008, 08:13
inşallah olur be kardeşim hayırlısı olsun diyelim önceden olsa vardı ama yerlerine ısıtalı cok oldu lar aklımızdada bulunsun
kocaer
04.Aralık.2008, 15:13
inşallah çıkar ço0h ihtiyacım var her gitmemde domuz saldırıyor köpeğim olsa kuşu bulur ben köpeğin arıyacağı yerin bin misli,ni yürüyom 1 çulluk için hep domuz ssaldırıyo çok ihtiycamım var olan arkdaşlar iletişime geçsin saygılrımla
kocaer
04.Aralık.2008, 15:29
kırma da olabilr ayrıca
abicim  daha yaşın  genç  bazı şeyleri  aşırıderece  de  istemen  doğal  ama  cok  hevesli  tavırların  var  biraz  dizğinle    zamanla  herşeyin    olur  sabırlı  ol  zaman  en  iyi  ilactır
Dr.Can
04.Aralık.2008, 20:36
inşallah çıkar ço0h ihtiyacım var her gitmemde domuz saldırıyor köpeğim olsa kuşu bulur ben köpeğin arıyacağı yerin bin misli,ni yürüyom 1 çulluk için hep domuz ssaldırıyo çok ihtiycamım var olan arkdaşlar iletişime geçsin saygılrımla
Sayın Görkem Kardeşim; şu an yaşın itibariyle senin silah kullanman ve ava gitmen mümkün değil.
Bohçacı olmamak; belgeleri ve izinleri tam olan ve kendine ait ruhsatlı bir av tüfeği sahibi olan bir avcı olman için 18 yaşını doldurman ve bazı belgeleri alman gerekiyor.
İnternet sitelerinde bu tür yazıları yazanlar doğacak yasal sorumlulukları hiç düşünmeden yazmaktalar;sende gençliğin verdiği bir cesaretle bunları yazmışsın ama bil ki yazılanlar sadece site üyeleri tarafından değil ilgili yetkililer tarafından da okunup inceleniyor.
Bir büyüğün olarak(ard niyet olmaksızın) dostane bir tavsiye!
Sağlık ve sağlıcakla kal!!
İSMAİL BEY YANLIŞ BİLGİLENDİRME YAPMAYALIM...ARKADAŞIMIZ,YANINDA BİR AİLE BÜYÜĞÜNÜN REFAKATINDA,RUHSATLI BİR SİLAHLA AVA GİDEBİLİR...HİÇ BİR SIKINTI YOK...AYRICA BİR KULÜPTEN AVCILIK-ATICILIK İÇİN SPORCU LİSANSI DA OLURSA,BU LİSANS 18 YAŞ ALTI KARDEŞLERİMİZ İÇİN AVDA AVCILIK BELGESİ YERİNE GEÇİYOR...
LİSANSINI ÇIKART KARDEŞ SEN...
kocaer
05.Aralık.2008, 08:09
valla ailem baa güvendiği için tüfeği veriyor şu 18 yaşına gelene kadar boyle giderim ava ama 18 yaşında ruhsat ve avcılık belgesi çıakrtacam şunun şurasında 1-2 sene kaldı
kocaer
05.Aralık.2008, 08:16
ayrıca benimki heves deil tutku 3 senedir tek başıma gidiyorum ondan önceki senelerde amcam ve babamla gidiyorudum
fevzi dursun
05.Aralık.2008, 08:53
ayrıca benimki heves deil tutku 3 senedir tek başıma gidiyorum ondan önceki senelerde amcam ve babamla gidiyorudum
görkemcim, ava tek başına gitmiyosun. yetkili kişilerce karşılaştığın zaman. tutanak tutulduğu zaman bu senin siciline işler. bu da ileride ruhsat ve avcılık belgesi alman bakımından sorun yaşayabilirsin. bak orçun abininde dediği gibi sen yinede ilçenin spor bakanlığına gidip avcılık ve atıcılık lisansları verilebiliyor. gerçi o tek başına av yapabilmen için yine de geçerli değil.
