Orijinalini görmek için tıklayınız : Cok Sukur
Yusuf
05.Aralık.2008, 06:33
"9 ayrı konuşmadan yargılanan eski DEPMilletvekili Leyla Zana, Diyarbakır 5. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 10 yıl hapse çarptırıldı ve siyasetten men edildi."
Bunlar T.C. den maas aliyorlar.
fevzi dursun
05.Aralık.2008, 06:45
çok az bi ceza verilmiş. bu vatan hainlerini ibrete alem olarak meydanda sallandırmak lazım.
Elebaşlarını asamadın yandaşlarını nasıl asacaksın
insan hakları o zaman devreye giriyor... şimdi günaha girecem...
feridun berin
05.Aralık.2008, 07:09
boşa verilmiş bir ceza desenize yine birine bedavadan bakacağız biri yetmiyormuş gibi ,gün onalrın ,vuran onlar bağıran onlar yakan onlar seyrden biz ama olsun herşeyin bir bedeli var bir gün gelir öderler,dilerim o gün çok geçdeğildir hepineze selam
Tamer Kuvvet
05.Aralık.2008, 07:09
Fevzi abime katılıyorum bu şerefsizleri asacaksın ibreti alem için geçen türk bayrağı açan kardeşimizi döveceklerdi sivil polisler ellerinden aldı bu görüntüleri gördüm içimden aynen şu geçti şimdi orda olcak onları ve onları dinleyenlerin arasına 3-5 el bombası atıcan bak bakalım bir daha cesaret eden olur mu way efendim bakın türklere ne yaptılar diycekler onu diyeninde .... bazıları avrupa birliğine girelim diye adamlara nerdeyse köle olcalar bırakın girmeyelim yahu zaten bizi alcaklar mı sanki yapmadığımız şeyleri yaptı gösteriyorlar hakkımızı arayamıyoruz bare yapalım da bi işe yarasın gebertelim soysuz köpekleri daha çok yazardımda terbiyem müsade etmiyor
kapadokyali_1981
06.Aralık.2008, 17:27
Hayır kardeşim asarsan bu seferde Kahraman olur adları. Asmak çare değilki mesele bunları oraya getirende başlıyor. Kendi evladım olsa ne işi var meydanda diyen bi kişilik gariban insanların çocuklarını kalkan olarak kullanıyor. Bence buna kökünden bi çözüm bulmak lazım ama işte onun adınıda başka koymuşlar elden bişey gelmiyor:(
Mesut BÜLBÜL
07.Aralık.2008, 14:40
az vermişler kardeşim azzzzzzzzz icimize kadar sızdılarya yazık vallahi bidaki sefere iktidara başbakanlık aday adayınad cıkmaya kalkarlar be kardeşim utanmak kalmamışki töbe yarepbim
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.