bir büyüğün olarak sana tavsiyem. hiçbir zaman usta dahi olsan ava tek başına gitme.
feridun berin
05.Aralık.2008, 14:06
ben uzun süredir ava gitmiyordum yeni başladım köpeklerim olsa dükkan senin güzel bir ata sözü var kelin merhemi olsa yüzüne sürermiş kısaca bende senin gibiyim yardımcı olamıyacağım için üzgünüm en güzel köpeği bulman dileğiyle rastgele
kocaer
05.Aralık.2008, 14:44
abilerimsize şöyle diyeyim bizim ilçede nerden baksanı bnm yaşalarımda 9-10 kişi gidiyor hatta geçen hafta gördüm 12 yşndaki çocuk polis karagolunun lojmanında havalı tüfekle serçe vuruyodu kimse bişey demedi saten bizim avlak yaptıgımız yer ıssez tenha yer jandarmanın geleceğini sanmıyom hiçde gelmedi ama şu belge işini araştırayım
Faruk TUNA
05.Aralık.2008, 14:45
sitemizde yeterli sayıda yetiştirici ve köpek sahibi olan abilerimiz yada kardeşlerimiz var..onlar yardımcı olacaklardır san akrdeş..
kocaer
06.Aralık.2008, 09:29
inşallah abicim inşallah şu kurban bayramı benim için hayırlı olurda hayır sever abilerimden belki birşeyler çıkar inş
kazım bozkurt
07.Aralık.2008, 07:49
abilerimsize şöyle diyeyim bizim ilçede nerden baksanı bnm yaşalarımda 9-10 kişi gidiyor hatta geçen hafta gördüm 12 yşndaki çocuk polis karagolunun lojmanında havalı tüfekle serçe vuruyodu kimse bişey demedi saten bizim avlak yaptıgımız yer ıssez tenha yer jandarmanın geleceğini sanmıyom hiçde gelmedi ama şu belge işini araştırayım
bak kerdeşim bu belge işini duşunmen mukemmel bişi bana da fevzi abi anlatınca bende araştırdım şimdi son surat belgemi alma için ugraşıyom bak duşunsene kardeşim belgen var ruhsatın var teskeren var avına için rahat gidersin kulagın jandarma arabalarının seslerini dinlemez daha guzel olmazmı kardeşim saygılarımla benden tavsiye belgelerini al derim işine gene karışmak istemem saygılarımla semih acış
kocaer
07.Aralık.2008, 14:58
inşallah abi inşallahzamanla herşey olacak ayrıcatüm abilerin kardeşlerin kurban bayramını yürekten kutluyorum
kocaer
15.Aralık.2008, 19:40
daha kimse çıkmadımı :S
Mustafa ÇİL
15.Aralık.2008, 20:07
görkem gel gardaşım
sana yollayamam
gel bir yavruda sen götür gardaşım
kocaer
15.Aralık.2008, 20:08
yav allah razı olsun abim benim allah ne muradın varsra versin allah dertlerden uzaklaştırsın 1 aydır arıyom tek sen çıktın helala be abime
Mustafa ÇİL
15.Aralık.2008, 20:21
gençsin görkem heveslisin
dost kal gardaş kal yeter
Mustafa ÇİL
15.Aralık.2008, 20:39
http://img253.imageshack.us/img253/7479/pb290008ju72ie9.jpg
Mustafa ÇİL
15.Aralık.2008, 20:39
siz yarının gençleri bize gereksiniz gardaşım
kocaer
15.Aralık.2008, 20:43
inşallah abim :d resmimde fena değilmiş ya:d
Mustafa ÇİL
15.Aralık.2008, 20:51
HADİ SENDE NAM ETTİN GÖRKEM
kocaer
15.Aralık.2008, 20:53
:D evet ABİ :d doğrusun
kazım bozkurt
15.Aralık.2008, 21:43
oo hayırlı olsun cok guzel olmuş ellerinize saglık mustafa cil ustam vallaha mukemmelsiniztebrik ederim iki tarafıda
Mustafa ÇİL
15.Aralık.2008, 22:45
sağolasın semihim sağolasın gardaşım
beni yakınen tanıyanlar bilirler
gençleri hep genç kalmak için severim
mustafa aydoğmuş
16.Aralık.2008, 04:56
sağolasın semihim sağolasın gardaşım
beni yakınen tanıyanlar bilirler
gençleri hep genç kalmak için severim
heheheheheehe usta sen yaşlandıkça duygusal olmaya başladın hehehehe
kocaer
16.Aralık.2008, 06:24
evet çok duygusal :d
Adaşım Çil ustan duygusallığı benden öğrendi.. hehehe
Görkem'ciğim sesini duyan çıktı bak ama çok heyecanlı bir yapın var zannedersem..
acele etmezsen biraz sabırlı olursan güzel şeylere sahip olabilirsin..
Ne demek istediğimi anlamışsındır umarım....
kazım bozkurt
16.Aralık.2008, 08:57
sabreden avcı muradına ermiş olsun diyelim sabır herseyin ilaçıdır sabır sabır sadece sabır avcılıgında en önemli kuralı sabırdır
kocaer
16.Aralık.2008, 14:56
abilerim evet doğru söylüyorsunuz sabır sabır
hayırlı olsun bakalım bu genç bnden de hevesli mustafa abim sende desene yaw lanet olsun içimdeki genç sevgisini diye :P
kocaer
16.Aralık.2008, 16:01
zuahahaha lanet olsun bendeki bu köpek sevgisinine sendeki bu genç sevgisine
köpek vesile olsun gidin tanısın cok süper insanlardır hepsi lanet olsun içimdeki mustafa çil sevgisine he genel olarak alalım emet sevgisine
kapadokyali_1981
16.Aralık.2008, 16:48
Görkem kardeşim Mustafa abimde birazda duygusal düşünüp seni sevindirmek adına bi adım atmış. Ama iş köpeği almakla bitmiyor. Enik köpeği yetiştirmek sabır ister beceri ister tecrübe ister. Seni anlıyorum babam bana ilk köpek aldığında bende heyecandan hemen ferma versin vurduğumu hemen getirsin diye uğraştım. Sen sen ol Mustafa abimin emanetine iyi bak. Peygamber efendimizin en önemli sünnetlerinden biri asla emanete hıyanet etmemesidir. Buda sana emanettir kardeş ona gözün gibi bakmakda senin boynunun borcu olsun........
kocaer
16.Aralık.2008, 16:56
abilerim şimdi ben uklalık etmiş olmayayım ama her kes anasının karnından bir köpek yetişdirici olarak çıkmadı herkes temelden başladı ayrıca köpek işi yatar köpeği alma sorunu yüzünden iş yattı malesef kaderde varmış
Mustafa ÇİL
16.Aralık.2008, 17:10
görkem gardaşım
eskiden otobisler alıyodu şimdi almıyolar
ben elimden geleni yaparım
ikincisi ömer abin sana iyi niyetli birşeyler söylemiş,sen sen ol söylenilenleri yabana atma gardaşım
bu işe her başlıyorum diyen ertesi sene bırakmaya kalkıyor.
elbetde kimse anne karnında öğrenmiyor ama
beceri ve bu işe yatkınlık da ayrı bir mevzu
dilimden söylemedim gel bir yavruda sen götür diyerek kalbimden söyledim
ama gençlere bir şeyler vermek isdeyen büyüklerini dinlemek zorundalar
kocaer
16.Aralık.2008, 17:21
abim haklısında program bana uymuyor hafta içi akşama kadar okuldayım hafta sonu otobüse atlayıp gelirim ama gelip götürmek sorun abi gelirim gidiş saati denk gelmes gidş otobüsü olmaz işte birçok sorun
kocaer
16.Aralık.2008, 17:49
ARKADAŞLAR MALATYA ÇEVRESİNDE KÖPEK VEREBİLECEK OLAN VARMI MALATYAYA YAKIN OLAN İLLERDE ?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.